Canon PIXMA PRO-10

PIXMA PRO-10

Produser utskrifter i salgbar gallerikvalitet med denne fotoskriveren i A3+-format med 10 blekk. Den produserer imponerende, profesjonelle utskrifter i farger og sort-hvitt, støtter et allsidig utvalg av medier og har forbedrede tilkoblingsmuligheter.

PIXMA PRO10

Fordeler

  • A3+-fotoskriver med gallerikvalitet
  • System med 10 pigmentbaserte blekk
  • Profesjonelle utskrifter i farger og sort-hvitt
  • Jevn glans og dyp sort
  • Fremragende bildevarighet
  • Print plug-in for effektiv arbeidsflyt
  • Støtte for stort uvalg av utskriftsmedier
  • Forbedrede tilkoblingsmuligheter

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon PIXMA PRO-10

Bilder med gallerikvalitet


Med systemet med 10 blekk kan PIXMA_PRO-10 produsere enestående, profesjonelle utskrifter i formater fra 10 x 15 cm opptil A3+ eller bredde på 35 cm (14 tommer). Det perfekte valget for fotografer som vil skrive ut bilder til utstillinger eller selge bilder med gallerikvalitet.

Profesjonelle farger


De pigmentbaserte LUCIA-blekkene gir kraftfulle og inspirerende resultater som er utrolig gjennomførte og eksepsjonelt varige. Systemet med 10 blekk kan gjengi et større fargespekter, noe som gir bildene mer intense og detaljerte.

Slående bilder i sort-hvitt


PIXMA_PRO-10 har tre egne blekk for sort-hvitt, noe som gir flotte sort-hvitt-fotografier med jevne tonegraderinger. Fotosort og matt sort er alltid tilgjengelige for utskrift, slik at du ikke kaster bort blekk på å bytte mellom matt og glanset fotopapir.

Jevn glans


Det klare Chroma Optimizer-blekket brukes på glansede og halvglansede fotoutskrifter og forbedrer tettheten av sort, utvider fargespekteret og sørger for fotoutskrifter med ensartet glanset overflate.

Kvalitet og hastighet


PIXMA_PRO-10 har et skrivehode med FINE-teknologi og 4 pikoliters blekkdråper som gir en utskriftsoppløsning på opptil 4800 dpi for svært detaljerte bilder uten kornethet. Du kan skrive ut bilder med farger i gallerikvalitet i A3+-format eller sort-hvitt-utskrifter på under fire minutter.

Effektiv arbeidsflyt


Den nye plugin-modulen Print Studio Pro gjør den profesjonelle utskriftsarbeidsflyten enkel og effektiv. Den nye plugin-modulen for vanlige fotoprogrammer gir deg alle utskriftsinnstillingene i én navigeringsvennlig meny.

Fargesamsvar


Canons nye PRO-modus (fargeprofil i skriverdriver) bidrar til å sikre at fargene som skrives ut, samsvarer nøyaktig med fargene på skjermen. For enda større fargepresisjon kan du opprette unike ICC-profiler eller finjustere skriveren med Canons Colour Management Tool Pro-programvare.

Papirvalg


Skriv ut på papir med ønsket utseende og format. Canons ekte fotopapir støttes, i tillegg kan du laste ned og bruke Canons ICC-profiler for mange papirtyper fra kjente produsenter som Hahnemühle, Ilford og Canson.

Tilkoblingsmuligheter


Med Wi-Fi- og Ethernet-tilkobling kan du plassere skriveren hvor som helst – perfekt for hjemmebaserte fotografer eller små fotostudioer. Skriv ut bilder direkte fra smarttelefoner og nettbrett med Canons Easy-PhotoPrint eller Apple AirPrint.

Priser

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon PIXMA PRO-10, funksjonene og hva den kan gjøre.

Micro ink droplets for precise print

Mikroskopiske blekkdråper for presis utskrift

High resolution photo printing

Fotoutskrift med høy oppløsning

Superb photolab-quality print head

Skrivehode med overlegen fotolabkvalitet

Only change the ink which runs out

Bytt ut bare det blekket som er tomt

High longevity pigment ink

Pigmentblekk med lang holdbarhet

Chroma_Optimizer_Clear_Ink

Chroma Optimizer

Use and share wirelessly

Bruk og del trådløst

Tablet and smartphone ready

Klar for nettbrett og smarttelefon

Print plug-in for photo applications

Utskrifts-plugin for fotoprogrammer

One-stop creative software

Komplett kreativ programvare

Print directly onto disc

Skriv ut direkte på plater

Prints up to A3+ and 35cm wide

Utskrifter opptil A3+ og 35 cm bredde

PIXMA PRO-10 Omtale