Canon imagePROGRAF PRO-1000

Gjør bildene dine levende med en utrolig A2-bordsskriver

Skriv ut i enestående kvalitet med imagePROGRAF PRO-1000. Denne A2-bordskriveren tilbyr et høyt nivå av fargedybde og kvalitet Bildene dine blir som levende med et avansert system med 12 typer blekk.

Magien ved blekk på papir

Se videoene nedenfor for å oppdage de forbløffende mulighetene til imagePROGRAF PRO-1000, og se Clive Booth, mesterfotograf og Canon Explorer, forklare hvordan bildene hans blir levende ved hjelp av vakre utskrifter med stor slagkraft. Det er ganske enkelt, som Clive Booth sier, "magi ved blekk på papir".

Få enestående kvalitet i bildegjengivelsen

Usedvanlig gode utskriftsresultater

Oppnå utrolige resultater ved å ta fotograferingen din til et nytt nivå. De flotte utskriftene bevarer bildenes kvalitet og integritet, og vil imponere kunder og gi deg selvtilliten til å vise frem og selge verkene dine.

PRO-1000
PRO-1000

Flott utskrifter, opptil A2

Du kan nå skrive ut fremragende, kantfrie bilder opptil A2-format uten at kvaliteten reduseres. Dra nytte av raske utskriftshastigheter og fargenes nøyaktighet. Skriveren støtter også en rekke ulike papirtyper, for eksempel glanset papir, matt papir, kunstpapir og lerret. Slik er du garantert at utskriften har utseendet og følelsen du ønsker.

Flere detaljer og farger enn før

Det nye systemet for 12 typer blekk fra LUCIA PRO gjengir bildene nøyaktig når de skrives ut. Et nyutviklet materiale med mikrokapsler for LUCIA PRO-blekk gir høyere nivå av farger med bredere fargespekter og mer detaljrikt enn før. Et bredt, dynamisk utvalg av farger og detaljer i mørke områder gjør det enklere å fange opp alle nyansene i bildene. Dette gjelder for alle formater fra 4 x 6" og helt opp til A2.

Forbedret lysrefleksjon og redusert bronseeffekt

Canons Chroma Optimizer-blekkteknologi hjelper deg med å oppnå jevn glans når du skriver ut på glanset papir. Chroma Optimizer-blekket brukes over det utskrevne bildet. På denne måten reguleres overflaterefleksjonen slik at fargene i den ferdige utskriften gjengis naturlig. På denne måten dannes bilder med dyp, sort tetthet, og man unngår uønsket bronseeffekt på utskriftene

PRO-1000
PRO-1000

Ypperlige utskrifter i sort-hvitt

Du kan få fantastiske utskrifter i sort-hvitt med nøytrale fargetoner, takket være de fire dedikerte sort-hvitt-blekkbeholdningene i blekksystemet til LUCIA PRO: fotosort, matt sort, grått og fotogrått.

Hurtige og brukervennlige resultater

PRO-1000

Profesjonelt og funksjonelt design

imagePROGRAF PRO-1000-skriveren arver den røde linjen fra EOS-serien. Det er et tegn på enestående kvalitet. Denne skrivebordsmodellen har et profesjonelt og funksjonelt utseende, og den vil helt sikkert inspirere både amatørfotografer og profesjonelle. Den har et stivt kabinett som sørger for nøyaktig blekkpåføring, og du kan jobbe med tyngre papirtyper med en ekstra manuell skuff.

Økt effektivitet for bruk med større volum

Blekkassetter med kapasitet på 80 ml gjør at du må skifte dem sjeldnere, og en vedlikeholdskassett du enkelt kan bytte ut, gir økt effektivitet for dem som bruker skriveren ofte. Alle de 12 blekktypene kan enkelt settes inn foran på skriveren, bak et vippedeksel.

PRO-1000

Spar tid og blekk

Ved hjelp av egne dyser for matt sort og fotosort unngår du å bruke for overflødig blekk og kaste bort tid når du bytter mellom ulike papirtyper.

PRO-1000

PRO-1000

Sømløs arbeidsflyt, fra inndata til utdata

Arbeidsflyter med utskrift med Canon Explorer Clive Booth

PRO-1000

Fleksible innstillinger og fargebehandlinger

Canons pluginmodul Print Studio Pro har et nytt skjermoppsett som gjør det enklere å justere skriveren, papiret, oppsettet og fargeinnstillingene, og hjelper deg dermed med å produsere de beste utskriftene. Du kan opprette favorittinnstillinger som du er komfortabel med, og gå tilbake til dem når som helst. Fargebehandling er enklere enn noen gang. Grunnene til dette er en enkel boks som gjør valg av ICC-profil mulig, muligheten til å velge gjengivelsesformål og en helt ny funksjon som aktiverer forhåndsvisning av trykkeferdige filer.

Oppdatert Print Studio Pro-pluginmodul

Pluginmodulen for Print Studio Pro er den perfekte arbeidsflytkoblingen mellom bildene dine og det ferdig trykte produktet. Pluginmodulens nye kontrastgjengivelsesfunksjon gir deg detaljerte bilder som skrives ut med utrolig skarphet og klarhet.

Økt brukervennlighet i arbeidsflyten

Bli mer produktiv og effektiv med trådløs tilkobling og skytilkobling. Last ned Canon Print-appen på en iOS- eller Android-enhet, eller skriv ut via Wi-Fi-tilkoblingen på den bærbare eller stasjonære PC-en din. På PictBridge-kompatible kameraer kan du til og med skrive ut direkte via en Wi-Fi-tilkobling.

PRO-1000

PRO-1000

Canons arbeidsflyt for krystallklar kvalitet

imagePROGRAF PRO-1000 gjør det mulig for brukere av Canon EOS-kameraet å skrive ut bilder trygt. Dette gjøres ved hjelp av foto- og utskriftsprogramvaren Digital Photo Professional som ble laget for dette formålet, og pluginmodulen Print Studio Pro. Denne unike inn-og-ut-arbeidsflyten fra Canon gjør det mulig for brukere å skrive ut Canon EOS-bilder med den samme detaljrikdommen og skarpheten bildene hadde da de ble tatt.

PRO-1000

Canon Explorer Clive Booths beste utskriftstips

Galleri

Spesifikasjoner

f1_8-2_8

Chroma Optimizer

1,0-type CMOS-ikon

Brukervennlig fargeskjerm

DIGIC 7

Bytt ut bare det blekket som er tomt

60p full HD

Pigmentblekk med lang holdbarhet

Prints up to A2

Skriver ut opptil A2

Micro ink droplets for precise print

Mikroskopiske blekkdråper for presis utskrift

Wi-Fi & Ethernet connectivity

Trådløs og kablet nettverkstilkobling

Print plug-in for photo applications

Pluginmodul for utskrift for fotoprogrammer

Innholdet i esken

Priser

Anbefalt for deg