Canon imagePROGRAF PRO-1000

imagePROGRAF PRO-1000

En skriver i skrivebordstørrelse som passer for alle fra profesjonelle fotografer til nybegynnere. Utskrifter av strålende kvalitet med et 12-blekks system opptil A2-format.

Fordeler

  • Ta fotograferingen din til et nytt nivå med fargeutskrifter av profesjonell kvalitet
  • Utskrifter av storformat opptil A2 av førsteklasses kvalitet
  • Fargene og detaljene i bildene dine gjengis nøyaktig i utskriftene
  • Hold kontakten med trådløs tilkobling og skytilkobling
  • Forenkle arbeidsflyten for utskrift ved hjelp av pluginmodulen Print Studio Pro

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon imagePROGRAF PRO-1000

Enestående kvalitet


Oppnå utrolige resultater ved å ta fotograferingen din til et nytt nivå. Utskriftene bevarer bildenes kvalitet og integritet, og vil imponere kunder og gi deg den nødvendige selvtilliten til å vise frem og selge verkene dine.

Skriv ut i opptil A2-format


Du kan nå skrive ut fremragende bilder opptil A2-format uten at kvaliteten reduseres. Dra nytte av den raske utskriftshastigheten og fargekalibreringen. Skriveren støtter også en rekke ulike papirtyper, for eksempel glanset papir, matt papir, kunstpapir og lerret. På denne måten kan du gi utskriften utseendet og følelsen du ønsker.

LUCIA PRO-blekk


Det nye 12-blekks pigmentbaserte systemet med Chroma Optimizer-blekk gjør at bildene gjengis nøyaktig på utskriften. Et bredt, dynamisk utvalg av farger og detaljer i mørke områder gjør det enklere å fange opp alle nyansene i bildene. Dette gjelder for alle formater fra 4 x 6 til A2 ved bruk av den nye L-COA PRO-bildeprosessoren.

Trådløs utskrift


Bli mer produktiv og fleksibel med trådløs tilkobling. Last ned Canon Print-appen på en IOS- eller Android-enhet, eller skriv ut via Wi-Fi-tilkoblingen på den bærbare PC-en din. På PictBridge-kompatible kameraer kan du til og med skrive ut direkte via en Wi-Fi-tilkobling.

Print Studio Pro


Print Studio Pro-programvaren kan startes opp fra populære fotoredigeringsprogrammer som Adobe Lightroom®, Photoshop® og Canons egen programvare, Digital Photo Professional. Print Studio Pro har avanserte funksjoner som forhåndsvisning av trykkeferdige filer og alternativer for fargejustering.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon imagePROGRAF PRO-1000, funksjonene og hva den kan gjøre.

Mikroskopiske blekkdråper for presis utskrift

Skriver ut opptil A2

Bytt ut bare det blekket som er tomt

Pigmentblekk med lang holdbarhet

Chroma Optimizer

Trådløs og kablet nettverkstilkobling

Brukervennlig fargeskjerm

Pluginmodul for utskrift for fotoprogrammer

imagePROGRAF PRO-1000 Omtale

Priser

Anbefalt for deg