PRO-fotoskrivere


Profesjonell blekkbasert fotoskriver for A3-format

Ta fullstendig kreativ kontroll over dine bilder med PIXMAs profesjonelle fotoskriverserie. Disse A3-blekkskriverne med 8, 10 eller 12 blekksystemer leverer alltid de resultatene bildene dine fortjener.

Profesjonell blekkbasert fotoskriver for A2-format

Du kan nå skrive ut fremragende bilder opptil A2-format uten at kvaliteten reduseres. Dra nytte av den raske utskriftshastigheten og fargekalibreringen. Skriveren støtter også en rekke ulike papirtyper, for eksempel glanset papir, matt papir, kunstpapir og lerret. På denne måten kan du gi utskriften utseendet og følelsen du ønsker.

Profilering

Opprette ICC-profiler med fargestyringsprogramvare

Det er enkelt å opprette tilpassede ICC-profiler som passer best mulig til skriveren, papiret og det unike arbeidsmiljøet ditt, ved å bruke spektrometeret og Canons Colour Management Tool Pro-programvare. Det har en enkel veiviser som skriver ut måldiagrammer som kan skannes med en rekke X-Rite-kalibreringsenheter (Eye-One PRO, Color Munki), slik at du kan skrive ut farger med den høye kvaliteten og nøyaktigheten du ønsker.


Sette blekk på papir

Den flotte kvaliteten på bilder som er laget ved hjelp av serien vår med profesjonelle fotoskrivere, er en perfekt kombinasjon av din lidenskap og vår teknologi. Canon har investert år i FINE-skrivehodeteknologisystemer og raffinering av blekk for å gi deg resultater som du kan nyte i dag. Med et utvalg av profesjonelle, pigmentbaserte 12- og 10-blekks systemer og spesialisert dye-basert 8-blekks system kan kreative brukere og bedrifter finne de beste A3- eller A2-fotoskriverne for å oppnå enestående kvalitet på den mest kostnadseffektive og effektive måten.

Utskrifter i sort-hvitt

Med dedikerte sort-hvitt-blekk og egen driverinnstilling kombinert med funksjoner som Chroma Optimizer for å sikre jevn glans og forbedret sorttetthet, tilbyr Canons serie med profesjonelle skrivere et nytt nivå av kvalitet for profesjonell sort-hvitt-utskrift.


Støtte for din profesjonelle PIXMA-fotoskriver

Last ned drivere, programvare, fastvare og håndbøker, og få tilgang til nettbasert teknisk brukerstøtte og feilsøking for den profesjonelle PIXMA-fotoskriveren

Søk etter tidligere profesjonelle blekkskrivere

Finn informasjon om spesifikasjoner og kompatibelt tilbehør for eldre profesjonelle PIXMA-fotoskrivere i våre arkiverte produkter.