eur-lifestyle_hero

MegaTank-skrivere

Canon MAXIFY GX5550

Dekk bedriftens behov og få avansert mediehåndtering, lave driftskostnader og forbedret sikkerhet i et kompakt og brukervennlig design. Ikke noe styr – bare utskrifter av høy kvalitet.

 • Dekker alle forretningsbehovene dine

  Ideell til detaljhandel, logistikk og apotekmiljøer fordi den kan skrive ut på et utvalg ulike papirvekter, glansede etiketter, konvolutter, følgesedler med mer, takket være allsidig mediehåndtering.

 • Lave kostnader som forblir lave

  Reduser utskriftskostnadene med en enorm kapasitet på 14 000 sider fra et sett med fargeblekkflasker eller 6000 sider fra en sort blekkflaske3. Bytt til økonomimodus for å spare enda mer4.

 • Robuste dokumenter – raskt

  Skriv ut dokumenter med sylskarpe og holdbare detaljer i en hastighet på 24 bilder/min i svart og 15,5 bilder/min i farger2. Pigmentbasert blekk gir deg utskrifter som er motstandsdyktige mot markeringstusj, friksjon og vann.

 • Høy kapasitet i en kompakt form

  Oppnå høy produktivitet uten at det går på bekostning av plassen, takket være den praktiske utformingen med to kassetter, der hver har en kapasitet på 250 ark, og papirmating fra baksiden med kapasitet på 100 ark.

 • Problemfri brukeropplevelse

  Reduser nedetiden med en vedlikeholdskassett og blekkassetter som kan byttes ut av brukeren, og sjekk skriverstatus med et raskt blikk takket være et forbedret brukergrensesnitt.

 • Sikre dokumentene dine

  Forbedret nettverkssikkerhet for problemfri utskrift av sensitive dokumenter, for eksempel adresse- og reseptetiketter.

 • Spesifikasjoner

  • Allsidig mediehåndtering

   Støtter mange medier, fra tynt til tykt papir, fotopapir, konvolutter, etiketter og bannere

  • Blekkassetter med høy kapasitet

   6000 sider fra den sorte blekkflasken eller opptil 14 000 sider med et sett med fargeblekkflasker3.

  • Raske utskrifter

   Øk produktiviteten med 24 bilder/min i sort-hvitt og 15,5 bilder/min i farger2.

  • Sikker tilkobling

   Både LAN- og WLAN-tilkoblinger med forbedret nettverkssikkerhet holder dokumentene trygge

  • 2,7-tommers LCD-berøringsskjerm i farger

   Intuitiv brukervennlighet lett tilgjengelig

  • Kapasitet for vanlig papir på 600 ark

   Skriv ut uten avbrudd takket være 100-arks bakre mating og to 250-arks frontkassetter

  • Intuitiv brukeropplevelse

   LED-statuslinje og gjennomsiktig utskuff for å sjekke skriverstatus, og en vedlikeholdskassett og blekkflasker som er lette å bytte ut

  • Kompatibel med Mac og Windows

   Enkel å bruke med operativsystemet ditt eller smartenheten din via Canon PRINT-appen

  eur_witb

  Innholdet i esken

  • MAXIFY GX5550

  • Strømledning

  • GI-56 PGBK x1

  • GI-56 C x1

  • GI-56 M x1

  • GI-56 Y x1

  • Brukerhåndbøker og andre dokumenter

  Canon MAXIFY GX5550
  Omtale

  eur-pharmaceutical_lifestyle

  Utmerkelse på alle områder

  Farmasøytisk industri

  Skriv ut store mengder informasjonsbrosjyrer, reseptetiketter og til og med direkte på konvolutter uten å bekymre deg for at blekket går tomt, eller for nettverkssikkerheten.

  Butikker

  Skriv ut fakturaer og adressert reklame på tynt papir uten problemer takket være konsekvent pålitelighet, høy hastighet og en kompakt størrelse. Lag holdbart salgsmateriell av høy kvalitet, reklamebannere, merkelapper og etiketter – alt sammen internt.

   eur-retail_lifestyle_
  eur-logistics_lifestyle

  Logistikk

  Skriv ut PD-etiketter, plukketiketter og følgesedler med minimal innsats fra brukeren ved hjelp av flere kassetter som håndterer mange ulike medier.

  Relaterte produkter

 • MAXIFY GX

  MegaTank-skrivere

  MAXIFY GX5050

  Få dokumenter i forretningskvalitet hver dag med denne kompakte, påfyllbare MegaTank-skriveren for store volumer.
 • MAXIFY GX6050

  MegaTank-skrivere

  MAXIFY GX6050

  Få dokumenter i forretningskvalitet hver dag med en gjennomsnittlig besparelse på 90 % i totale eierkostnader sammenlignet med de ti beste laser- og blekkskriverne med disse påfyllbare MegaTank-skriverne for store volumer.
 • MegaTank-skrivere

  MAXIFY GX6550

  3-i-1 D-kontorskriveren med automatisk dokumentmating gir utmerket produktivitet ved områder med begrenset plass, takket være fronttilgang og MegaTank-design med høy kapasitet.
 • MAXIFY GX7050

  MegaTank-skrivere

  MAXIFY GX7050

  Få dokumenter i forretningskvalitet hver dag med en gjennomsnittlig besparelse på 90 % i totale eierkostnader sammenlignet med de ti beste laser- og blekkskriverne med disse påfyllbare MegaTank-skriverne for store volumer.
  1. Den totale eierkostnaden er basert på den første kjøpskostnaden for maskinvaren pluss kostnadene for blekk eller toner over en bestemt periode (se vilkår nedenfor). Vær oppmerksom på at ekstra variable kostnader kan påvirke de totale brukskostnadene, inkludert, men ikke begrenset til, andre forbruksvarer, blekk- og tonerpakker, blekk- og tonerpakker med høy kapasitet, service, strømforbruk og reservedeler.

   De prosentvise besparelsene som er oppgitt, representerer en beregning av de totale kostnadsbesparelsene for det angitte utskriftsvolumet på 1000 sider i måneden (50 % i farger og 50 % i sort-hvitt) i løpet av en periode på 60 måneder (5 år).

   De totale brukskostnadene er basert på følgende beregning: [Gjennomsnittlig kostnad per side i farger x fargeutskriftsvolum–minus samlet blekk-/tonersider] pluss [gjennomsnittlig kostnad per side i sort-hvitt x sort/hvitt-utskriftsvolum–minus samlet blekk-/tonersider] pluss [kostnad for maskinvare] pluss [kostnad for vedlikeholdskassett (gjelder bare MAXIFY GX-modeller)].

   Sammenligningen av de totale brukskostnadene er basert på de 10 mestselgende fargelaserskriverne og de 10 mestselgende blekkskriverne i henhold til IDC EMEA Hardcopy Tracker (data fra første kvartal av 2020 til tredje kvartal av 2020). Den gjennomsnittlige salgsprisen til skriverne i EUR (€) er hentet fra IDC EMEA Hardcopy Tracker (data fra første kvartal av 2020 til tredje kvartal av 2020), og prisen på forbruksvarer fra produsentens offisielle nettsider.

   Canon MAXIFY GX7000-seriens, Canon MAXIFY GX6000-seriens og Canon MAXIFY GX5000-seriens maskinvare og forbruksvarer er inkludert og bruker i denne beregningen anbefalt utsalgspris, som inkluderer merverdiavgift. Merverdiavgift er inkludert, men vær oppmerksom på at leveringskostnader ikke er inkludert i prisberegningene. Prisene kan endres som følge av endringer i markedsforholdene.

   Utskriftskostnadene er basert på bruk av standardinnstillingene som brukes på både Canon-skrivere og konkurrerende skrivere. Dette er i samsvar med testforholdene som brukes i ISO/IEC-kapasitetstester i den relevante kategorien.

   Kostnaden per side ble beregnet ut fra forbruksvareprisen som er oppgitt på produsentens nettsider, delt på produsentens publiserte kapasitet som er oppgitt i offentlig tilgjengelig informasjon. Kostnaden per side er basert på utskriftssimuleringen av testmønstre i ISO/IEC24712 for blekkskrivere og ISO/IEC 19798 for fargelaserskrivere.

   Spesifikasjoner og ytelsesdata fra alle produsenter er samlet inn fra offentlig tilgjengelig informasjon, inkludert, men ikke begrenset til, produsentens egne brosjyrer og nettsteder. Canons og konkurrentenes toner- og blekkassettkapasitet er hentet fra produsentens publiserte spesifikasjoner.

   For en rettferdig sammenligning og nøyaktig datarapportering ble kapasitetsdata for forbruksvarer hentet fra toner- eller blekkforbruksvarer med høy standard som var tilgjengelige på publiseringstidspunktet, som er fastsatt i henhold til ISO-standarder. Sammenligningen inkluderer ikke kombinasjonspakker, XL- og multipakker. Disse dataene er offentlig tilgjengelige.
  2. Utskriftshastigheten på A4-dokument er målt basert på gjennomsnittet av ESAT i testen for kontorkategorien i ISO/IEC 24734-standarden.
  3. Sidekapasiteten er oppgitt som en anslått verdi basert på Canons egen testmetode, som bruker ISO/IEC 24712-diagrammet og simulering av kontinuerlig utskrift med nye blekkassetter etter det innledende oppsettet.
  4. Økonomimodusen reduserer blekkforbruket ved å minske tettheten, så 50 % flere sider kan skrives ut enn i standardmodus.
  5. Alle data er basert på Canons standardmetoder for testing med mindre annet er angitt.
   Kan endres uten forvarsel.