MegaTank-skrivere

Canon PIXMA G1520

Spesifikasjoner

Modellnumre
PIXMA G1520
Funksjoner
Utskrift
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera

Spesifikasjoner

 • Notification Image

  Utskriftshastighet

 • Notification Image

  Skriv ut kantløse bilder i opptil A4-størrelse

 • Notification Image

  Fire blekktanker det er enkelt å fylle på

 • Notification Image

  Utskiftbar vedlikeholdskassett

 • Notification Image

  Utskrift av bannere

 • Notification Image

  Hybridblekk for tydelig tekst og klare bilder

 • Notification Image

  Blekkassetter med høy kapasitet for kontinuerlig utskrift

Detaljerte spesifikasjoner

Generelle spesifikasjoner

Skriverspesifikasjoner

Kassetter og kapasitet

Papirstøtte

Grensesnitt

Programvare

Fysiske egenskaper

 1. Blekkdråpene kan plasseres innenfor et breddesteg på minst 1/4800 tomme.
 2. Utskriftshastigheten på A4-dokument er målt basert på gjennomsnittet av ESAT i testen for kontorkategorien i ISO/IEC 24734-standarden.
 3. Utskriftshastigheten på A4-dokument er målt basert på gjennomsnittet av ESAT i testen for kontorkategorien i ISO/IEC 24734-standarden.
 4. Fotoutskriftshastigheten er basert på standard driverinnstilling som bruker ISO/JIS-SCID N2-standarden på Canon Photo Paper Plus Glossy II, og tar ikke databehandlingstiden på vertsdatamaskinen med i beregningen.
 5. Følgende papirtyper støttes IKKE for kantløs utskrift: konvolutt, ark med høy oppløsning, T-skjorteoverføringsark, fotoklistremerker
 6. Sidekapasiteten er oppgitt som en anslått verdi basert på Canons egen testmetode, som bruker ISO/IEC 24712-diagrammet og simulering av kontinuerlig utskrift med nye blekkassetter etter det innledende oppsettet.
 7. Økonomimodusen reduserer forbruket av sort blekk ved å redusere tettheten, slik at 26 % flere sider enn i standardmodusen kan skrives ut
 8. Sidekapasiteten er oppgitt som en anslått verdi basert på Canons egen testmetode, som bruker ISO/IEC 29103-diagrammet og simulering av kontinuerlig utskrift med nye blekkassetter etter det innledende oppsettet.
 9. Programvaren Easy-PhotoPrint Editor krever en Internett-tilkobling og er kompatibel med følgende operativsystemer: Microsoft Windows 10 (64-bit/32-bit), Microsoft Windows 8.1 (64-bit/32-bit), Microsoft Windows 7 SP1 (64-bit/32-bit), macOS High Sierra v10.13, macOS Sierra v10.12, Mac OS X El Capitan v10.11 og Mac OS X El Capitan v10.10.5. Minimumskrav til Windows og macOS/Mac OS X er: 2 GB RAM og en skjerm med 1024 x 768 oppløsning.
 10. Noen funksjoner er kanskje ikke tilgjengelig med disse operativsystemene. Se i manualen eller på nettsiden for detaljer.
 11. Vanlig papir (A4, svart-hvitt). Akustisk støynivå basert på standarden ISO7779.
 12. Utskrift: Ved utskrift av ISO/JIS-SCID N2 (skrevet ut på blekkskriver) på vanlig papir i A4-format med standardinnstillinger.
 13. Verdi for typisk strømforbruk (TEC): TEC-verdien ble beregnet under forutsetning av at enheten kontinuerlig vil veksle mellom driftsmodus, dvalemodus og avslått modus i fem dager, og at den vil være i enten dvalemodus eller avslått modus de gjenværende to dagene i samme uke. TEC-verdien for dette produktet er beregnet av Canon på eget initiativ ved hjelp av prosedyren for TEC-måling, som reguleres via International ENERGY STAR Program.