MegaTank-skrivere

Canon PIXMA G2560

Spesifikasjoner

Modellnumre
PIXMA G2560
Funksjoner
Utskrift, kopiering og skanning i høy hastighet
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera

Spesifikasjoner

 • Notification Image

  Utskriftshastighet

 • Notification Image

  Rask utskrift

 • Notification Image

  Skriv ut kantløse bilder i opptil A4-størrelse

 • Notification Image

  Fire blekktanker det er enkelt å fylle på

 • Notification Image

  Utskiftbar vedlikeholdskassett

 • Notification Image

  Utskrift av bannere

 • Notification Image

  Hybridblekk for tydelig tekst og klare bilder

 • Notification Image

  Enkel å administrere med tolinjers LCD-skjerm

Detaljerte spesifikasjoner

Generelle spesifikasjoner

Skriverspesifikasjoner

Kassetter og kapasitet

Papirstøtte

Skannerspesifikasjoner

Kopieringsspesifikasjoner

Programvare

Fysiske egenskaper

 1. Blekkdråpene kan plasseres innenfor et breddesteg på minst 1/4800 tomme.
 2. Utskriftshastigheten på A4-dokument er målt basert på gjennomsnittet av ESAT i testen for kontorkategorien i ISO/IEC 24734-standarden.
 3. Utskriftshastigheten på A4-dokument er målt basert på gjennomsnittet av ESAT i testen for kontorkategorien i ISO/IEC 24734-standarden.
 4. Fotoutskriftshastigheten er basert på standard driverinnstilling som bruker ISO/JIS-SCID N2-standarden på Canon Photo Paper Plus Glossy II, og tar ikke databehandlingstiden på vertsdatamaskinen med i beregningen.
 5. Papirtyper som IKKE støttes for kantløs utskrift: konvolutt, High Resolution Paper, T-skjorteoverføringsark, fotoklistremerker.
 6. Sidekapasiteten er oppgitt som en anslått verdi basert på Canons egen testmetode, som bruker ISO/IEC 24712-diagrammet og simulering av kontinuerlig utskrift med nye blekkassetter etter det innledende oppsettet.
 7. Økonomimodusen reduserer forbruket av sort blekk ved å redusere tettheten, slik at 26 % flere sider enn i standardmodusen kan skrives ut.
 8. Sidekapasiteten er oppgitt som en anslått verdi basert på Canons egen testmetode, som bruker ISO/IEC 29103-diagrammet og simulering av kontinuerlig utskrift med nye blekkassetter etter det innledende oppsettet.
 9. Optisk oppløsning er et mål på maskinvarens maksimale oppløsning basert på ISO 14473-standarden.
 10. Raskeste hastighet med Hi-Speed USB på Windows-PC. Tid for overføring til datamaskinen er ikke inkludert.
 11. Kopieringshastigheten for fargedokumenter er målt basert på gjennomsnittet av sFCOT og sESAT i testen for ytelse i ISO/IEC 29 183-standarden. Kopieringshastigheten kan variere avhengig av dokumenttype, kopieringsmodus, sidedekning, papirtype osv., og oppvarmingstiden er ikke medregnet.
 12. Programvaren Easy-PhotoPrint Editor krever en Internett-tilkobling og er kompatibel med følgende operativsystemer: Microsoft Windows 10 (64-bit/32-bit), Microsoft Windows 8.1 (64-bit/32-bit), Microsoft Windows 7 SP1 (64-bit/32-bit), macOS High Sierra v10.13, macOS Sierra v10.12, Mac OS X El Capitan v10.11 og Mac OS X El Capitan v10.10.5. Minimumskrav til Windows og macOS/Mac OS X er: 2 GB RAM og en skjerm med 1024 x 768 oppløsning.
 13. Noen funksjoner er kanskje ikke tilgjengelig med disse operativsystemene. Se i manualen eller på nettsiden for detaljer.
 14. Vanlig papir (A4, svart-hvitt). Akustisk støynivå basert på standarden ISO7779.
 15. Kopiering: Ved kopiering av ISO/JIS-SCID N2 (skrevet ut på blekkskriver) på vanlig papir i A4-format med standardinnstillinger.
 16. Verdi for typisk strømforbruk (TEC): TEC-verdien ble beregnet under forutsetning av at enheten kontinuerlig vil veksle mellom driftsmodus, dvalemodus og avslått modus i fem dager, og at den vil være i enten dvalemodus eller avslått modus de gjenværende to dagene i samme uke. Produktets TEC-verdi er beregnet av Canon ved hjelp av TEC-måleprosedyren som er regulert i det internasjonale ENERGY STAR-programmet.