Skrivere til hjemmet

PIXMA TR8550

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

 • Notification Image

  Wi-Fi og Ethernet

 • Notification Image

  Canon PRINT-app

 • Notification Image

  Fem separate blekkassetter

 • Notification Image

  Berøringsskjerm på 10,8 cm

 • Notification Image

  Bluetooth

 • Notification Image

  PIXMA cloud link

 • Notification Image

  Dobbel papirmater

 • Notification Image

  20-arks automatisk dokumentmater

Detaljerte spesifikasjoner

Skriverspesifikasjoner

Kassetter og kapasitet

Papirstøtte

Skannerspesifikasjoner

Kopieringsspesifikasjoner

Faksspesifikasjoner

Grensesnitt

Tilkoblingsmuligheter

Programvare

Fysiske egenskaper

Alle spesifikasjoner kan endres uten forvarsel.

Utskriftshastigheten kan variere avhengig av systemkonfigurasjon, grensesnitt, programvare, dokumentinnhold, utskriftsmodus, sidedekning, papirtype osv.

Skannehastigheten kan variere etter systemkonfigurasjon, grensesnitt, programvare, skannemodus, dokumentstørrelse osv.

Kopieringshastigheten kan variere avhengig av dokumenttype, kopieringsmodus, sidedekning, papirtype osv., og oppvarmingstiden er ikke medregnet.

Blekkapasiteten kan variere avhengig av hvilken tekst eller hvilke bilder som skrives ut, hvilket program som brukes, samt utskriftsmodus og papirtype. Du finner mer informasjon på www.canon-europe.com/ink/yield

Alle merke- og produktnavn er varemerker for de respektive selskapene.

 1. Blekkdråpene kan plasseres innen et breddesteg på 1/4800 tomme.
 2. Utskriftshastigheten for dokumenter er gjennomsnittet av ESAT i testen for kontorkategorien i ISO/IEC 24734-standard for enkeltsidig utskrift – ISO/IEC 24734.
 3. Utskriftshastigheten for dokumenter er gjennomsnittet av ESAT i testen for kontorkategorien i ISO/IEC 24734-standard for enkeltsidig utskrift – ISO/IEC 24734.
 4. Utskriftshastigheten for bilder er basert på standardinnstillingen som bruker ISO/JIS-SCID N2-standarden på Photo Paper Plus Glossy II, og tar ikke databehandlingstiden på vertsdatamaskinen med i beregningen.
 5. Skannehastigheten for fargedokumenter måles med ISO/IEC 29735 Mål A. Skannehastigheten angir tiden fra du trykker på skanneknappen i skannerdriveren til statusvisningen på skjermen slås av. Skannehastigheten kan variere etter systemkonfigurasjon, grensesnitt, programvare, skannemodus, dokumentstørrelse osv.
 6. Optisk oppløsning er et mål på maskinvarens maksimale oppløsning basert på ISO 14473-standarden. Skanning med optisk oppløsning er bare tilgjengelig når du bruker en TWAIN-driver.
 7. Sendehastigheten for faks er basert på standardinnstillinger og bruk av diagrammet ITU-T No.1 for sort-hvitt og Canons testark for faks i farger for farger. Faktisk sendehastighet kan variere avhengig av dokumentinnhold, mottakerens faksinnstillinger og linjeforholdene osv.
 8. Sendehastigheten for faks er basert på standardinnstillinger og bruk av diagrammet ITU-T No.1 for sort-hvitt og Canons testark for faks i farger for farger. Faktisk sendehastighet kan variere avhengig av dokumentinnhold, mottakerens faksinnstillinger og linjeforholdene osv.
 9. Wi-Fi-frekvensbånd: 2,4 GHz, Wi-Fi-sikkerhet: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, administratorpassord.
 10. Ved utskrift av ISO/JIS-SCID N2-mønster på 10 x 15 cm Photo Paper Plus Glossy II med standardinnstillinger.
 11. Ved kopiering av ISO/JIS-SCID N2 (skrevet ut på blekkskriver) på vanlig papir i A4-format med standardinnstillinger.