PIXMA_TS_9050 home environment living room

PIXMA TS9050-serien

Få mest mulig ut av hvert enkelt bilde med vakre utskrifter i høy kvalitet. Perfekt for fotografer som stiller de høyeste kravene.

KJØP BLEKK

PIXMA_TS_9050 close up of front panel

Kompakt og elegant

Ypperlig utskriftskvalitet og et stort utvalg av tilkoblingsmuligheter. PIXMA TS9050-serien av skrivere består av elegante og kompakte fargebildeskrivere med mange funksjoner, inkludert skanning og kopiering, og 12,6 cm (5 tommer) berøringsskjerm.

Elegant, kompakt design

Nytt design som er ca. 29 % mindre enn tidligere modeller*. Enkle og elegante linjer kombinert med teksturrik overflate og plassbesparende design som glir rett inn i ethvert interiør. Med PIXMA TS9050-serien kan du skrive ut vakre bilder.

PIXMA_TS_9050 home environment chest of drawers


Rask og enkel å bruke

Automatisk utskuff, frontpanel og dobbel papirmater, slik at du kan skrive ut raskere og mer økonomisk. Den store berøringsskjermen på 12,6 cm gir deg enkel tilgang til en rekke funksjoner fra grunnleggende utskrift og skanning til fotoutskrift fra minnekort.

PIXMA_TS_9050 Open front panel lifestyle

Bli kreativ

Gjør utskrift av kamerabilder enda bedre med kreative fotofiltre på skjermen, og bruk filtre for sosiale medier for bilder på minnekort – alt fra berøringsskjermen på PIXMA TS9050-serien. Du kan også vise det originale bildet side om side med det filtrerte bildet før du skriver ut, slik at du kan føle deg trygg på det endelige resultatet.

PIXMA_TS_9050 filtering images

Enkel tilkobling

Skriv enkelt ut tekstdokumenter og bilder i fotolabkvalitet fra hvor som helst med Wi-Fi, Ethernet, Android, iOS, Google Cloud Print og Windows 10 Mobile. Med PIXMA Cloud Link har du også friheten til å skrive ut fra og skanne til nettskytjenester, og med en NFC-utstyrt Android-enhet kan du også skanne og skrive ut med bare et trykk. Skanning til nettsky er bare tilgjengelig for brukere av ekte Canon-blekk.

PIXMA_TS_9050 phone connectively

Bruk PIXMA Cloud Link via Canon PRINT-appen eller berøringsskjermen på PIXMA TS9050-serien til å skrive ut fra mange populære sosiale nettverk og nettskytjenester, blant annet Facebook, Google Drive og Dropbox. Du kan også skrive ut bilder fra Instagram med Canons 13 x 13 cm kvadratiske glansede fotopapir.

PIXMA cloud link
PIXMA_TS_9050 colour print out

Førsteklasses prestasjon

Med forbedret skrivehodeteknologi og seks separate blekkassetter (inkludert grå) står TS9050-serien for redusert kornethet og imponerende detaljer.

Økonomisk utskrift

Med automatisk påslåing og avslåing er skriveren klar til bruk når du trenger den. Takket være høykapasitetsblekket Canon XL kan du spare så mye som 30 % på utskriftskostnader per side sammenlignet med tilsvarende produkter, og du kan også spare papir med automatisk tosidig utskrift.

Printing accessories lifestyle
PIXMA_TS_5050 product lifestyle video

Spesifikasjoner

icon

Wi-Fi

Bruk og del trådløst

Smartphone and Tablet print

Utskrift fra smarttelefon og nettbrett

Canon PRINT- app

5.0 Type 12.6cm TFT

Stor berøringsskjerm på 12,6cm

Skriverfunksjoner som er enkle å finne frem til

Creative Filter

Kreative filtre

Bruk bildefiltre ved hjelp av berøringsskjermen

2 way

Dobbel papirmater

Legg i vanlig papir og fotopapir samtidig

6 Single Inks

Seks separate blekkassetter

Bytt kun den blekkpatronen som er tom

PIXMA Cloud Link

PIXMA Cloud Link

Skriv ut fra og skann til nettskyen

Memory Card

SD-kort

Skriv ut fra SD-minnekort

Se fullstendige spesifikasjoner

PIXMA_TS_9050 close up of front panel
PIXMA_TS_9050 whats in the box

Innholdet i esken

Skriv ut og skann dokumenter og bilder med høy kvalitet med denne kompakte hjemmeskriveren.

• Multifunksjonsskriver – PIXMA TS9050-serien

• Startblekkassetter

• Strømledning

• Installerings-CD-ROM

• Håndbøker

Canon PIXMA TS9050-serien
Omtale

Relaterte produkter

Tilbehør

Få mer ut av Canon-skriveren

Fra sosiale medier og nettskyutskrift til utklippsbøker og gratulasjonskort. Utforsk de kreative sidene dine med Canon Print-appen og Creative Park-programvaren.

*Volum sammenlignet med forrige modell i MG7700-serien med papirkassett på forsiden, bakskuff og utmatingsskuff trukket inn i skriverens konstruksjon. Når A4-/LTR-papir er matet inn i papirkassetten på forsiden, vil deler av kassetten stikke ut fra betjeningspanelet (35 mm – PIXMA TS9050-serien)