A3 Professional Photo Printers

Profesjonelle fotoskrivere

Ta fullstendig kreativ kontroll over bildene dine med Canons profesjonelle fotoskriverserie.

SE UTVALGET

Serie med A3 Pro-fotoskrivere

Med systemer med 8, 10 eller 12 blekk er disse A3-skrivere utformet for å oppfylle kravene fra enhver fotograf, fra avanserte amatører til profesjonelle.

PIXMA PRO-200.

PIXMA PRO-200, som har fokus på utskrifter med klare farger, allsidighet og brukervennlighet, er det ideelle valget for enhver fotoentusiast og blivende fotograf.

Finn ut mer

PIXMA PRO-200 Lifestyle

imagePROGRAF PRO-300

Profesjonell imagePROGRAF-skriver for skrivebordet med A3+-utskrifter i gallerikvalitet og en enkel arbeidsflyt for utskrift med selvtillit.

Finn ut mer

ImagePROGRAF PRO-300

Velg riktig fotoskriver

PIXMA Professional-skriverserien fra Canon blir testet av Canon-oppdageren David Noton mens han forklarer forskjellene mellom pigmentbaserte og dye-baserte blekksystemer.

Avanserte programvareløsninger

Medier til Pro-fotoskrivere fra Canon

Når du kombinerer en Canon-skriver med blekk og fotopapir fra Canon, er du sikret optimal ytelse og utskrifter av suveren kvalitet.

Canon-blekk for Pro-skrivere

Canon har investert år i FINE-skrivehodeteknologisystemer og raffinering av blekk for å gi deg resultater som du kan nyte i dag.

Finn ut mer

Canon Ink for Pro Printers

Støtte for Pro-fotoskrivere

Last ned drivere, programvare, fastvare og håndbøker, og få tilgang til nettbasert teknisk brukerstøtte og feilsøking for den profesjonelle fotoskriveren din.

LÆR MER

Du er kanskje også interessert i …