Fotopapir i PIXMA-sortimentet

Finn riktig Canon-papir for blekkskrivere til dine behov, enten du skaper studiotrykk av profesjonell kvalitet for fremvisning på galleri, eller underholder barna med kreative prosjekter.

Gallerikvalitet

Utviklet med tanke på både profesjonelle og entusiaster – dette førsteklasses papiret gir gallerikvalitet hver eneste gang. Med glanset og matte overflater kan du finne den perfekte typen papir for dine kreative ideer.

Premium Fine Art Smooth FA-SM1

Premium Fine Art Smooth FA-SM1

Et profesjonelt kunstpapir av høy kvalitet for Canons profesjonelle blekkskrivere som gir bilder med overlegen svart tetthet, presise toner i mørke områder og et bredt fargespekter.

Pro Premium Matte PM-101

Pro Premium Matte PM-101

Jevn tekstur med varm hvit tone for utskrifter uten gjenskinn. Perfekt for bilder i farger og sort-hvitt samt kunstreproduksjoner der varme farger og grå toner er vakkert uttrykt.

Pro Platinum PT-101

Pro Platinum PT-101

Fotopapir med profesjonell studiokvalitet gir enestående kvalitet og holdbare farger. Dette tunge, glansede papiret har en fargegjengivelse som gir fotografer flere kreative muligheter.

Pro Luster LU-101

Pro Luster LU-101

Oppnå fotoutskrifter med levende farger og imponerende sort-hvitt med Photo Paper Pro Luster, et profesjonelt fotopapir med glans for en tradisjonell fotolabkvalitet du kan oppnå hjemme.

Museum Etching FA-ME1

Museum Etching FA-ME1

Et naturhvitt klutepapir i 100 % levert av Hahnemühle, med tekstur som tradisjonelt kunstpapir, perfekt for kresne digitalkunstnere, gallerier og museer.

Bilder i hjemmet

Oppdag det fulle potensialet til PIXMA-skriveren, og opplev raske utskrifter med fotolabkvalitet hjemme. Velg mellom glanset, halvglanset eller matt papir, alt ettersom hva som passer best for ferie- og familiebildene dine i levende farger.

PP-201

PP-201

Canons Photo Paper Plus Glossy II er det perfekte fotopapiret for resultater med overlegen kvalitet og glanset overflate. Det gir optimale resultater for digitale bilder og nye utskrifter av gamle bilder.

GP-501

GP-501

Glanset fotopapir for utskrift av vanlige bilder og nye utskrifter av gamle bilder med fotolabkvalitet. Fotopapiret "Everyday Use" er et økonomisk alternativ for å lage feriebilder med glanset overflate hjemme.

SG-201

SG-201

Canons Photo Paper Plus Semi-gloss er et papir med satengoverflate og tekstur som ekte fotopapir. Dette kvalitetspapiret gir strålende bilder med redusert glans for en mykere finish.

MP-101

MP-101

Matt fotopapir gir høy kvalitet og en matt finish på fotografier, grafikk og tekst. Passer også til mer kreative bruksområder, for eksempel gratulasjonskort og papirkunst.

Kreative prosjekter

Fra papir for fotoklistremerker, T-skjorteoverføring og profesjonelle presentasjoner til matt papir som er ideelt for gratulasjonskort, kalendere og fantastiske 3D-papirprosjekter – Canons kreative media gjør det mulig å utfolde deg kreativt.

MP-101

MP-101

Matt fotopapir gir høy kvalitet og en matt finish på fotografier, grafikk og tekst. Passer også til mer kreative bruksområder, for eksempel gratulasjonskort og papirkunst.

HR-101N

HR-101N

Dette bestrøkne papiret er utformet for å gi fremragende farger og klare, skarpe bilder. Perfekt for utskrift av dokumenter med høy kvalitet, regneark og presentasjoner som inneholder bilder og grafikk.