Canon PRO photo papers

Canon-fotopapir

Finn riktig Canon-papir for blekkskrivere, enten du skaper studiotrykk av profesjonell kvalitet for fremvisning på galleri, eller sysselsetter barna med kreative prosjekter. Utvalget vårt av papir er kompatibelt med PIXMA PRO- og imagePROGRAF PRO-serien.

Gallerikvalitet

Utviklet med tanke på både profesjonelle og entusiaster – dette førsteklasses papiret gir gallerikvalitet hver eneste gang. Det er enkelt å finne riktig papir som passer til de kreative ambisjonene dine, velg blant glanset og matte overflater.

ICC-profiler

Installer flere ICC-profiler for å utvide utvalget av fotopapir som støttes av Canons profesjonelle fotoskriver, og gi de endelige bildene et profesjonelt utseende.

Finn ut mer her

Bilder i hjemmet

Oppdag det fulle potensialet til PIXMA-skriveren med raske utskrifter i fotolabkvalitet hjemme. Velg mellom glanset, halvglanset eller matt papir for å gjenskape ferie- og familiebildene dine i levende farger.

Kreative prosjekter

Fra papir for fotoklistremerker, T-skjorteoverføring og profesjonelle presentasjoner til matt papir som er ideelt for gratulasjonskort, kalendere og fantastiske 3D-papirprosjekter – med Canons kreative media kan du utfolde deg kreativt.

Tilbud i tillegg til Pro-serien

Du er kanskje også interessert i ...