Metode for beregning av total brukskostnad

Finn ut hvordan vi beregner total brukskostnad for en Canon-skriver.

Kalkulator for total brukskostnad

Total eierkostnader (TCO) er basert på den opprinnelige kjøpskostnaden for maskinvare pluss kostnadene for blekk eller toner over en fast periode (se nedenfor for betingelser). Vær oppmerksom på at ekstra variable kostnader kan påvirke de totale eierkostnadene, inkludert, men ikke begrenset til andre forbruksvarer, blekk- og tonerbunter, blekk med høy kapasitet og tonerpakker, service, strømforbruk og reservedeler.

De totale eierkostnadene (TCO) er basert på følgende beregning: [Gjennomsnittlig CPP x fargeutskriftsvolum - minus medfølgende blekk- / tonersider] pluss [Gjennomsnittlig mono CPP x mono-utskriftsvolum - minus medfølgende blekk- / tonersider] pluss [kostnaden for maskinvare] pluss [bare kostnaden for vedlikeholdskassett for MAXIFY GX-modeller].

Sammenligningsmodellene i de totale eierkostnadene (TCO) besparelser inkluderer de 10 bestselgende fargelaserskrivere og topp 10 bestselgende blekkskrivere i henhold til IDC EMEA Hardcopy Tracker (Data Q1 2020 - Q3 2020). Gjennomsnittlig salgspris (ASP) på skriverne i EUR (€) ble hentet fra IDC EMEA Hardcopy Tracker (Data Q1 2020 – Q3 2020) og prisen på forbruksvarer fra produsentens offisielle

nettsteder den 2.

Canon MAXIFY GX7000-serien og Canon MAXIFY GX6000-serien maskinvare og forbruksvarer er inkludert, og for det formål med denne TCO kalkulatoren ved hjelp av anbefalt utsalgspris ("RRP") som inkluderer VAT.

VAT er inkludert, men vær oppmerksom på at leveringsgebyrer ikke er inkludert i prisberegningene. Prisene kan endres på grunn av markedsforholdene.

Utskriftskostnader er basert på bruk av standardinnstillingene som brukes på både Canon-skrivere og konkurrentenes skrivere. Dette er i samsvar med testbetingelsene som benyttes i ISO/IEC-yieldtest for den aktuelle kategorien.

Kostnaden per side ble beregnet ut fra den forbruksvarere salgsprisen som angitt på produsentens nettsteder delt på produsentens publiserte avkastning offisielt avslørt i offentlig tilgjengelig informasjon. Kostnaden per side er basert på trykksimuleringen av testmønstre i ISO/IEC24712 for blekkskrivere og ISO/IEC 19798 for fargelaserskriver.

Alle produsenters spesifikasjoner og ytelsesdata er sortert fra offentlig tilgjengelig informasjon, inkludert, men ikke begrenset til produsentens egne brosjyrer og nettsteder. Canon og konkurrenter toner og blekk gir er hentet fra produsentene publisert spesifikasjoner.

For rettferdig sammenligning og nøyaktig datarapportering ble forbruksdataene hentet fra de høyeste standard toner- eller blekkkapasitetsforbrukene som er tilgjengelige på tidspunktet for publisering som er fastsatt i henhold til ISO-standarder. Sammenligningen utelukker kombinasjonspakker, XL og multipakninger. Disse dataene er offentlig tilgjengelig.