Canon EOS camera body top awaiting repair

Ekspresstjenester

Ekspresstjenester fra eksperter

Fortsett å ta bilder med ekspressrengjøring og -kontroll av sensor og ekspressbehandlingstid for våre tjenester innen vedlikehold, reparasjon og oppgradering. Tilgjengelig hos Canons service- og reparasjonssentre.

A specialist cleaning the sensor on a Canon EOS camera

Ekspressrens og -kontroll av sensor

Få sensoren rengjort og kontrollert på én time** på Canons service- og reparasjonssentre mens du venter, uten forhåndsbestilling.

Pris

Ekspressavgift som betales i tillegg til prisen for å rengjøre og kontrollere sensoren

Canon service- og reparasjonssenter – Norden 250 SEK*

*Alle priser er inkludert mva.
**Maksimalt to kamerahus per kunde (dvs. to sensorer rengjort og kontrollert på to timer). Underlagt den pågående belastningen for senteret og antatt evne til å oppfylle nødvendig servicenivå. Innenfor rimelig åpningstid for senteret.Canons service- og reparasjonssenter – Norden: Ma – To: 09.00 – 14.30 / Fr: 09.00 – 13.30

Denne ekspresstjenesten er tilgjengelig hos Canons service- og reparasjonssentre. Klikk for å finne det nærmeste senteret.

Ekspressbehandlingstid

Vedlikeholdsservice, oppgraderingsservice eller reparasjon kan utføres i løpet av tre dager mot en tilleggsavgift hos et av Canons service- og reparasjonssentre**.

A specialist working on a Canon EOS C body

Pris

Gjelder bare for EOS XD/XXD og EF, TS og DO i L-serien. Ekspressavgift betales i tillegg til kostnadene for vedlikeholds-, reparasjons- eller oppgraderingstjenesten.

Canon service- og reparasjonssenter – Norden 600 SEK*

*Alle priser er inkludert mva.
**Behandlingstid garanteres ikke, og reserveutstyr er ikke inkludert. Hvis tre dagers behandlingstid ikke oppfylles, påløper ingen avgift for tjenesten. Underlagt den pågående belastningen for senteret og antatt evne til å oppfylle nødvendig servicenivå.
Behandlingstiden løper fra første virkedag etter levering til Canons service- og reparasjonssenter og omfatter ikke

  • tiden det tar å transportere til eller fra Canons service- og reparasjonssentre
  • tiden det tar for kunden å godta/avslå et reparasjonsestimat eller for å oppgi eventuell manglende informasjon som kreves for å fullføre reparasjonen

Denne ekspresstjenesten er tilgjengelig hos Canons service- og reparasjonssentre. Klikk for å finne det nærmeste senteret.

Utforsk andre tjenester

Canon Professional Services

Medlemmer får tilgang til prioritert CPS-støtte, både lokalt og på store arrangementer, en prioritert tilgang til reparasjonstjeneste og, avhengig av medlemskapsnivået ditt, dekket utlån av reserveutstyr pluss returfrakt og rabatter på vedlikehold. De får også eksklusive medlemstilbud.

Bli med

Lær mer

Canon Professional Services