ARTIKKEL

Slik får du imponerende detaljer i utskriftene dine med imagePROGRAF PRO-1000

How to bring stunning detail to your prints with the imagePROGRAF PRO-1000

Enten du skal klargjøre bildene for visning eller salg, trenger du en profesjonell skriver som kan produsere fantastiske detaljer og farger – noe som gjørimagePROGRAF PRO-1000 til den perfekte partneren for å gi liv til de beste bildene dine.

Når du vil gjengi bildene dine nøyaktig, er dynamikk, farge og kvalitet svært viktig. ImagePROGRAF PRO-1000-skriveren arver den røde linjen fra EOS-serien – et symbol på eksepsjonell kvalitet – og takket være det avanserte 12-blekkssystemet, den feilfrie arbeidsflyten og ekstra dedikert bilderedigeringsprogramvare kan du produsere bilder som er tro mot den kreative visjonen din. La oss vise deg hvordan.

imagePROGRAF PRO-1000
imagePROGRAF PRO-1000

Canons arbeidsflyt for krystallklar kvalitet

imagePROGRAF PRO-1000 gjør det mulig for brukere av Canon EOS-kameraet å skrive ut bilder ved hjelp av foto- og utskriftsprogramvaren Digital Photo Professional, som ble laget for dette formålet, og pluginmodulene Print Studio Pro og Professional Print & Layout. Denne unike inn-og-ut-arbeidsflyten fra Canon gjør at du kan redigere og skrive ut Canon EOS-bilder og beholde den samme detaljrikdommen og skarpheten.

imagePROGRAF PRO-1000 working environment open

Økt brukervennlighet i arbeidsflyten

Produktivitet og effektivitet kan deretter toppes med egne pluginmoduler for Canon-utskrift. Canons Print Studio Pro og Professional Print & Layouter er et populært verktøy for fotoredigering som gjør utskriftsprosessen enklere, slik at du får en mer nøyaktig gjengivelse av bildet.

Med Print Studio Pro blir utskriftsfunksjonene samlet på én skjerm for enkel bruk, inkludert verktøy for beskjæring og rotasjon og utskriftsinnstillinger og forhåndsvisning i sanntid. Et avansert brukergrensesnitt på Professional Print & Layout sørger også for en strømlinjeformet arbeidsflyt med en trinnvis utskriftsprosedyre for å få en jevn produksjon.

imagePROGRAF PRO-1000 wifi pictbridge lifestyle

Fleksible innstillinger og fargebehandlinger

Canons pluginmoduler gjør det enkelt å justere skriveren, papiret, oppsettet og fargeinnstillingene, og hjelper deg dermed med å produsere de beste utskriftene. Kontrastgjengivelsefunksjonen, som er tilgjengelig i begge pluginmodulene, gjør at du kan oppnå større klarhet også.

Sørg for at fargestyringen er på rett spor med ICC-profilvalg. En forbedret skriverprofilutforming og brukervennlig Black Point Compensation betyr at fargegjengivelsen kan forbedres, slik at den samsvarer med det mørkeste punktet på bildets ICC-profil på skriveren. Gjengivelsesformål og forhåndsvisning vil også holde sørge for at bildene dine gjengis nøyaktig.

imagePROGRAF PRO-1000 mobile printing lifestyle

Ypperlige utskrifter i sort-hvitt

Gi bildene dine en film-noir-stil med iøynefallende sort-hvitt-utskrifter. Du kan få sort-hvitt-bilder av høy kvalitet med nøytrale toner takket være LUCIA PRO-blekksystemets fire dedikerte sort-hvitt-blekk – fotosvart, matt svart, grå og fotogrå – for sort-hvitt-bilder med eksepsjonell dybde og klarhet.

imagePROGRAF PRO-1000 side paper black & white

Økt effektivitet for bruk med større volum

Hyppige blekkendringer kan forstyrre flyten, men takket være en høykapasitets blekkassett på 80 ml kan du forbli i den kreative sonen. En vedlikeholdskassett som er enkel å bytte, øker også effektiviteten hvis du bruker store utskriftsvolum. Alle de 12 blekkassettene kan enkelt settes inn fra forsiden av skriveren og er plassert bak et deksel som kan vippes ned, for enda enklere tilgang.

imagePROGRAF PRO-1000 ink set

Skrevet av Claire Price