Canon DP-V3010

DP-V3010

En 30-tommer profesjonell 4K-referanseskjerm for produksjon i 4K-kvalitet, med enestående bildekvalitet og brukervennlighet. Ideell for bruk til fargegradering, til redigering eller på location.

Fordeler

  • 30-tommer profesjonell 4K-referanseskjerm til digitalt film- og videoarbeid
  • Nøyaktig fargegjengivelse takket være Canon-prosessor og bred fargeskalastøtte, inkludert DCI-P3
  • IPS LCD-panel med ekstremt høy oppløsning (4096 x 2560) viser 4K-bilder i opptil 60P
  • Støtter kontrastforhold på 2000:1
  • Viser 2K / Full HD-bilder av høy kvalitet via ulike skaleringsmodus
  • Bred 178° visningsvinkel
  • Canon Log Gamma-støtte med dedikert bildemodus
  • Konsekvente resultater fra filmsett til etterredigering: støtte for 1D/3D-LUTs og ASC CDL
  • Utviklet for brukervennlighet – med intuitive kontrollhjul
  • Unik og robust design for varig panelstabilitet – enkel montering på skrivepult eller vegg

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon DP-V3010

30-tommer profesjonell 4K-referanseskjerm


Denne profesjonelle referanseskjermen gir like god bildekvalitet som DCI-kompatible digitale kinoprojektorer, og kan derfor brukes som et plassbesparende og kostnadseffektivt supplement eller alternativ. Skjermen har en pålitelig, robust og plassbesparende design som passer like godt på skrivepulten som veggmontert.

Nøyaktig fargegjengivelse


Kombinasjonen av IPS LCD-panel, high-purity RGB LED-system for bakgrunnsbelysning og Canon-prosessor gir nøyaktig, repeterbar, homogen og stabil fargegjengivelse. Resultatet er nær sagt null variasjon mellom skjermer. Støtte for fargeskalaer for flere kringkastingssystemer, inkludert DCI-P3, ITU-R BT.709, EBU, SMPTE-C og Adobe RGB¹. Ekstremt høy fargepresisjon opprettholdes ved hjelp av sensorer i systemet for bakgrunnsbelysning, som oppdager og korrigerer endringer i farge og lysstyrke over tid.

LCD-panel med høy oppløsning


Med en oppløsning på 4096 x 2560 kan IPS LCD-panelet vise DCI-video i 4K (4096 x 2160) uten skalering. Støtte for en rekke inndataformater, fra 23,98P til 60P.

Kontrastforhold på 2000:1


IPS LCD-panelet og Canons bildebehandlingsteknologi gir skjermen et kontrastforhold på 2000:1, som anbefalt av SMPTE². Nøyaktig fargegraderingsgjengivelse sørger for presise mørke bilder, for eksempel skygger eller nattscener.

2K / Full HD


Ved produksjon av 2K og Full HD kan brukeren velge mellom tre skaleringsmetoder, inkludert Canons originale Shape Trace-modus som demper kantene i diagonale linjer.

Bred 178° visningsvinkel


DP-V3010 støtter en bred visningsvinkel takket være minimale endringer i farge og kontrast i IPS LCD-panelet – ideelt når flere personer må kontrollere bildekvaliteten samtidig.

Støtte for Canon Log


En dedikert Canon Log-bildemodus gjør det enkelt å konvertere Canon Log Gamma-bilder som er tatt med Cinema EOS-kameraer, til bilder som passer til bearbeidelse på skjerm.

Fra filmsett til etterarbeid


DP-V3010 hjelper til med å gi samsvarende farger gjennom hele prosessen. Støtte for metadataformatet ASC CDL³ – parametere for fargejustering kan angis og importeres eller eksporteres fra USB-lagringsenheter. Støtte for en rekke oppslagstabeller gir nøyaktig fargegjengivelse både på settet og til fargekorrigering.

Enkel å bruke


DP-V3010 er intuitiv i bruk takket være et diskret brukergrensesnitt og plasseringen av knapper og kontrollhjul på fjernkontrollen. Med en tredjeparts ekstern sensor kan du kalibrere skjermen uten en PC.

1 Inneholder ikke alle RGB-krominanspunkter.
2 SMPTE RP 431-2:2011
3 American Society of Cinematographers Color Decision List

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon DP-V3010, funksjonene og hva den kan gjøre.