Canon Camera

OPPGAVEN

Send inn bidragene du har tatt under mørke forhold

Lorenz Holder inviterer deg til å utforske de spennende mulighetene til å filme i lite lys, slik at du kan fange det interessante forholdet mellom lys og skygge, farge og kontrast.

Send inn bidragene du har tatt under mørke forhold

Relaterte artikler

Lær mer fra vårt fellesskap av Canon Ambassadors og inspirerende kreative individer i disse historiene og veiledningene.
Se alle artiklene
 • A snowboarder high in the air in foggy conditions, eerily lit from behind the crest of a hill.

  ARTIKKEL

  Adrenalinfylte landskap

  Finn ut hvordan Canon Ambassador og Redline-utfordringsmentor Lorenz Holder kombinerer landskap og action på en slående og original måte.

 • Rocky outcrops in Zion National park, Utah, USA, pictured at night. Blurred lights run along the road and the Milky Way can be seen in the sky above.

  ARTIKKEL

  Den mørke siden: Fotografering i lite lys

  Valtteri Hirvonen skapte sin teknikk i Finlands mørke vintre. Her avslører han sine tips for å fotografere i lite lys.

 • ARTIKKEL

  Når actionsport møter arkitekturfotografering

  Canon Ambassador Lorenz Holder forteller hvordan han brukte et telezoomobjektiv med rask blenderåpning for å fotografere en skater i aksjon under en viadukt.

 • PROFIL

  Lorenz Holder

  Den prisbelønte fotografen Lorenz, som er basert i Freising i Tyskland, har flere priser fra Red Bull Illume og spesialiserer seg på bilder av actionsport kombinert med landskap- og arkitekturfotografering.

 • REGISTRER DEG NÅ

  Få inspirasjon – registrer deg nå

  Gå ikke glipp av de nyeste tilbudene fra Canon samt tips, veiledninger, nyheter og invitasjoner til lokale arrangementer.