Laura El-Tantawy

Canon ambassador

Canon Ambassador and documentary photographer Laura El-Tantawy.

Canon
Redline Challenge 2022

Konkurransen er nå avsluttet.

Redline Challenge er en konkurranse for ambisiøse amatørfotografer som ønsker å utfordre kreativiteten og teste sin tekniske kunnskap. Prøv deg på oppgaven laget av Laura El-Tantawy for å få sjansen til å vinne Canon-utstyr, i tillegg til en eksklusiv mentorøkt med Laura.

Canon
Redline Challenge 2022

Og vinneren er ...

Jiří Durdík fra Tsjekkia med vinnerbildet «Dirt bike race»

Jiří tar med seg EOS R5- og RF 24-70mm F2.8L IS USM-premiepakken og får også gjennomføre en personlig mentorøkt med Laura El-Tantawy, Canon Ambassador og internasjonalt anerkjent fotograf.

Dirt bike race - © Jiří Durdík

HILS PÅ VINNEREN

Hva som utgjør et vinnerbilde


Vinneren av Redline Challenge 2022, Jiří Durdík, og actionfotograf og Canon Ambassador Vladimir Rys snakker om lukkerhastigheter, gjørmete kameraer og oppgraderingsutstyr.

ENGASJER DEG

Vil du delta neste år?


Registrer deg for å være blant de første som får vite når neste års konkurranse starter, og motta de nyeste tilbudene fra Canon, tips og veiledninger, nyheter og invitasjoner til lokale arrangementer.

VALG AV VINNER

Bedømmelsesprosessen

Finn ut hvordan de tre dommerne våre valgte vinnerbildet blant over 14 000 bidrag når vi går bak kulissene med Kai Wong på et hemmelig sted i London i Storbritannia.

KORTLISTE

Se noen av de utrolige bidragene

Se noen av de beste bidragene fra fotoentusiaster over hele Europa, Midtøsten og Afrika – alle interessante tolkninger av oppgaven om historier på et brøkdels sekund.

OPPGAVEN

Fang opp en fortelling på en brøkdel av et sekund

Se Kai Wong og Canon Ambassador Laura El-Tantawy avsløre årets utfordring: Fortelling på en brøkdel av et sekund. Fang opp verden slik du ser den, fra sport til dyreliv og alt imellom, og vis oss fortellingene dine på en brøkdel av et sekund.

Canon Camera

MØT DOMMEREN VÅR

Laura El-Tantawy

Laura er en verdenskjent dokumentarfotograf, og arbeidet hennes har blitt utstilt og publisert internasjonalt. I 2020 ble hun tildelt den prestisjetunge prisen W. Eugene Smith Grant og hennes serie med langsiktige dokumentarprosjekter gjør at Laura passer glimrende som dommer og mentor i Redline Challenge.

Ta kreativiteten din og yrket ditt til nye høyder med eksklusiv innsikt fra profesjonelle

Finpuss teknikken din ved å bli med i Redline Challenge.

 • A black and white image of a lion hiding in the long grass.

  TIPS OG RÅD

  Slik fotograferer du historier på et brøkdels sekund

  Hør fra våre inspirerende Canon Ambassadors når de veileder deg gjennom deres tilnærming til fotografering av historier på et brøkdels sekund og gir deg tips og råd som hjelper deg med å mestre oppgaven.

 • A top-down image showing groups of people standing in a square. A long exposure has blurred the figures who cast long shadows on the ground.

  TEKNIKKER

  Historiefortelling på et brøkdels sekund

  Fem profesjonelle fotografer forklarer prosessen med å ta bilder og deler råd om hvordan man skaper en historie ved hjelp av ett eneste imponerende bilde.

 • Fang inn fortellinger på en brøkdel av et sekund som aldri før

  Vær kreativ på måter du simpelthen ikke trodde var mulig med vår nyskapende serie med EOS R-systemkameraer. EOS R-systemet har avansert teknologi, tilgang til biblioteket vårt med revolusjonerende RF-objektiver og eksplosiv hastighet ved kontinuerlig fotografering. Det er laget for å fange opp historier fra en brøkdel av et sekund.

 • Speilløse kameraer

  EOS R3

  Dette er det raske, speilløse kameraet som profesjonelle sports-, nyhets- og dyrelivfotografer har ventet på.
 • Speilløse kameraer

  EOS R5

  Du tror du vet alt om speilløse systemkameraer? Tro om igjen. EOS R5s kompromissløse ytelse er en revolusjon for fotograferingen og filmskapingen din.
 • Speilløse kameraer

  EOS R6

  Uansett hva du filmer eller tar bilder av, og hvordan du gjør det, lar EOS R6 deg være kreativ på måter du simpelthen ikke trodde var mulig.
 • Speilløse kameraer

  EOS R7

  Utforsk naturen med et kamera som har imponerende hastighet og bildekvalitet i et kompakt APS-C-kamerahus som er utformet for fremtiden.
 • Speilløse kameraer

  EOS RP

  Et lite, lett og intuitivt speilløst fullformatskamera laget for reise- og hverdagsfotografering.
 • Speilløse kameraer

  EOS R

  Et fullformats speilløst kamera som åpner opp for nye kreative muligheter for fotografer og filmskapere.
 • RF-objektiver

  RF 24-70mm F2.8L IS USM

  Ta den speilløse fotograferingen i fullformat til neste nivå med en 24–70 mm zoom, stor blenderåpning og 5-trinns bildestabilisering.
 • Standard objektiv

  RF 50mm F1.8 STM

  Et kompakt, stillegående og lett 50mm RF-fastobjektiv med en stor blenderåpning på f/1.8, som er midt i blinken for de kreative ideene dine.
 • Canon Professional Services

  Medlemmer får tilgang til CPS-støtte, både lokalt og på store arrangementer, en prioritert reparasjonstjeneste og, avhengig av medlemskapsnivået ditt, gratis utlån av reserveutstyr.

  EOS R6
  Billys i kveldslys over en svingete bro, med støttene og bakken under fullstendig skjult av en tykk, skyaktig tåke.

  Piotr Skrzypiec

  Vinneren av Redline Challenge 2021

  Vinneren av Redline Challenge 2021-konkurransen

  Piotr Skrzypiec fra Slovenia

  «Det er en stor prestasjon. For meg, som Canon-bruker, er premien det beste settet med utstyr jeg kan forestille meg», sier fotografen som nå er eier av et Canon EOS R5-kamera og ytterligere Canon-utstyr til over EUR 14 000.

  Du er kanskje også interessert i

 • aps-c-kameraserien

  Finn det perfekte Canon-kameraet

 • 201211 150million RFEFlens poster Nologo

  Finn det perfekte objektivet til Canon-kameraet ditt