Canon CanoScan LiDE 25

CanoScan LiDE 25

Tynn, funksjonell og forbausende rimelig - CanoScan LiDE 25 med 1200 dpi kompletterer ethvert kreativt miljø. Den får all strøm den trenger fra USB-tilkoblingen, og krever ingen strømadapter!

Fordeler

  • Kompakt, tynn og stilig
  • Strøm via USB Bus
  • 1200 x 2400 dpi¹ med 48-bits fargedybde
  • Skann direkte til PDF
  • QARE Level 3 støv- og ripefjerning og motlyskorreksjon
  • Omfattende programvarepakke
  • 3 EZ-direktetaster
  • Multifotofunksjon
  • Z-lokk for skanning av tykke dokumenter

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon CanoScan LiDE 25

Skann med stil


Den utrolig smale CanoScan LiDE 25 er kun 38 mm tykk og er et opplagt valg for et ryddig skrivebord. LiDE-teknologien krever lite strøm, og du slipper dermed rotete strømledninger - én enkelt USB-kabel koblet til datamaskinen er den eneste ledningen du trenger.

Utmerket til foto


Til tross for den utrolig kompakte størrelsen, har CanoScan LiDE 25 høy oppløsning. Med en oppløsning på 1200 x 2400 dpi¹ og 48-bits fargedybde gjengir CanoScan LiDE 25 små detaljer og hårfine nyanser enten du skanner dokumenter eller bilder. De sylskarpe resultatene egner seg både til forstørrelser og videre bildebehandling.

Direkte til PDF


Med funksjonen Skann til PDF kan du skanne dokumenter direkte til PDF (Portable Document Format) - det effektiviserer arbeidsflyten og eliminerer behovet for tilleggsprogrammer for konvertering. Det opprettes en flytende palett med sider som kan arrangeres eller ordnes etter ønske. Teksten genereres automatisk inn i PDF-filer på skannetidspunktet, slik at du kan redigere eller søke i teksten.

Alt kan skannes


Det er ikke alltid det du vil skanne, har praktisk størrelse og format, og CanoScan LiDE 25 har derfor et innovativt dobbelthengslet Z-lokk. Lokket holder jevnt trykk på det du legger på glassplaten, og er ideelt til skanning av tykke dokumenter.

Automatisk retusjering


Leveres med Canons QARE Level 3 for korrigering av fotoutskrifter. Støv og riper blir registrert og korrigert automatisk, slik at du sparer timevis med manuell retusjering. Falmede farger, kornethet og dårlig eksponering kan også korrigeres.

Flere bilder i én skanning


CanoScan LiDE 25 har en rask og praktisk multifotofunksjon² som oppretter separate, automatisk beskårede filer fra én enkelt skanning av opptil 10 forskjellige bilder, visittkort eller andre originaler. Den innretter til og med bildene automatisk, og du sparer dyrebar tid som du ellers ville brukt til å plassere bildene nøyaktig på glassplaten før skanning.

Programvare


Den medfølgende programvarepakken inneholder bilderedigeringsprogrammet ArcSoft PhotoStudio og tekstgjenkjenningsprogrammet OmniPage SE. CanoScan Toolbox er et nyttig organiseringsverktøy som alltid er klar til bruk på skrivebordet. Du kan for eksempel tilpasse de tre EZ-direktetastene til å utføre de funksjonene du bruker mest, som kopiering, skanning direkte til e-post og direkte til PDF.

¹ Optisk oppløsning er et mål på maskinvarens maksimale optiske oppløsning, basert på ISO standard 14473.
² Originalene må være rektangulære og plasseres med 1 cm mellomrom. Justeringsfunksjonen korrigerer opptil 10 graders vinkel.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon CanoScan LiDE 25, funksjonene og hva den kan gjøre.