EOS, PowerShot and IXUS Camera Software and Apps

Programvare og programmer for EOS-, PowerShot- og IXUS-kameraer

Canon tilbyr et utvalg av ekstra programvare og programmer for å gjøre mest mulig ut av EOS-, PowerShot- eller IXUS-kameraer. Beskrivelsene og koblingene for å laste ned hvert programvareelement og program finnes på denne siden. Enkelte eldre produkter støttes kanskje ikke offisielt av den gjeldende programvaren. Dette kan bety at ikke alle programvarer kan lastes ned fra støttesiden for produktet.

Gjeldende programvare

Beskrivelser av den gjeldende serien med tilgjengelig programvare fra Canon til EOS-, PowerShot- eller IXUS-kameraet.

Digital Photo Professional

Digital Photo Professional (DPP) er en førsteklasses programvare for bildebehandling, visning og redigering av bilder i RAW-format for EOS-digitalkameraene og PowerShot-modeller med RAW-funksjon. Ved hjelp av DPP kan du enkelt utføre grunnleggende og avansert redigering og utskrift av bilder i RAW-format. Eksempler på de tilgjengelige redigeringsfunksjonene er bilderotering, justering av hvitbalanse, dynamisk områdejustering, fargejustering og finjustering av tonekurver.
DPP støtter sRGB, Adobe RGB, stort RGB-spekter og fargebehandlingssystem (CMS) ved hjelp av International Color Consortium (ICC)-profilen.
Du kan laste ned den nyeste versjonen av DPP eller en oppdatering for den gjeldende versjonen din, fra Digital Photo Professional-siden vår, dersom en ny versjon er tilgjengelig.
Digital Photo Professional følger med i det første programvareoppsettet på Canon-kameraet.

SE ETTER TILGJENGELIGE NEDLASTINGER

Tilbake til toppen

Digital_Photo_Professional
EOS_Movie_Utility

EOS MOVIE Utility

EOS MOVIE Utility er en programvare du kan bruke til å vise filmer som er tatt opp på kompatible kameraer, og til å lagre et stillbilde fra en film. Du kan også bruke View Assist til å vise filmer tatt med Canon Log-gamma.
I tillegg kan du slå sammen flere filmfiler på 4 GB til én fil og lagre den.
Du kan laste ned den nyeste versjonen av EOS MOVIE Utility eller en oppdatering for den gjeldende versjonen din, fra EOS MOVIE Utility-siden vår, dersom en ny versjon er tilgjengelig.

SE ETTER TILGJENGELIGE NEDLASTINGER

Tilbake til toppen

EOS Utility

EOS Utility gjør det enkelt å overføre bilder fra EOS-kameraet til datamaskinen. Du kan overføre alle bildene samtidig eller velge individuelle bilder som skal overføres. Programmet er også lett å integrere med Digital Photo Professional og ImageBrowser EX.
EOS Utility gjør også at du enkelt kan betjene kameraet fra datamaskinen enten ved hjelp av grensesnittkabelen (USB) som fulgte med kameraet, via Wi-Fi hvis kameraet støtter det, eller ved hjelp av separat tillegssutstyr for trådløs filoverføring.
Du kan laste ned den nyeste versjonen av EOS Utility eller en oppdatering for den gjeldende versjonen din, fra EOS Utility-siden vår, dersom en ny versjon er tilgjengelig. En nyttig brukerhåndbok for EOS Utility er også tilgjengelig for nedlasting.
EOS Utility følger med i det første programvareoppsettet på EOS-kameraet.

SE ETTER TILGJENGELIGE NEDLASTINGER

Tilbake til toppen

EOS_Utility_Web
Image_Browser_Web

ImageBrowser EX

Vær oppmerksom på at ImageBrowser EX har erstattet ZoomBrowser EX og ImageBrowser.
ImageBrowser EX er en programvare du kan bruke til å administrere bilder du har tatt med Canon-kameraet. Du får enkle fremgangsmåter for alt fra å laste ned, organisere og redigere bilder til å skrive ut eller sende bilder som e-postvedlegg.
Du kan utføre mange funksjoner fra Adobe Photoshop, for eksempel beskjære og konvertere JPEG- og RAW-bilder samt justere kontrast og metning. Du kan også lage og skrive ut personlige fotoalbum eller lage panoramabilder av flere bilder ved hjelp av PhotoStitch, som også er inkludert.
Du kan også åpne Map Utility via ImageBrowser EX, slik at du kan merke hvor bildet ble tatt. Dette gjelder bare for kameraer med GPS-funksjon.
Du kan laste ned den nyeste versjonen av ImageBrowser EX eller en oppdatering for den gjeldende versjonen din, fra ImageBrowser EX-siden vår, dersom en ny versjon er tilgjengelig.
ImageBrowser EX følger med i det første programvareoppsettet på Canon-kameraet.
ImageBrowser EX installerer Microsoft Silverlight automatisk fra Microsoft-serveren. Kontroller at du har en fungerende Internett-tilkobling for å gjennomføre denne installasjonen.

SE ETTER TILGJENGELIGE NEDLASTINGER

Tilbake til toppen

Picture Style Editor

Picture Style Editor er en programvare som gjør at du kan lage dine egne personlig tilpassede Picture Style-filer for å få bilder med utseendet du ønsker. Disse bildestilene kan deretter brukes på bildene på RAW-behandlingsstadiet eller bli lastet inn på kameraet og bli brukt når du tar bilder.
Du kan laste ned den nyeste versjonen av Picture Style Editor fra Picture Style Editor-siden vår, dersom en ny versjon er tilgjengelig. En nyttig brukerhåndbok for Picture Style Editor er også tilgjengelig for nedlasting.
Picture Style Editor følger med i det første programvareoppsettet på EOS-kameraet.

SE ETTER TILGJENGELIGE NEDLASTINGER

Tilbake til toppen

Picture_Style_Editor
Photo_Stitch

PhotoStitch

PhotoStitch gjør at du kan velge flere bilder av et stort motiv og enkelt sette dem sammen til ett panoramabilde. Dette verktøyet er spesielt nyttig når du skal lage landskapsbilder som er for store til å fange inn med kameraet.
Du kan laste ned den nyeste versjonen av PhotoStitch eller en oppdatering for den gjeldende versjonen din, fra PhotoStitch-siden vår, dersom en ny versjon er tilgjengelig. Merk at PhotoStitch nå også er tilgjengelig som en del av ImageBrowser EX.
PhotoStitch følger med i det første programvareoppsettet på Canon-kameraet.

SE ETTER TILGJENGELIGE NEDLASTINGER

Tilbake til toppen

EOS Movie Plugin

EOS Movie Plugin gjør at du kan logge og overføre videoopptak fra utvalgte avanserte Canon EOS-kameraer til Apples Final Cut Pro-redigeringspakke.
Plugin-modulen konverterer EOS-filmopptak til Apples høykvalitets ProRes 4:2:2-kodek ca. dobbelt så raskt som Apples standard konvertering. I tillegg kan brukerne også legge til tidskode, rullnavn og metadata når de redigerer opptakene sine.
Du kan laste ned den nyeste versjonen av EOS Movie Plugin fra EOS Movie Plugin-siden vår, dersom en ny versjon er tilgjengelig.

SE ETTER TILGJENGELIGE NEDLASTINGER

Tilbake til toppen

Canon RAW-kodek

Canon RAW-kodek er en plugin-programvare for Windows som gjør at du kan importere og vise Canon RAW-bildefiler ved hjelp av et program, for eksempel Windows Picture and Fax Viewer.
Canon RAW-kodek er bare tilgjengelig for utvalgte modeller og, hvis det er aktuelt, kan du laste ned den nyeste versjonen fra siden vår for Canon RAW-kodek.

SE ETTER TILGJENGELIGE NEDLASTINGER

Tilbake til toppenGammel programvare

Beskrivelser av gammel programvare som Canon nå har byttet ut.

ZoomBrowser EX og ImageBrowser

Vær oppmerksom på at både ZoomBrowser EX, som tidligere har vært tilgjengelig for Windows, og ImageBrowser, som tidligere har vært tilgjengelig for Mac, nå har blitt kombinert til én programvare kalt ImageBrowser EX.
ZoomBrowser EX og ImageBrowser er programmer du bruker til å enkelt administrere og redigere bildene dine. Du kan behandle RAW-bilder, opprette panoramabilder og ta bilder med kameraet eksternt fra PCen.
Alle funksjonene fra ZoomBrowser EX og ImageBrowser er nå tilgjengelige i ImageBrowser EX, som du kan laste ned ved å velge produktet på siden for EOS-, PowerShot- eller IXUS-kameraserien.

Tilbake til toppen

Zoom_Browser_Web

Du kan også ha interesse av …