Programvare

EOS Movie Plugin

EOS Movie Plugin gjør at du kan logge og overføre videoopptak fra utvalgte avanserte Canon EOS-kameraer til Apples Final Cut Pro-redigeringspakke.

Plugin-modulen konverterer EOS-filmopptak til Apples høykvalitets ProRes 4:2:2-kodek ca. dobbelt så raskt som Apples standard konvertering. I tillegg kan brukerne også legge til tidskode, rullnavn og metadata når de redigerer opptakene sine.

Operativsystem registrert