PhotoStitch

Merk at PhotoStitch nå også er tilgjengelig som en del av ImageBrowser EX.

PhotoStitch gjør at du kan velge flere bilder av et stort motiv og enkelt sette dem sammen til ett panoramabilde. Dette verktøyet er spesielt nyttig når du skal lage landskapsbilder som er for store til å fange inn med kameraet.

PhotoStitch følger med i det første programvareoppsettet på Canon-kameraet.