PosterArtist Lite

Programmet er en versjon av PosterArtist med begrenset funksjonalitet. Følgende funksjoner er ikke tilgjengelige i PosterArtist Lite:

  • Automatisk utforming
  • Veiledning, rutenett og linjal
  • Oppretting av QR-koder
  • Variable Print
  • Delvis funksjon av Retouch Image
  • Sikkerhetsinnstillinger for illustrasjoner (innstillinger for begrensninger av bruk og redigering)
  • Ambient Light Correction
  • Utformingskontroll
  • Design Assist
  • Quick Exchange
  • Lagring og oppdatering av illustrasjoner
PosterArtist Lite inneholder også færre illustrasjoner enn PosterArtist.

Du kan også ha interesse av ...

Contact Us

Kontakt oss

Kontakt oss for å få støtte via telefon eller e-post

Register your product

Canon ID

Registrer produktet ditt, og administrer Canon iD-kontoen din

Locate A Repair Centre

Reparasjon

Finn et verksted og annen nyttig informasjon om reparasjonsprosessen