Hero
alt text goes here

TERMS
&
CONDITIONS

Annonsering - Vilkår for konkurranse om Ready. Set. Quit.

“Ready. Set. Quit.” konkurransen er organisert av Canon Norge AS som er en del av Canon Nordic group (“CanonNordic”).

Kampanjens vilkår og betingelser

1. Hvordan du deltar?

Canon Nordic ser etter fire dyktige innholdsskapere som er klare for å gjøre hobbyen sin til en karriere. Du kan delta i konkurransen ved å sende en e-post til iresign@ready.set.quit.com via Canon-kampanjens destinasjonsside canon.no/ready-set-quit, der du oppgir følgende (alle data oppbevares konfidensielt):

 • Instagram-kontonavnet ditt
 • en link til en ti sekunder lang video der du presenterer deg selv
 • et oppsigelsesbrev med det du ville skrevet til arbeidsgiveren din hvis du hadde fått sjansen til å gjøre hobbyen din om til en karriere

De fire vinnerne vil bli valgt ut av den profesjonelle fotografen Joey Palmroos og tilbys et fem uker langt nettbasert mentorprogram med ham. Hver av de fire vinnerne mottar følgende:

 • ett Canon EOS R5-kamera og ett Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM-objektiv til en verdi av EUR 7598 inkl. mva. basert på objektivprisene på https://store.canon.no – vinnerne får beholde utstyret etter at mentorprogrammet er avsluttet
 • et nettbasert mentorprogram i fem uker med Joey Palmroos (til en verdi av EUR 3000 inkl. mva.)
 • tilbud om ett betalt oppdrag fra Canon Nordic for å skape innhold til en markedsføringskampanje i 2022, der betalingen er EUR 3000 ekskl. mva

2. Hva jeg må vite om kampanjen?

Hvem kan delta?

Kun personer over 18 (fra 18. november 2021) og bosatt i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Estland, Latvia og Litauen kan delta i ”Ready. Set. Quit”.

For at du skal kunne delta trenger du en personlig og gyldig Instagram-konto med en åpen profil slik at Canon Nordic kan se dine bidrag og innlegg. Ansatte, direktører, konsulenter, agenter og andre representanter fra Canon (sponsor) eller Instagram, kan ikke delta.

Du må ha en jobb som hindrer deg i å satse for deg selv. Hvis du er frilanser, lever du antakelig ut drømmen allerede, så da kan du ikke delta.

Ved å delta i mentorprogrammet gir deltakeren herved tillatelse til at innholdet som produseres som del av mentorprogramoppgavene, kan legges ut i ethvert format knyttet til Canon, inkludert på sosiale medier, som PR, utstillinger og på nettområder som eies av Canon. Ved å sende inn et bilde eller en video, garanterer og representerer deltakeren at han / hun og alle personer som vises eller som er identifiserbare i bildet / videoen, samtykker til innsending og bruk av bildet / videoen i kampanjen, og lisensen til å bruke i samsvar med disse offisielle reglene.

3. Vinnerne av Ready. Set. Quit.-konkurransen

Den 3. november 2021 kontakter @canonnordic de fire vinnerne av konkurransen via en direktemelding på Instagram. @canonnordic deler en link til et Teams-møte som vinnerne må delta på den 4. november. I Teams møtet 4. november gir Joey Palmroos de utvalgte beskjed om at de er en av de fire vinnerne. Teams-møtet vil bli spilt inn og brukt til å formidle kampanjens vinnere.

Vinnerne av mentorprogrammet blir offisielt formidlet på Canon Nordics’ Instagram-profil @canonnordic 14. november 2021. Her blir navnene og Instagram-kontonavnene til de fire vinnerne kunngjort.

Vinnerne av mentorpogrammet må delta i en nordisk PR-kampanje. Dette inkluderer intervjuer med journalister før og etter mentorprogrammet.

Du kan delta i Ready. Set. Quit.-konkurransen fra og med 18. oktober 2021, og den avsluttes 2. november 2021. Hvis du vinner, må du svare på direktemeldingen sendt fra @canonnordic til Instagram-kontoen din, innen en uke. Hvis du går glipp av denne fristen, gir du avkall på retten til premien. Når du godtar å bli med i mentorprogrammet, blir premien sendt til adressen din etter avtale med Canon. Vinnerne må betale eventuelle skatter knyttet til premien.

INGEN KJØP ELLER BETALING AV NOE SLAG ER NØDVENDIG FOR Å MELDE PÅ ELLER VINNE. ET KJØP VIL IKKE ØKE DINE SJANSER FOR Å VINNE.

Premiene:

Hver vinner mottar:

 • Ett Canon EOS R5-kamera (verdt EUR 4849 inkl. mva.).
 • Ett Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM-objektiv (verdt EUR 2749 inkl. mva.).
 • Ett fem ukers mentorprogram med Joey Palmroos. Mentorprogrammet finner sted på nettet via Instagram og Teams. Verdien av mentorprogrammet er EUR 3000 inkl. mva.
 • Ett betalt oppdrag fra Canon Nordic. Honoraret for oppdraget er EUR 3000 ekskl. mva. og betales etter at oppdraget er fullført. Når mentorprogrammet er avsluttet, får hver av de fire vinnerne ett oppdrag som går ut på å skape kampanjeinnhold for Canon Nordic. Oppdraget vil bli gitt i begynnelsen av 2022. Vinnerne blir briefet i et Teams-møte med Canon. Innholdet må legges ut på vinnerens Instagram-profil, og Canon Nordic legger det deretter ut på nytt. Canon og Canons detaljhandelspartnere har dessuten rett til å bruke innholdet på plattformer de eier og betaler for, i to år fra opplastingen.

Mentorprogrammets innhold:

Mentorprogrammet varer i fem uker: fra 22. november 2021 til 23. desember 2021. Mentorprogrammet foregår på nettet via Instagram og Teams, og all kommunikasjon er på engelsk. Alle møtene blir holdt om kvelden. Merk at følgende datoer kan bli endret.

MondayMentoring med Joey Palmroos på Instagram Live kl. 18.00 CET

 • Mandag 22. november 2021
 • Mandag 29. november 2021
 • Mandag 6. desember 2021
 • Mandag 13. desember 2021
 • Mandag 20. desember 2021

Ukentlig oppsummering via Teams med Joey Palmroos + de fire vinnerne kl. 18.00 CET

 • Torsdag 25. november 2021
 • Torsdag 2. desember 2021
 • Torsdag 9. desember 2021
 • Torsdag 16. desember 2021
 • Torsdag 23. desember 2021

4. Lisens/bruk av bidrag

Ved å delta, gir deltakeren @canonnordic (Canon Svenska AB, Canon Danmark A/S, Canon Oy, Canon Norge AS), deres reklame- og promoteringsbyråer og deres respektive agenter, ansatte og direktører en ikke eksklusiv, vedvarende, overføringsbar, honorarfri, fullbetalt lisens for å bruke, modifisere, publisere, skape avledet verk fra, og vise hennes/hans bilde, hele eller delvis, over hele verden, og for å innarbeide det inn i andre verk, i enhver form, media eller teknologi nå kjent eller senere utviklet, inkludert for kampanje eller markedsføringsformål.

Canon Nordic forbeholder seg retten til etter eget forgodtbefinnende endre, redigere eller fjerne ethvert bilde eller historie, eller å be en anmeldt deltaker modifisere eller redigere ethvert bilde eller historie, om en klage blir mottatt på bilde eller historie, eller om et bilde eller historie potensielt oppfattes som en trussel, oppfordring mot en etnisk gruppe eller potensiet kan skade eller skade Canons varemerke eller dens anseelse i rimelig grad. Canon Nordic forbeholder alle rettigheter for å fremføre rettslige skritt i forhold til dette.

5. PERSONLIG INFORMASJON

5.1. Den registeransvarige for personopplysninger som sendes til oss er:

Canon Europa N.V.
Company Registration Number: 33166721

Bovenkerkerweg 59, 1185 XB Amstelveen, The Netherlands

Kontakt e-postadresse for Canon Data Protection Officer: DataProtectionOfficer@canon-europe.com.

5.2. Personopplysninger kan overføres til og behandles av personopplysningsansvarligens representant eller tilknyttede konsernselskaper med det formål å administrere denne konkurransen. Canon Nordic behandler personlig informasjon som er nødvendig for å evaluere vinneren av "Ready. Set. Quit" -konkurransen, inkludert deltakerens Instagram-brukernavn og publiserte eller mottatte historie. Det juridiske grunnlaget for behandling av personopplysninger er deltakerens samtykke. Du kan når som helst trekke tilbake samtykke, noe som vil bety at du trekker deg fra konkurransen.

5.3. Hvis deltakerne ikke vil at deres kontaktinformasjon skal brukes i markedsføringsformåleller ønsker å forhindre Canon i å kontakte deg i fremtiden angående lignende kampanjer, bør deltakeren IKKE krysse av i boksen for godkjenning av dette i kravskjemaet.

5.4. For mer informasjon om hvordan vi bruker informasjonen din når du velger å delta i markedsføringsformål, se vår personvernpolicy for forbrukere - http://www.canon.no/privacy-policy/. Alle spørsmål og henvendelser knyttet til databeskyttelse kan rettes til Canon Data Protection Officer på DataProtectionOfficer@canon-europe.com.

5.5. Personlig informasjon som avsløres lagres sikkert og kan overføres til en sikker server utenfor EØS.

6. LOVER OG JURISDIKSJON

Disse vilkårene og eventuelle tvister som oppstår på grunn av eller i forbindelse med dette, skal styres av og tolkes i samsvar med obligatoriske forbrukerlover og andre gjeldende lover og i en domstol i ditt lokale bostedspråk. Hvis du har spørsmål, kan din lokale forbrukerrådgiver gi deg råd om dine rettigheter.

Disse vilkårene påvirker ikke deltakerens lovbestemte rettigheter som forbruker.

7. Kontaktinformasjon

Canon Svenska AB                          Tel:      +46 (0)8 744 85 00

Canon Norge AS                              Tel:     +47 22 62 92 00

Canon Oy                                        Tel:     +358 10 544 20

Canon Danmark A/S                        Tel:      +45 7015 5005

Canon Estonia, Latvia, Lithuania       Tel:      +358 10 544 20

8. Instagram og Facebook

Konkurransen er ikke sponset, anbefalt eller håndtert av Instagram eller Facebook. Hver deltaker er eneansvarlig for innlegget sitt på sosiale medier, og henvisningen til Canons Ready. Set. Quit.-konkurranse frigjør ikke deltakeren fra slikt ansvar, og Canon, Instagram eller Facebook tar ikke ansvar for innlegg laget av deltakeren under konkurransen.