Hero
alt text goes here

TERMS
&
CONDITIONS

Annonsering - Vilkår for konkurranse om The Missed Shots

“The Missed Shots” konkurransen er organisert av Canon Norge AS som er en del av Canon Nordic group (“CanonNordic”).

Kampanjens vilkår og betingelser

1. Hvordan du deltar?

Hver fotograf kjenner følelsen av å gå glipp av et bilde. Canon Nordic gjenskaper tapte bilder, og vi vil at du skal dele dine. Ideen er å aktivere så mange enkeltpersoner som vil fortelle historien om sine tapte bilder på Instagram.

Du deltar ved å laste opp en historie på Instagram med ditt tapte bilde og tagge @canonnordic eller ved å svare på spørsmålene i @canonnordics historie. Gjennom hele konkurransen vil Canon legge ut de beste tapte bildene på Instagram historier og velge fem vinnere i slutten av kampanjen. Hvis du er en heldig vinner, vil du bli varslet med en direkte melding  20. desember.

Vinnerne vil motta et Canon-objektiv etter eget valg med verdi opptil 16000 NOK (inkl. MVA) basert på https://store.canon.no objektivpriser.

2. Hva jeg må vite om kampanjen?

Hvem kan delta?

Kun personer over 18 og som bor (fra 20. november 2020) og bosatt i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Estland, Latvia og Litauen kan delta i TheMissedShots.

For at du skal kunne delta trenger du en personlig og gyldig Instagram-konto med en åpen profil slik at Canon Nordic kan se dine bidrag og innlegg. Ansatte, direktører, konsulenter, agenter og andre representanter fra Canon (sponsor) eller Instagram, kan ikke delta.

Hva er en #themissedshots?

Det er det ene bildet som kunne fortalt en viktig historie - men du gikk glipp av det. Og du tror fortsatt at det fortjener å se dagens lys - selv om det ikke ble fanget av et kamera.

Krav til historien

Instagram Stories må oppfylle følgende krav:

  • Må være det originale verket av deltakeren, og må ikke bryte med opphavsrett, varemerker, personvern, publisitet eller andre opphavsrettigheter eller andre rettigheter for andre personer eller enheter. Hvis du bruker musikk, skal du ha fulle rettigheter for nettbruk av musikken.
  • Historien må være sann og opplev av deltakeren.

Ved å sende inn en historie gir deltakeren herved tillatelse til at historien kan legges ut i hvilket som helst format tilknyttet Canon, inkludert på sosiale medier, PR, utstillinger og på web nettsteder som eies av Canon. Ved å sende inn et bilde eller en video, garanterer og representerer deltakeren at han / hun og alle personer som vises eller som er identifiserbare i bildet / videoen, samtykker til innsending og bruk av bildet / videoen i kampanjen, og lisensen til å bruke i samsvar med disse offisielle reglene.

3. Vinneren av premien

desember 2020 annonserer Canon vinnerne på @canonnordic instagram-konto. De fem beste historiene på Instagram som nevner @canonnordic eller har svart på @ canonnordics spørsmålshistorie, som forteller den mest fantastiske, mørke, inspirerende, mystiske, lyse, morsomme eller rørende historien om et savnet bilde vil vinne. Canon Nordic vil kontakte vinnerne med en privat melding på Instagram når konkurransen er avsluttet.

Premien:

  • Et Canon-objektiv du ønsker, med verdi opptil 16 000 NOK.

The Missed Shots-kampanjen starter 23. november 2020 og avsluttes 19. desember 2020. Om du vinner må du svare på direktemeldingen som sendes til deg på Instragram innen en måned. Om du glemmer tidsfristen betyr det at du mister retten på å få premien. Premien sendes til din adresse etter avtale med Canon om hvilket objektiv du vil ha. Eventuell premieskatt betales av vinneren.

INGEN KJØP ELLER BETALING AV NOE SLAG ER NØDVENDIG FOR Å MELDE PÅ ELLER VINNE. ET KJØP VIL IKKE ØKE DINE SJANSER FOR Å VINNE.

4Lisens/bruk av bidrag

Ved å sende inn en story, gikr deltakeren @canonnordic (Canon Svenska AB, Canon Danmark A/S, Canon Oy, Canon Norge AS), deres reklame- og promoteringsbyråer og deres respektive agenter, ansatte og direktører en ikke eksklusiv, vedvarende, overføringsbar, honorarfri, fullbetalt lisens for å bruke, modifisere, publisere, skape avledet verk fra, og vise hennes/hans bilde, hele eller delvis, over hele verden, og for å innarbeide det inn i andre verk, i enhver form, media eller teknologi nå kjent eller senere utviklet, inkludert for kampanje eller markedsføringsformål.

Canon Nordic forbeholder seg retten til etter eget forgodtbefinnende endre, redigere eller fjerne ethvert bilde eller historie, eller å be en anmeldt deltaker modifisere  eller redigere ethvert bilde eller historie, om en klage blir mottatt på bilde eller historie, eller om et bilde eller historie potensielt oppfattes som en trussel, oppfordring mot en etnisk gruppe eller potensiet kan skade eller skade Canons varemerke eller dens anseelse i rimelig grad. Canon Nordic forbeholder alle rettigheter for å fremføre rettslige skritt i forhold til dette.

5. PERSONLIG INFORMASJON

5.1. Den registeransvarige for personopplysninger som sendes til oss er:

Canon Europa N.V.

Company Registration Number: 33166721

Bovenkerkerweg 59, 1185 XB Amstelveen, The Netherlands

Kontakt e-postadresse for Canon Data Protection Officer: DataProtectionOfficer@canon-europe.com.

5.2. Personopplysninger kan overføres til og behandles av personopplysningsansvarligens representant eller tilknyttede konsernselskaper med det formål å administrere denne konkurransen. Canon Nordic behandler personlig informasjon som er nødvendig for å evaluere vinneren av "The Missed Shots" -konkurransen, inkludert deltakerens Instagram-brukernavn og publiserte eller mottatte historie. Det juridiske grunnlaget for behandling av personopplysninger er deltakerens samtykke. Du kan når som helst trekke tilbake samtykke, noe som vil bety at du trekker deg fra konkurransen.

5.3. Hvis deltakerne ikke vil at deres kontaktinformasjon skal brukes i markedsføringsformåleller ønsker å forhindre Canon i å kontakte deg i fremtiden angående lignende kampanjer, bør deltakeren IKKE krysse av i boksen for godkjenning av dette i kravskjemaet.

5.4. For mer informasjon om hvordan vi bruker informasjonen din når du velger å delta i markedsføringsformål, se vår personvernpolicy for forbrukere - http://www.canon.co.uk/privacy-policy/. Alle spørsmål og henvendelser knyttet til databeskyttelse kan rettes til Canon Data Protection Officer på DataProtectionOfficer@canon-europe.com.

5.5. Personlig informasjon som avsløres lagres sikkert og kan overføres til en sikker server utenfor EØS.

6LOVER OG JURISDIKSJON

Disse vilkårene og eventuelle tvister som oppstår på grunn av eller i forbindelse med dette, skal styres av og tolkes i samsvar med obligatoriske forbrukerlover og andre gjeldende lover og i en domstol i ditt lokale bostedspråk. Hvis du har spørsmål, kan din lokale forbrukerrådgiver gi deg råd om dine rettigheter.

Disse vilkårene påvirker ikke deltakerens lovbestemte rettigheter som forbruker.

7. Kontaktinformasjon

Canon Svenska AB                  Tel:      +46 (0)8 744 85 00

Canon Norge AS                      Tel:       +47 22 62 92 00

Canon Oy                                Puhelin:           +358 10 544 20

Canon Danmark A/S                Tel:      +45 7015 5005

Canon Estonia, Latvia, Lithuania         Tel:      +358 10 544 20

8. Instagram og Facebook

Konkurransen er ikke sponset, anbefalt eller håndtert av Instagram eller Facebook. Hver deltaker er eneansvarlig for innlegget sitt på sosiale medier, og henvisningen til Canons The Missed Shots-konkurranse frigjør ikke deltakeren fra slikt ansvar, og Canon, Instagram eller Facebook tar ikke ansvar for innlegg laget av deltakeren under konkurransen.