Group of people pouring coulored powder on a woman.
alt text goes here

Nøyaktig og pålitelig autofokus

Canons Dual Pixel CMOS AF-teknologi gir imponerende AF-sporing på over 80 % av rammen både horisontalt og vertikalt med valg og kontroll via berøringsskjerm.

Dual Pixel CMOS AF-teknologi

EOS C200 har Canons spesialutviklede autofokusteknologi som bruker to fotodioder per piksel for å produsere to uavhengige bilder. Dette muliggjør AF med faseforskjell for jevn, rask og nøyaktig autofokus.

Canon Dual Pixel CMOS AF demonstration
Close up view of Canon video camera LCD monitor showing touch screen feature

Enkel berøringsskjerm med valg av fokuspunkt

Canons 4-tommers LCD-berøringsskjerm har rask, intuitiv betjening og overvåking og overlater kontrollen til kameraet. Trykk på motivet i rammen for å fokusere bildet.

Ansiktsgjenkjenning

EOS C200s Dual Pixel CMOS AF-system har to ansiktssporingsmodi som automatisk kan registrere og spore et valgt ansiktet i rammen eller prioritere det over et forhåndsdefinert fokuspunkt.

Face Detection

Kontinuerlig objektsporing med autofokus

EOS C200 Double Pixel CMOS AF-system kan automatisk spore et valgt objekt for å sikre at fokuset opprettholdes mens objektet beveger seg.

Picture of a group of people on a boat

Dual Pixel-fokusveiledning

4K-bilder kan være nådeløse når det kommer til manuell fokusering. Canons Dual Pixel-fokusveiledningsfunksjon gjør det mulig for brukere å manuelt holde og kontrollere kritisk fokus på en pålitelig måte ved å legge til fremre/bakre fokusindikatorer på det valgte fokuspunktet for å sikre at fokusretning og fokusavvik er klart.

photo of man on bike with woman showing face detection feature of video
Canon VDU displaying menu and AF speed

Autofokussøking

Canon har lagt til en ny menyfunksjon for autofokussøking som gjør det mulig for brukeren å definere hastighet og følsomhet for AF, noe som gir større fleksibilitet og kontroll.

Oppdag andre fordeler