Alt tag name: Canon C200 video camera and lens kit.
alt text goes here

Kompakt og allsidig konfigurasjon

Med innebygd Wi-Fi, ND-filtre og en EF-fatning er EOS C200 lett å konfigurere for å oppnå utseendet og kontrollen som er nødvendig for ulik filming, samtidig som det er svært mobil og robust.

Fjernstyring og forhåndsvisning via Wi-Fi

Innebygd Wi-Fi og Ethernet-støtte muliggjør en svært nyttig nettleserfjernkontroll og en funksjon for forhåndsvisning av bilder på en datamaskin eller en mobilenhet, noe som er avgjørende når kameraet er montert på en drone eller kran.

VDU Screen displaying browser remote.
C200 video camera button controls.

Innebygd 10-trinns optisk ND-filter

EOS C200 har innebygde optiske ND-filtre med 2, 4, 6, 8 eller 10 trinn med kontrollbesparende produksjonstid med rask og enkel trykknappbetjening.

Behagelig betjening med EVF-V70

Den valgfrie elektroniske søkeren EVF-V70 kan brukes under sterkt omgivelseslys og benytter en eksepsjonell OLED-skjerm i full HD som har svært gode egenskaper for fargereproduksjon, pluss innebygde kamerakontroller som er ideelle for enkeltbrukere.

Close up view of Canon C200 video camera built in camera controls.

Innebygd kompatibilitet med et bredt utvalg av Canon EF-objektiver

EOS C200s EF-fatning har innebygd støtte for Canons protokoller for objektivkommunikasjon, noe som optimaliserer kameraets/objektivets ytelse med Canons EF-objektiver, inkludert 4K Cine Servo-objektiver i ENG-stil og Cine-primærobjektiver.

Large range of Canon EF lenses

Alternativ PL-objektivfatning

En valgfri tjeneste for å bytte til en PL-fatning er tilgjengelig, noe som ytterligere utvider utvalget av objektiver som kan brukes til å fotografere.

Close up view of Canon PL lens with mount

Oppdag andre fordeler