multiple-config-benefit-feature
alt text goes here

Flere konfigurasjoner

Ny Cinema EOS-design med intuitive kontroller og innebygd monteringsplate for festing av profesjonelt tilleggsutstyr, som gjør det mulig å ta i bruk flere konfigurasjoner under en fotograferingsøkt.

Primært Cinema-kamera

Cinema-kamera i full størrelse for både studiokonfigurasjon og håndholdt konfigurasjon med innebygd monteringsplate for enkel rigging av tilbehør og balanse.

primary-cinema-camera

EF- eller PL-objektivfatning

Et stort utvalg av Canon EF-objektiver (både Cinema- / Cine Servo- og fotoobjektiver), i tillegg til valget eller muligheten til å bruke PL-objektiver sammen med Cooke/i-støtte (erstatningstjeneste for objektivfatning tilbys).

Finn ut mer

ef-pl-lens-mount

Kringkastingskonfigurasjon

B4-fatningsadaptere (tilleggsutstyr) (MO-4E og MO-4P) for EF- og PL-fatninger, sammen med en 12-pinners objektivkontakt, gjør det mulig å drive og kontrollere 2/3" Servo-objektiver for kringkasting via kameraet.

Broadcast configuration
Professional Full HD viewfinder
alt text goes here

Profesjonell full HD-søker

EVF-V70 er en enestående full HD OLED-søker med View Assist, funksjoner for falske farger og en simulert HDR-visning.

Brukergrensesnitt for rask tilgang

Et brukervennlig kontrollpanel med seks knapper og et intuitivt og velkjent brukergrensesnitt gir rask tilgang til ofte brukte kamerafunksjoner.

Quick access user interface

Kontrollpanel for kameraassistenter

Fjernkontrollenheten OU-700 (tilleggsutstyr) gjengir brukergrensesnittet med rask tilgang, slik at kameraassistenter kan endre innstillinger fra høyre side av kameraet eller fra opptil ti meter unna ved hjelp av skjøteledningen.

Camera assistant control panel

Strømutganger

Tilfør viktig tilbehør strøm med strømutgangsterminaler på 12 og 24 V på forsiden av kameraet.

Accessory power outputs

Oppdag andre fordeler