Canon Group-selskaper i Europa

Fra programvareselskaper til videonettverksløsninger og utskrifts- og fotograferingsteknologier – vi har ekspertisen og evnen til å fortsatt være en global leder innen bildeteknologi. Finn ut mer om Canon Group-selskapene basert i Europa her.

Arcules

Arcules

Et videoskytilbud til bedrifter. Kombinerer IoT og videodata for å revitalisere videoovervåkningsbransjen ved hjelp av den siste teknologiske utviklingen innen nettskybaserte løsninger og kunstig intelligens.

Axis Communications

Axis

Markedsledende innen nettverkvideo. En konstant innovatør innen videoovervåkning som forbedrer sikkerheten til millioner av mennesker i hele verden, og som dermed bidrar til å møte det økende behovet for en smartere og tryggere verden.

BriefCam

Briefcam

Bransjens ledende leverandør av Video Synopsis®-løsninger for rask videogjennomgang og -søking, sanntidsvarsling og kvantitativ videoinnsikt.

Canon Medical Systems Europe

Canon Medical Systems Europe

Canon Medical Systems, tidligere Toshiba Medical Systems, utvikler og produserer diagnostiske bildesystemer, inkludert CT, MR, ultralyd, røntgensystemer og kliniske laboratoriesystemer.

Cognitas

Cognitas

Et Canon-selskap basert i Tyskland som tilbyr skreddersydde løsninger for hele dokumentprosessen, samt utvikling av manualer, instruksjonsbøker, elektroniske hjelpesystemer, programvarebeskrivelser og kataloger.

DocsPro

DocsPro

Som en del av Canon Nederland spesialiserer DocsPro seg på dokumentlagring, dokumenthåndtering og intelligent dokumentbehandling.

Iris

I.R.I.S.

En verdensleder innen optisk tegngjenkjenning (OCR) og mobil skanning – I.R.I.S. produserer programvare og produkter som hjelper mennesker med å øke produktiviteten under skanning og konvertering av dokumenter.

milestone

Milestone

En verdensledende leverandør av IP-videoprogramvare på åpen plattform (VMS) som tilbyr videoprogramvare av høy kvalitet til bedrifter, som maskinvare- og programvarepartnere kan integrere i sine videoløsninger for å øke sikkerheten.

Nokavision

Nokavision

Del av Canon Nederland, Nokavision Software B.V. er en ledende leverandør av løsninger for kundekommunikasjonshåndtering og digital transformasjon.

NTware

NT-Ware

Et ledende teknologiselskap som spesialiserer seg på oppretting av, utvikling og støtte for programvare for utskrifts- og skanneradministrasjon, hovedsaklig UniFlow.

Therefore

Therefore

En leverandør av programvare for informasjonsstyring for bedrifter i alle størrelser, bransjer og avdelinger.