Om Canon

Berike liv og forretninger gjennom bilder. Alt vi gjør, uansett hvor vi gjør det, starter med dette.
about canon

Om Canon

Om Canon

Vi er et ledende teknologiselskap som ble grunnlagt i 1937, og vi er opptatt av å hjelpe folk med å tenke nytt og flytte grensene for hva som er mulig, gjennom bildebehandling.

Takket være vår kontinuerlige nyskapning har vi stått i bresjen for bildebehandling gjennom hele vår 80 år lange historie. Dette har gitt oss muligheten til å utvikle bransjeledende teknologi som dekker de fremtidige behovene til fotografer, videografer, kontorarbeidere, profesjonelle utskriftsleverandører, eksperter innenfor medisinsk bildebehandling med mer.

Vi bruker bildeteknologien vår til å utvide det rike produktutvalget vårt og kultivere nye forretningsområder hvor denne teknologien kan flytte grensene for hva som er mulig. Dette inkluderer satellittutvikling, medisinske fremskritt, utvikling av mulighetene for utskrifts- og industriutstyr og nettverkskameraer som bidrar til å bygge smarte byer. Canons styrke innen optisk teknologi og bildeteknologi bidrar også til fremskritt innen astronomi.

Ved å kontinuerlig takle nye utfordringer tror vi at vi kan opprettholde bedriftsfilosofien vår, "Kyosei", som formidler engasjementet vårt for at alle mennesker, uavhengig av rase, religion eller kultur, kan leve og arbeide harmonisk sammen for fellesskapets beste og bidra til et fremgangsrikt samfunn.

Les Canons historie for å finne ut mer om selskapet, og les Canon Frontier-heftet for å se fremskrittene våre innenfor teknologi, forskning og utvikling. Du finner mer informasjon om Canons historie på vårt globale nettsted.
NYSKAPNING

Om Canon Europe

Vi bidrar med omtrent en fjerdedel av Canons globale inntekter årlig. I London i Storbritannia og Amstelveen i Nederland håndterer Canon Europe regionale salgs- og markedsføringsoperasjoner for Europa, Midtøsten og Afrika. Canon Europe og dets konsernselskaper sysselsetter over 13 300 mennesker i ca. 120 markeder i hele regionen.

Bedriftshistorien vår

Vi har vært virksomme i EMEA-området i mer enn 60 år, og målet vårt er å forvandle verden ved hjelp av bildebehandling.

En mann i rosa genser holder et Canon-kamera mot ansiktet. Blitsen kaster et oransje lys.

Canons forsknings- og produksjonsfasiliteter basert i Europa

I tillegg har Canon en rekke forsknings- og produksjonsanlegg i Europa, Midtøsten og Afrika, og bringer innovasjon og nye løsninger til våre viktigste forretningsområder:

 • Axis Communications

  Forskning på og utvikling av nettverksvideoløsninger.

 • BriefCam Ltd.

  Utvikling og salg av løsninger for videoanalyse.

 • Canon Bretagne

  Produserer, resirkulerer og fyller tonerkassetter over hele Europa.

 • Canon France Research Centre

  Forskning på og utvikling av kommunikasjonsteknologi for overføring og tilkobling til behandling av videodata i store volumer og av høy kvalitet, samt systemer og teknologi for overvåkningskameraer.

 • Canon Giessen

  Service- og støttesenter som også reproduserer og reparerer kopimaskiner og kameraer.

 • Canon Medical Research Europe Ltd.

  Forskning på og utvikling av AI-automatisering for kliniske beslutningsstøttesystemer.

 • Canon Ophthalmic Technologies

  Leverer banebrytende bildeteknologi og er en viktig leverandør av programvare som brukes i moderne øyediagnostiseringsutstyr.

 • Canon Production Printing Germany

  Forskning og utvikling, produksjon, salg og distribusjon av skrivere for svært store volumer, tilleggsutstyr, programvare og forbruksvarer

 • Canon Production Printing Netherlands

  Forskning på og utvikling av kommersielle storformatskrivere, mellomstore og raske skrivere for kontorbruk, forbruksvarer osv.

 • Milestone Systems

  Forskning på og utvikling av løsninger for videobehandling.

 • NT-WARE

  Utvikling og salg av løsninger for administrasjon av utskrift og skanning.

 • Canon Camera

  Canon Group-selskaper i Europa

  Vi har den bredeste porteføljen av optisk teknologi og er en global leder i bransjen. Vi gjør dette med en rekke selskaper i gruppen som tilbyr ekspertise innenfor programvare, videonettverksløsninger, utskrift og medisinsk forskning, for å levere den mest nyskapende bildeteknologien på markedet.

  Du er kanskje også interessert i

  Kontakt oss

  Finn ut hvordan du kan kontakte oss.