Om Canon

about canon

Om Canon

Siden vår oppstart i 1937 har vi vært opptatte av å hjelpe folk med å tenke nytt og å flytte grensene for hva som er mulig gjennom bildeteknologi og dokumentbehandling.

Takket være vår kontinuerlige nyskapning har vi stått i bresjen for bildebehandling gjennom hele vår 80 år lange historie. Dette har gitt oss muligheten til å utvikle bransjeledende teknologier som imøtekommer behovene til ulike grupper, inkludert fotografer, filmskapere, forretningsvirksomheter, profesjonelle utskriftsleverandører og eksperter innen medisinsk bildebehandling. Vår overordnede målsetning er å anvende vår teknologi på en måte som bidrar til positiv samfunnsutvikling slik at vi er en verdifull ressurs for samfunnet.

Vi bruker bildeteknologien vår til å utvide det rike produktutvalget vårt og kultivere nye forretningsområder hvor denne teknologien kan utfordre grensene for hva som er mulig. Dette inkluderer blant annet satellittutvikling, medisinsk forskning, nyskapende trykk- og utskriftsteknologi, samt nettverkskameraer som bidrar til å skape tryggere byer. Den sterke kombinasjonen av optisk teknologi og bildeekspertise bidrar også til fremskritt innen astronomi.

I møte med nye utfordringer er vi tro mot vår bedriftsfilosofi, "Kyosei". Denne filosofien uttrykker vårt engasjement og vår forpliktelse til at alle mennesker, uavhengig av deres etnisitet, tro eller kulturell bakgrunn, kan leve og arbeide sammen i harmoni for å fremme det beste for samfunnet.

Les mer om Canons historie og sjekk ut vårt Canon Frontier-hefte for å finne ut mer om hvordan vi jobber med forskning og utvikling. Besøk vår globale nettside for å lære mer om Canon.
NYSKAPNING

Canon EMEA

Canon EMEA er et av fire Canon Inc. salgs- og serviceregioner. Canon EMEA har baser i London i Storbritannia og Amsteveen i Nederland, i tillegg er Canon representert med nasjonale og regionale kontorer på tvers av Europa, Midtøsten og Afrika. Canon EMEA sysselsetter mer 13 300 mennesker i 120 markeder over hele regionen.

Canon Norge

Canon Norge er en del av Canon EMEA og har rundt 320 ansatte som opererer fra ett av våre ni regionale kontorer eller vårt hovedkontor på Holmlia i Oslo. Vi jobber med både bildeteknologi og dokumentbehandling rettet mot privatpersoner, forretningsvirksomheter og offentlige tjenester.

Canon Camera

Canons forsknings- og produksjonsfasiliteter

Canon har en rekke forsknings -og produksjonsanlegg i Europa, Midtøsten og Afrika som bidrar til innovasjon og nye løsninger til våre forretningsområder.

 • Axis Communications

  Tilbyr nettverkskameraer og tilhørende løsninger.

 • BriefCam Ltd.

  Innovative løsninger innen videoanalyse.

 • Canon Bretagne

  Produserer, resirkulerer og fyller tonerkassetter over hele Europa.

 • Canon France Research Centre

  Forskning og utvikling av kommunikasjonsteknologi for overføring og tilkobling til behandling av videodata i store volumer og av høy kvalitet, samt systemer og teknologi for overvåkningskameraer.

 • Canon Giessen

  Service- og støttesenter som også reproduserer og reparerer kopimaskiner og kameraer.

 • Canon Medical Research Europe Ltd.

  Forskning og utvikling av medisinske programvarer.

 • Canon Ophthalmic Technologies

  Leverer banebrytende bildeteknologi og er en viktig leverandør av programvare som brukes i moderne øyediagnostiseringsutstyr.

 • Canon Production Printing Germany

  Forskning og utvikling, salg og distribusjon av trykkmaskiner for svært store volumer, tilleggsutstyr og programvarer.

 • Canon Production Printing Netherlands

  Forskning på og utvikling av kommersielle storformatskrivere, mellomstore og raske skrivere for kontorbruk, forbruksvarer osv.

 • Milestone Systems

  Forskning på og utvikling av løsninger for videobehandling.

 • NT-WARE

  Utvikling og salg av løsninger for administrasjon av utskrift og skanning.

 • Canon Camera

  Canon Group-selskaper i Europa

  Vi har en rekke selskaper i Canon Group som tilbyr ekspertise innenfor programvare, utskrift og trykk, samt medisinsk forskning. Med dette har vi et bredt spekter av produkter og løsninger og den mest innovative teknologien på markedet.

  Du er kanskje også interessert i

  Kontakt oss

  Ønsker du mer informasjon om våre produkt tjenester, eller har andre henvendelser?