About Canon Hero

Om Canon

Canon er en global leverandør av digital bildeteknologi. Canon ble grunnlagt i Japan i 1937 og har over 187 000 ansatte innen markedsføring og produksjonsanlegg i Japan, Amerika, Europa, Asia og Oseania. 

Om Canon

Canon er og har vært det ledende navnet innen bildebehandling de siste 80 årene. Vi er den ledende leverandøren av digitale bildeløsninger til forbrukere og bedrift-til-bedrift-løsninger i bransjen. Fokus på teknologi er en del av Canons DNA, og vi er opptatt av å utvide horisonten for hva som er mulig innen bildebehandling.


Vi bruker bildebehandlingsteknologiene våre for å overgå det rike produktutvalget vårt og dermed kultivere nye forretningsområder hvor nettopp denne teknologien kan flytte grensene for hva som er mulig. Dette inkluderer satellittutvikling, medisinske fremskritt, utvikling av mulighetene for utskrifts- og industriutstyr og nettverkskameraer som bidrar til å bygge smarte byer. Canons styrke innen optisk teknologi og bildeteknologi bidrar også til fremskritt innen astronomi.


Ved å kontinuerlig takle nye utfordringer tror vi at vi kan opprettholde bedriftsfilosofien vår, "Kyosei", som formidler engasjementet vårt for at alle mennesker, uavhengig av rase, religion eller kultur, kan leve og arbeide harmonisk sammen for fellesskapets beste og bidra til et fremgangsrikt samfunn.


Les vår Canon-historie for å finne ut mer om selskapet og Canon Frontier-heftet for å se våre fremskritt innen teknologi, forskning og utvikling. Du finner mer informasjon om Canons historie på vårt globale nettsted.

Canon Europe

Om Canon Europe

Canon Europe ble etablert i 1957 og er et av selskapets tre regionale hovedkvarter og bidrar til en fjerdedel av Canons globale inntekter årlig. I London i Storbritannia og Amstelveen i Nederland håndterer Canon Europe regionale salgs- og markedsføringsoperasjoner for Europa, Midtøsten og Afrika. Canon Europe og dets konsernselskaper sysselsetter over 13 500 mennesker i ca. 120 markeder i hele regionen.

Se vår bedriftshistorie

Canons forsknings- og produksjonsfasiliteter basert i Europa

I tillegg har Canon en rekke forsknings- og produksjonsanlegg i Europa, Midtøsten og Afrika, og bringer innovasjon og nye løsninger til våre viktigste forretningsområder:


  • Canon Research Centre France S.A.S fokuserer på gode kommunikasjonsnettverk, videodatabehandling og nettprotokoller.
  • Canon Bretagne i Frankrike produserer og fyller tonerkassetter i hele Europa, i tillegg resirkulerer de Canon-kassetter som samles inn i Europa. 
  • Canon Giessen i Tyskland er et service- og supportsenter og var det første produksjonsselskapet av kontorutstyr som ble grunnlagt av Canon utenfor Japan.
  • Canon Oftalmic Technologies, som er basert i Polen, leverer banebrytende bildeteknologi og er en viktig leverandør av programvare som brukes i moderne øyediagnostiseringsutstyr. 
  • Technologies B.V. i Venlo i Nederland er det globale -hovedkvarteret samt innovasjons- og teknologisenter. De viktigste aktivitetene inkluderer forskning og utvikling, produksjon og logistikk av storformat, arkmatings- og arkprintsystemer, samt støtte for forbruksvarer og reservedeler.
  • Printing Systems er s innovasjons- og teknologisenter i Poing i Tyskland. De spesialiserer seg på forskning og utvikling av skriversystemer med kontinuerlig arkmating, programvare- og arbeidsflytløsninger, samt profesjonelle tjenester.

Canon Group-selskaper i Europa

Vi arbeider kontinuerlig med å fornye kjernevirksomheten vår og utvikle nye vekstområder samtidig som vi fortsetter å utvide porteføljen av selskaper som har evnen til å forbedre Canons bildeekspertise på nye og spennende måter. Fra programvareselskaper til videonettverksløsninger, utskrifts- og fotograferingsteknologier – vi søker ekspertisen som hjelper oss med å forbli en global markedsleder innen bildeteknologi. Finn ut mer om våre Canon Group-selskaper i Europa her.

Se konsernselskaper

Du er kanskje også interessert i: