Sponsorship at Canon Hero

Sponsoravtaler med Canon

Våre sponsoravtaler og partnersamarbeid i EMEA spenner over en rekke sosiale, kulturelle og sportslige aktiviteter som støtter våre forretningsmål og mål for samfunnsansvar. Gjennom disse aktivitetene arbeider vi for å bidra med vår kompetanse og en omfattende produktportefølje for å gjøre en forskjell i samfunnet.

Verdensmesterskapet i rugby 2019
Canon er en offisiell sponsor for verdensmesterskapet i rugby i 2019 i Japan, som vil finne sted i tolv vertsbyer over hele landet fra 20. september til 2. november 2019. Canon vil fortsette å bidra til utvikling av idrett gjennom produkter og teknologier.
RWC
Visa pour l’image
I over 29 år har Canon støttet Visa pour l'image – en av verdens ledende festivaler for fotojournalistikk. Vi tilbyr ukelange opplæringskurs for mediestudenter i hele Europa. Det er for å hjelpe dem med å fortelle historier som dekker alt fra konflikter og natur til mennesker og miljøet.
Visa L’image

Når vi vurderer de mange sponsorforespørslene som Canon Europe mottar, bruker vi følgende kriterier for å hjelpe oss med å bestemme om vi inngår samarbeid eller ikke:

  • Vi sponser ikke enkeltpersoner eller lag. Dette omfatter bloggere, vloggere og reiseprosjekter der enkeltpersoner ber om et gratis produkt i bytte mot markedsføring
  • Gå til Canon Pro-nettstedet for mer informasjon om Canons ambassadørprogram
  • Arrangementet/aktiviteten må være et prosjekt i hele Europa. For lokale aktiviteter kan du kontakte det relevante Canon-kontoret
  • Arrangementet/aktiviteten kan ikke ha noen religiøse eller politiske tilknytninger eller være knyttet til krigføring av noe slag
  • Alle arrangementer/aktiviteter vi vurderer, må støtte bærekraftighetsmålene våre


Hvis arrangementet eller aktiviteten oppfyller kriteriene over, og du vil at forespørselen din skal vurderes for sponsing, kan du fylle ut skjemaet nedenfor. Vær oppmerksom på at mye av sponsorstrategien vår fylles av pågående samarbeid, og at budsjettet for ytterligere muligheter er svært begrenset. Vi beklager er vi ikke alltid i stand til å svare personlig på alle forespørsler vi mottar. Det er på grunn av det svært høye antallet henvendelser. Hvis forespørselen din godtas, vil du bli kontaktet innen 60 dager etter at søknaden din er mottatt.

For å søke om sponsing må du fylle ut skjemaet, slik at en i teamet kan ta kontakt med deg