Sponsorship at Canon Hero

Sponsoravtaler med Canon

Våre sponsoravtaler og partnersamarbeid i EMEA spenner over en rekke sosiale, kulturelle og sportslige aktiviteter som støtter våre forretningsmål og mål for samfunnsansvar. Gjennom disse aktivitetene arbeider vi for å bidra med vår kompetanse og en omfattende produktportefølje for å gjøre en forskjell i samfunnet.

Søk om sponsormidler


Expo 2020 Dubai
Canon er utnevnt til offisiell utskrifts- og bildeleverandør for Expo 2020 Dubai. Denne plattformen gir oss en spennende mulighet til å demonstrere de innovative teknologiene, produktene og tjenestene våre gjennom den seks måneder lange feiringen som finner sted fra 1. oktober 2021 til 31. mars 2022.
Dubai Expo 2020
Nordiske CSR aktiviteter 2019
Kyosei er det japanske ordet for å "leve og jobbe sammen for et felles gode". Det handler om å ta vare på og ta del i samfunnet samt drive vår virksomhet på en bærekraftig måte. Det ligger i hjertet av vår merkevare-, forretningsaktiviteter og sponsoraktiviteter. Ta en titt på alle våre nordiske CSR-aktiviteter.
Nordic CSR activities 2019
Canon Nordic Photographers
Canon i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Baltikum jobber tett sammen med våre utvalgte nordiske fotografer og Canon ambassadører i Norden. De lever av historier hver dag. Bli bedre kjent med dem og bli inspirert av deres historier, beste tips og bilder.
Nordic Photographers 2019
Visa pour l’image
I over 29 år har Canon støttet Visa pour l'image – en av verdens ledende festivaler for fotojournalistikk. Vi tilbyr ukelange opplæringskurs for mediestudenter i hele Europa. Det er for å hjelpe dem med å fortelle historier som dekker alt fra konflikter og natur til mennesker og miljøet.
Visa L’image
Canon Foundation i Europa
Canon Foundation støtter bedriftsfilosofien vår som går under navnet Kyosei, og som handler om å leve og arbeide harmonisk sammen for felleskapets beste.
4.5_Sponsorship_at_Canon_Visa_L'image

Søk om sponsormidler

Når vi vurderer de mange sponsorforespørslene som Canon Europe mottar, bruker vi følgende kriterier for å hjelpe oss med å bestemme om vi inngår samarbeid eller ikke:

  • Vi sponser ikke enkeltpersoner eller lag. Dette omfatter bloggere, vloggere og reiseprosjekter der enkeltpersoner ber om et gratis produkt i bytte mot markedsføring
  • Gå til Canon Pro-nettstedet for mer informasjon om Canons ambassadørprogram
  • Arrangementet/aktiviteten må være et prosjekt i hele Europa. For lokale aktiviteter kan du kontakte det relevante Canon-kontoret
  • Arrangementet/aktiviteten kan ikke ha noen religiøse eller politiske tilknytninger eller være knyttet til krigføring av noe slag
  • Alle arrangementer/aktiviteter vi vurderer, må støtte bærekraftighetsmålene våre


Hvis arrangementet eller aktiviteten oppfyller kriteriene over, og du vil at forespørselen din skal vurderes for sponsing, kan du fylle ut skjemaet nedenfor. Vær oppmerksom på at mye av sponsorstrategien vår fylles av pågående samarbeid, og at budsjettet for ytterligere muligheter er svært begrenset. Vi beklager er vi ikke alltid i stand til å svare personlig på alle forespørsler vi mottar. Det er på grunn av det svært høye antallet henvendelser. Hvis forespørselen din godtas, vil du bli kontaktet innen 60 dager etter at søknaden din er mottatt.

For å søke om sponsing må du fylle ut skjemaet, slik at en i teamet kan ta kontakt med deg