Sponsoravtaler

Canon Camera

Sponsoravtaler

Sponsoravtalene våre på tvers av EMEA-området omfatter sosiale, kulturelle og sportslige aktiviteter som støtter opp under merkevaren vår, virksomheten vår og målene våre for samfunnsansvar, og som er i tråd med merkevaremålet vårt – bildebehandling som forvandler verden.

Gjennom bedriftsfilosofien vår, Kyosei, bidrar vi med bildeekspertisen vår for å utgjøre en forskjell i samfunnet. Kyosei formidler ønsket vårt om at alle skal kunne leve og arbeide sammen i harmoni, uavhengig av kultur, skikker, språk og rase.

Rugby World Cup 2023

Verdensmesterskapet i rugby 2023

Som offisiell leverandør av bildebehandling til verdensmesterskapet i rugby 2023 tilbyr Canon støtte til de ulike virksomhetene, fra produkter og løsninger – inkludert kameraer, objektiver, videokameraer, nettverkskameraer og medisinsk utstyr.

Visa pour l’image

Visa pour l’Image, den internasjonale festivalen for fotojournalistikk, ønsker besøkende fra hele verden velkommen til en rekke utstillinger, fagdebatter, fremvisninger og presentasjoner.

Vi kjenner oss privilegerte og stolte over å ha støttet Visa pour l’Image-festivalen i mer enn 30 år.

Visa pour l’image 2022
Canon foundation final

Canon Foundation i Europa

Canon Foundation støtter bedriftsfilosofien vår som går under navnet Kyosei, og som handler om å leve og arbeide harmonisk sammen for felleskapets beste.

Vi i Canon ønsker å sikre at aktivitetene vi samarbeider med, kan kobles til og kommunisere med det brede kundespekteret vårt på en følelsesmessig måte som støtter opp under merkevaremålet vårt om «bildebehandling som forvandler verden».

Alle samarbeidene vi inngår, må være i tråd med verdiene våre. Derfor ønsker vi å samarbeide med aktiviteter som 

 • er nyskapende, dristige og/eller fremsynte
 • kan gi oss en plattform hvor vi kan vise frem bildeteknologien vår og tjenestene våre
 • fremmer engasjementet vårt for bærekraft
 • demonstrerer bedriftsfilosofien vår, Kyosei – leve og arbeide sammen for et felles gode.
 • er i tråd med bedriftsmålet vårt om å «berike liv og forretninger gjennom bilder»

 For øyeblikket vurderer vi ikke nye samarbeidsmuligheter, men når vi vurderer et forslag, baserer vi beslutninger på følgende kriterier:

 • Vi sponser ikke enkeltpersoner eller lag. Dette omfatter bloggere, vloggere og reiseprosjekter der enkeltpersoner ber om et gratis produkt i bytte mot markedsføring. Gå til Canon Pro-nettstedet for å få mer informasjon om Canon Ambassador-programmet
 • Arrangementet/aktiviteten må være et prosjekt i hele Europa. For lokale aktiviteter kan du kontakte det relevante Canon-kontoret
 • Arrangementet/aktiviteten kan ikke ha noen religiøse eller politiske tilknytninger eller være knyttet til krigføring av noe slag
 • Alle arrangementer/aktiviteter vi vurderer, må støtte bærekraftighetsmålene våre

Du er kanskje også interessert i

 • about canon

  Om Canon

  Finn ut mer om det globale Canon-selskapet, Canon i Europa, og finn ut mer om Canon Group-selskapene våre.

 • Sustainability

  Bærekraft

  Bærekraft er nøkkelen til målet vårt om å forvandle verden ved hjelp av bildebehandling. Finn ut mer om hvordan vi gjør dette gjennom sosiale tiltak og miljøtiltak.

 • Nyhetsrom

  Her finner du siste nytt og innsikt fra Canon, inkludert bloggen og VIEW-plattformen vår.

Kontakt oss

Finn ut hvordan du kan kontakte oss.