eos6d

Hvilken type videoenhet egner seg best for filmene dine?

Finn ut hvilken opptaksenhet som gir best uttrykk for din lidenskap for historiefortelling.

Kvalitet og valgmuligheter

Du kan fange inn filmer med suveren kvalitet med kameraer og videokameraer fra Canon. Vi tar en nærmere titt på de viktigste fordelene ved de ulike alternativene, slik at du kan velge riktig enhet for deg.

eos 80d

LEGRIA

Alt-i-ett-opptaksenheter for familier og profesjonelle.

legria hf g40 right side

Utviklet for filmskaping

LEGRIA kompakte videokameraer tilbyr en alt-i-ett-løsning for familier og profesjonelle. De er utviklet spesielt for filmskaping og har funksjoner som komfortabelt håndtak, bildestabilisering for smidige resultater, vribare skjermer og innebygde mikrofoner av høy kvalitet.

lifestyle mike boyd

Lang opptakstid

Hvor lenge har du behov for å spille inn? LEGRIA-serien har svært lang opptakstid og er det beste valget for blant annet sportsarrangementer, teaterstykker og konserter. EOS-, IXUS- og PowerShot-seriene våre er ideelle for kreativ filmskaping i korte omganger.

lifestyle-mike-boyd-dual-pixel-cmos

Speilreflekskameraer og speilløse

EOS-kameraer med utskiftbare objektiver som gir best kreativ kontroll.

eos 80d

Kreativ kontroll

Med et EOS-speilreflekskamera eller et av våre svært bærbare speilløse kameraer får du bedre kontroll over sluttresultatet for filmene dine, takket være et godt utvalg av utskiftbare objektiver og de store APS-C- eller fullformatssensorene. Velg riktig objektiv for å fremheve flott og kinoaktig grunn dybdeskarphet.

m6 lifestyle

Stillbilder av høyeste kvalitet

EOS-kameraer har overlegen bildekvalitet når det gjelder både stillbilder og video. Alt du trenger å gjøre, er å velge størrelsen som passer best for deg – et bærbart speilløst EOS-kamera eller et EOS-speilreflekskamera i full størrelse med komfortabel håndtering.

eos 80d tech

PowerShot og IXUS

Kompaktkameraer med fast zoomobjektiv som er små og lette å ta med seg overalt.

powershot g7 x mark ii frt

Flotte funksjoner for filmer og stillbilder

Canons kompakte PowerShot SX- og IXUS-kameraer er brukervennlige og utformet for å få plass i vesken eller lommen din – perfekt for filmskaping på farten. Kompaktkameraene har også mange funksjoner som er godt egnet for stillbilder så vel som filmer, for eksempel høye zoomprosenter.

powershot g3 x sample

Kraft til å vlogge på farten

Med PowerShot G-serien vår med kameraer i lommeformat med 1.0-Type-sensorer eller større kan du fange inn førsteklasses kvalitet med grunn dybdeskarphet. PowerShot G7 X Mark II har også en vippbar skjerm som gjør det enkelt å fange inn fra ulike vinkler – et godt valg for vloggere.

powershot g7 x mark 2 lifestyle munich

Trenger du fortsatt litt hjelp?

Finn ut mer om LEGRIA HF-G-serien med videokameraer og forskjellene mellom filmopptak i 4K og HD.