Hero image

Kompaktkameraer for eksperter

Det ultimate innen bildekvalitet med kontroll på speilrefleksnivå som vil tilfredsstille selv de mest kravstore fotografer.

Powershot G1 X Mark III

PowerShot G1 X Mark III

Det ultimate kameraet i Canons G-serie som kombinerer det beste fra PowerShot og EOS

Les mer

Powershot G1 X Mark III Sample

PowerShot G1 X Mark III

G1 X Mark III er Canons nye flaggskip og har en unik kombinasjon av speilreflekshastighet, kvalitet og motstandsdyktighet med enkel PowerShot-håndtering.

Finn ut mer

Powershot G1 X Mark III hand
powershot g series

Den kompakte PowerShot G-serien

Alle de kompakte kameraene i PowerShot G-serien passer i håndflaten og har 1.0-type sensor og DIGIC-prosessor for å gi resultater av ypperste kvalitet.

PowerShot G1 X Mark II

PowerShot G1 X Mark II har en stor, 1.5-type sensor og et skarpt og klart f/2-zoomobjektiv som tar bilder av ypperste kvalitet med ytelsen og allsidigheten til et speilreflekskamera.

Finn ut mer om PowerShot G1 X Mark II

g1 x mark ii photography

PowerShot G3 X

PowerShot G3 X har både bildekvaliteten til en stor sensor av 1.0-typen og innrammingsmulighetene til et 25x zoomobjektiv, noe som gir flotte nærbilder og kinoaktige opptak.

Finn ut mer om PowerShot G3 X

g3 x photography
expert low light photography

Utmerket kvalitet med Canon-objektiver og HS System

Rask, lyssterk optikk kombinert med sensorer med høy følsomhet og kraftige DIGIC-prosessorer som hjelper deg med å mestre svakt lys.

DIGIC 7 – Canons kraftigste prosessor til nå

DIGIC 7 gir utmerket bildekvalitet. Det oppnås ved hjelp av svært rask autofokus og samme bildekorrigering og -behandling som på EOS-kameraer. Den gjør også at motiver registreres raskere i tillegg til å stabilisere bedre ved hjelp av Dual Sensing IS.

canon digic 7

Fang inn mer lys med store, lysfølsomme sensorer

Canons PowerShot-serie har større sensorer, noe som gir enestående ytelse i lite lys. G1 X Mark III har til og med en APS-C-sensor som ligner på den du finner på EOS 80D. Dette gir bilder som kan konkurrere med de du får med et mye større speilreflekskamera.

customisable camera controls

Frihet til å kontrollere og komponere

Nyt fullstendig kreativ frihet – fra komposisjon til redigering. Våre kompaktkameraer med stor sensor har kontroller du kan tilpasse, noe som gir umiddelbar tilgang til praktiske funksjoner. Du får også avanserte funksjoner som støtte for RAW-filformat og innebygget optisk ND-filter.

advanced movie features

Avanserte filmfunksjoner

Lag kinolignende filmer i full HD, og oppnå stødige resultater selv når du løper, takket være filmstabilisering langs fem akser. G1 X Mark III med Dual Pixel CMOS AF gir jevn og nøyaktig fokusering og presis sporing av motivet når det beveger seg i bildet.

advanced movie features

Enkel deling og fjernstyrt fotografering

Bruk Bluetooth® som alltid er på til å aktivere kameraet fra smarttelefonen og spore reisen ved bruk av GPS via mobil. Ta bilder fjernstyrt med full manuell kontroll på smarttelefonen via Wi-Fi, og skriv ut og sikkerhetskopier direkte til skyen.

shooting with wi fi

Flotte tilbehør

En rekke spesielle tilbehør er tilgjengelige, slik at du kan uttrykke deg kreativt i enda større grad. De er også kompatible med annet tilbehør, for eksempel Canon Speedlite-blitser, noe som gir deg enda større kunstnerisk kraft.

Accessories to take you further

Mer kameratilbehør

Få mest mulig ut av kompaktkameraet fra Canon med alt fra solblendere og filteradaptere til myke vesker og mye mer.

g3 x photography

Du kan også ha interesse av

* Tilkobling mellom smartenheten og kameraet via Bluetooth® er alltid på og må konfigureres i Canon Camera Connect-appen. Stabil Bluetooth®-tilkobling avhenger av smartenhetsmodellen og andre miljømessige faktorer. Bluetooth®-ordmerket og -logoene er registrerte varemerker eid av Bluetooth® SIG, Inc., og Canon Inc. bruker slike merker under lisens. Andre varemerker og merkenavn tilhører sine respektive eiere. Kompatible smartenheter må ha Bluetooth®-versjon 4 (eller nyere), kjøre iOS 8.4 (eller nyere) eller Android 5.0 (eller nyere) og ha den nyeste Canon Camera Connect-appen installert (tilgjengelig fra Apple App Store eller Google Play-butikken).

Alle funksjoner er ikke tilgjengelige på alle kameraer.