LEGRIA 4K AND FULL HD CAMCORDERS
alt text goes here

LEGRIA-VIDEOKAMERAER MED 4K OG FULL HD FOR
VIDEOENTUSIASTER

Skap eksepsjonelle filmer som uttrykker lidenskapen din for historiefortelling, med den avanserte LEGRIA HF G-serien.

Kvalitet og kreativitet

LEGRIA HF G-serien har avansert teknologi og kreative kontroller i et håndholdt og brukervennlig videokamera som er perfekt for vloggere, youtubere og skapere av dokumentarer og indiefilmer.

Avansert teknologi

Fang inn utrolig smidig og livaktig video, selv under vanskelige lysforhold, takket være funksjoner som 1.0-Type 4K CMOS- eller HD CMOS PRO-sensor, et innebygd ND-filter, stabilisering langs fem akser med motorisert bildestabilisator og Wide DR.

Advanced technology

Komfortabel og kreativ fotografering

Gled deg over enkel håndholdt fotografering med en profesjonell zoomknapp, en søker som kan vippes, og en intuitiv berøringsskjerm. Med funksjonsknappene og hjulet som kan tilpasses, kan du betjene kameraet raskt samt koble til en mikrofon og hodetelefoner for å få lyd av høy kvalitet.

Comfortable creative shooting

4K eller full HD?

Finn ut mer om fordelene med å fange inn i 4K eller full HD – fra bildeoppløsning til lagring, redigering og avspilling av data, slik at du kan velge riktig enhet for prosjektene dine, både nå og i fremtiden.

Les mer

4k or Full HD?

Hvilket Canon-kamera er best for dine videobehov?

Er du usikker på hvilken type Canon-enhet som er riktig for deg? Sammenlign fordelene med å filme med et LEGRIA-videokamera, et EOS-kamera med utskiftbare objektiver eller et kompaktkamera.

Les mer

Which Canon camera is best for your video needs

Finner du ikke det du leter etter?