BINOCULARS FOR RACING AND SPORTING EVENTS
alt text goes here

KIKKERTER FOR
MOTORSPORT OG
SPORTSBEGIVENHETER

Hold øye med det som skjer på sportsarrangementer som hesteløp, motorsport eller flyoppvisninger.

Kom nærmere – helt komfortabelt

De kompakte og bærbare kikkertene for motorsport gjør at du komfortabelt kan se nærmere på begivenhetene. Optisk bildestabilisering holder den håndholdte visningen svært stødig, og det brede synsfeltet gjør det enklere å finne eller spore motiver i rask bevegelse på banen eller på himmelen.

Kom så nær som du trenger

Forstørrelser mellom 8x og 12x er ideelle for utendørs sportsarrangementer. På flyoppvisninger eller andre steder der du er langt unna begivenhetene, er større forstørrelse på 10x eller 12x ideelt, mens 8x forstørrelse er et godt valg for innendørsarrangementer.

Get as close as you need

Svært stødig håndholdt visning

Slapp av når du står på sidelinjen med en svært stødig håndholdt visning, takket være Canons optiske bildestabilisator (Image Stabilizer, IS) som korrigerer mange forskjellige typer bevegelser og risting. Enkelt å identifisere og spore motiver i rask bevegelse med jevn panoreringsstøtte.

Super steady handheld viewing

Fantastisk kvalitet fra kant til kant

Kikkertene våre for sportsarrangementer gjør at du kan se nærmere på begivenhetene med klare, skarpe detaljer, takket være Canons presisjonsoptikk og Super Spectra-objektivbelegg. Feltrettelseselement sikrer en detaljert visning i hele bildet og reduserer belastningen på øynene.

Canon precision optic

Enkel og automatisert bruk

Den godt balanserte designen sikrer en praktisk og enkel håndtering i lange perioder. Store øyemuslinger av gummi kan brettes bakover hvis du bruker briller, og en diopterjustering tilpasser optikken til synet ditt. En stropp og en bæreveske holder kikkerten trygg.

Easy comfortable operation

Anbefalte kikkerter for sportsarrangementer

Velg blant et utvalg av forstørrelser som komfortabelt gir deg nærmere visning av begivenhetene.

Andre aktiviteter

Oppdag det fullstendige utvalget av kikkerter, og få informasjonen du trenger for å velge kikkertene som er riktige for deg.