STARGAZING BINOCULARS
alt text goes here

KIKKERTER TIL
STJERNEKIKKING

Se planeter, stjernehoper, stjernetåker og galakser med våre allværskikkerter med høyeste forstørrelsesgrad.

Se mer om natten

Kikkertene våre for stjernekikking har et større objektiv, som slipper inn mer lys om natten, og høyere forstørrelser slik at du kan se enda lenger. En bildestabilisator holder visningen stødig når du ser på stjerner håndholdt, eller du kan enkelt feste kikkerten til et stativ.

Gå dypere inn i verdensrommet

Kikkertene våre med en forstørrelse på hele 18x og 15x gjør det mulig å kikke lenger ut i verdensrommet og se fjerntliggende planeter og stjerner med flere detaljer. 10x42L IS WP-kikkerter har en klarere visning for observasjoner om natten.

Binoculars stargazing

Kom deg nærmere med utmerket kvalitet

Se individuelle lyspunkter klart og nøyaktige farger for å identifisere objekter enkelt ved hjelp av Canons presisjonsoptikk, som inkluderer en Porro II-prismedesign, UD-objektivelementer (Ultra-low Dispersion) og Super Spectra-belegg.

Canon precision optics

Bygget for å tåle krevende værforhold

Du kan bruke alle kikkertene våre i krevende værforhold takket være den robuste konstruksjonen og det høye nivået på værforseglingen, som beskytter dem mot regn og uvær.

Built to withstand harsh weather

Anbefalte kikkerter for astronomi

Dette er modellene vi har valgt for fantastiske opplevelser med stjernekikking.

Andre aktiviteter

Oppdag det fullstendige utvalget av kikkerter, og få informasjonen du trenger for å velge kikkertene som er riktige for deg.