TRAVEL BINOCULARS
alt text goes here

REISE-
KIKKERTER

Sørg for en komfortabel reise med de mest bærbare og stabiliserte kikkertene våre.

Lette å bære – komfortable å bruke

De kompakte kikkertene våre er velbalanserte og enkle å bære og gir stabilitet og klarhet med et utvalg av forstørrelsesgrader. Bruk dem komfortabelt i lange perioder om gangen eller til å se tilfeldige motiver på reisen din.

Lav vekt

De lette kikkertene våre – 8x25 IS – veier 480 g og passer enkelt inn i en veske eller lomme. De større 10x30 IS II, 12x36 IS III og 10x32 IS veier henholdsvis 600, 660 og 780 g, men har høyere forstørrelsesgrad og et bredere synsfelt som er ideelt for safariturer.

Travel light

Svært stødig visning

Dra fordel av en mer avslappet seeropplevelse fra en bil eller båt i bevegelse eller på spaserturer. Canons optiske bildestabilisator (IS) korrigerer for mange typer bevegelse og gir deg en svært stødig og klar visning som gir redusert belastning på øynene.

A super steady view

Ideell for opplevelser, reiser, skuespill og konserter

De kompakte kikkertene er det perfekte reisefølget. De er ideelle for å se på konturene av fjerntliggende byer og å identifisere dyr og natur i landlige omgivelser. Eller bruk dem innendørs på teater eller konsert for å komme tettere innpå forestillingen.

Compact binoculars

Kom deg nærmere med utmerket kvalitet

Takket være Canons optiske ekspertise kan du få en detaljert og tydelig visningsopplevelse. I tillegg kan du justere hver kikkert til synet ditt og enkelt holde modeller med høyere forstørrelsesgrad når du bruker hansker på et gummibelagt grepsområde.

Canon’s optical expertise

Anbefalt kikkert for reise

Velg blant de mest bærbare stabiliserte kikkertene våre, og få den beste reiseopplevelsen.

Andre aktiviteter

Oppdag det fullstendige utvalget av kikkerter, og få informasjonen du trenger for å velge kikkertene som er riktige for deg.

Relaterte produkter