Artikkel

Hvordan imagePRESS C170 -serien kan hjelpe deg med å imponere kundene uten at det koster for mye

Kvalitetskommunikasjon

Bruken av digitale medier fortsetter å øke drastisk over hele verden. Hvis vi skal angi et tall for denne veksten, økte budsjettet for digital markedsføring med i gjennomsnitt 13 % mellom 2019 og 20201. Og ingenting tyder på at denne trenden vil bremse ned i overskuelig fremtid.

Kombinasjonen av teknologiske fremskritt, endringer i hverdagslivet og økningen i fjernarbeid som mange av oss har gått gjennom i 2020, har gjort at kundene våre nå leser, handler og arbeider mer på nett enn noensinne før.

Ikke følg strømmen

For bedrifter er det enkelt å se på dette som et klarsignal for å investere mer av markedsføringsbudsjettet i populære digitale kanaler. Spesielt nå som økonomien er strammere enn noensinne, og mange organisasjoner står ovenfor kutt i markedsføringsbudsjettet.

Det kan imidlertid være lurt å tenke seg om før du trekker forhastede slutninger. Hvis du bare gjør som alle andre, er det fort gjort at salgsbudskapet ditt forsvinner blant budskapene til konkurrentene.

En av grunnene til at personlig tilpasset utskrift er så effektivt sammenlignet med digitale medier, er at kundene mottar mindre av det. Mens kundene gjerne får hundrevis av e-poster i uken, får de gjerne bare en håndfull utskrifter.

Kvalitetskommunikasjon

Gå mot strømmen

Det er en velkjent markedsføringsstrategi å gå mot strømmen, og nå vil utskriftsmedier sannsynligvis gi deg merverdi. Dette gir deg et direkte, håndgripelig og effektivt alternativ for å engasjere kundene og gjøre varig inntrykk på dem.

For å ivareta følelsen av eksklusivitet er det imidlertid viktig at det du produserer, oppfattes som førsteklasses kvalitet. Hvis ikke havner det i søppeldunken like raskt som en e-post. Forskning viser at kvaliteten på trykt kommunikasjon, når det gjelder alt fra medietype til utforming, har stor betydning for hvor effektiv den er.

Hvis du vil ha litt inspirasjon og se hvordan du kan engasjere kundene, kan du ta en titt på noen eksempler som har fått internasjonal anerkjennelse: direktereklame fra Mercedes med et hologram2, og Ford Ranger-reklamen «How to break up with your Ford Ranger» som ble levert på døren3. Begge disse eksemplene understreker begrensningene med endimensjonal e-post sammenlignet med allsidige utskriftskampanjer.

Den kostnadseffektive imagePRESS C170-serien

Budsjett er en de viktigste faktorene som tradisjonelt sett har satt en stopper for utskriftsinvesteringer. Reduserte produksjonskostnader var uten tvil den viktigste fordelen med digitale medier når dette alternativet først kom på markedet. Vi forstår at du kanskje er motvillig til å investere i utskriftsløsninger av høy kvalitet hvis du overlater produksjonen til dyre outsourcingpartnere. Nå finnes det imidlertid en god løsning for å omgå dette problemet.

Bedriften din kan spare penger og produsere ressurser av høy kvalitet internt ved å investere i imagePRESS C170-serien fra Canon. Dette en avansert løsning som tilbyr kontorfunksjonaliteten du forventer fra en robust skriver, med ekstra etterbehandlingsalternativer. Den gir deg ganske enkelt det beste fra begge verdener: en skriver som er billig i drift, men også en skriver som leverer profesjonelle utskrifter av høy kvalitet.

Kvaliteten er så god at du kan bruke imagePRESS C170-serien til å markedsføre produktene og tjenestene dine til imponerte kunder, uten at du må outsource utskriftsproduksjonen til din faste leverandør.

Porteføljen av produkter i imagePRESS C170-serien er utformet for å tilby et bredt spekter av egenskaper som dekker forretningsbehovene dine. Sortimentet er utformet for å levere konsekvente utskrifter med livlige farger og høy oppløsning, slik at du får så effektive og engasjerende resultater som mulig. Utvalget vårt tilbyr teknologien du trenger for å lage allsidige, lekne og spennende utskrifter, inkludert alt fra plakater til spesialemballasje.

Nøkkelfunksjonene til imagePRESS C170

FOGRA-godkjente kvalitetsfarger som gjengis konsekvent på tvers av flere jobber og i en lengre periode, garanter at du får en utmerket finish for alle prosjektene dine. Du vil også dra nytte av suveren allsidighet. Skriv ut i karakteristiske formater, inkludert standard A4- og A3-størrelse, konvolutter, medier på opptil 350 g/m² og lange ark på opptil 1300 mm. Du kan også velge mellom et stort utvalg teksturer som glansede, silkemyke, vanlige og teksturerte medier, en rekke data og et omfattende utvalg av integrert profesjonell etterbehandling.

Hvis du vil vite mer om hva imagePRESS C170-serien fra Canon kan gjøre for bedriften din, kan du ta en titt på porteføljebrosjyren.

Beslektede produkter og løsninger

Finn ut mer

 • ARTIKKEL

  Teknologi for en mer produktiv arbeidsplass

  Hvordan kan teknologi gjøre arbeidsplassen mer produktiv?

  20 Jan 2021

 • ARTIKKEL

  Den digitale transformasjonen av den hybride arbeidsplassen med utskrift

  Forvandle utskrift for å dekke behovet på den hybride arbeidsplassen.

  20 Jan 2021

 • ARTIKKEL

  Digital transformasjon: hvordan digital teknologi endrer bedrifter

  Gjøre bruk av digitale verktøy til en ny norm for organisasjonen.

  20 Jan 2021

 • ARTIKKEL

  Veiledning for Canon imageRUNNER ADVANCE DX C5800

  Alt du trenger å vite om den smarte Canon imageRUNNER ADVANCE DX-flerfunksjonsskriveren.

  26 Jan 2021

 • Er du ikke sikker på hvilke løsninger virksomheten din trenger?

  1. https://www.mediavalet.com/blog/digital-marketing-statistics/
  2. https://www.printpower.eu/case-studies/mercedes-hologram/
  3. http://www.bestadsontv.com/files/print/2017/Dec/91297_JWT%20Ford%20Ranger%20DM%20BoardV2.jpg