ARTIKKEL

Forvandle utskrift for å hjelpe deg på den digitale reisen

Den digitale transformeringen av den hybride arbeidsplassen med utskrift

Forvandle utskrift for å dekke behovene på den hybride arbeidsplassen

Måten vi arbeider på, har endret seg drastisk, og det samme har behovene fra utskriftsenheter. For 10 år siden trengte vi skrivere bare for å lage fysiske kopier av dokumenter. Dette behovet er ikke borte. Men for å komme dagens hybride arbeidsmåter i møte, må skriveren ha nye funksjoner som gjør den til en hub for både utskrift og digitale arbeidsflyter. Det betyr at arbeidsplassen ikke bare må være et sted der digitalt blir utskrift, men også der utskrift blir digital. Det betyr å være koblet til appene på arbeidsplassen, slik at dokumentene enkelt kan overføres til arbeidsflyter. Dette innebærer å gi sikkerhet for den mest sensitive informasjonen.

Tilpassing til et nytt landskap

2020 har ført til en stor økning i fjernarbeid, men forskning tyder på at fremtiden til arbeid ikke er binær. 64 %1 av ansatte sier at de ønsker å tilbringe i alle fall en del av arbeidstiden på et kontor eller annet sted utenfor hjemmet. Organisasjoner må derfor investere i teknologi som støtter en ny arbeidsmetode, og som gir ansatte mulighet til å arbeide effektivt på ulike steder.

Vi i Canon følger alltid med på utviklingen av arbeidsplasser og hvordan den påvirker kundenes behov. Derfor har vi utformet et økosystem av teknologi, Digital Transformation Services (DTS). Det kombinerer vår ledende maskinvare og programvare i et integrert teknologiøkosystem som er utformet for å støtte transformasjonsreisen din. Dette tilbudet kombinerer vår ledende maskinvare med Managed Print Services- og Workspace Collaboration-løsninger, slik at du får bedre oversikt og kontroll over hele dokumentlivssyklusen.

Maskinvare er kjernen i DTS-tilbudet vårt. Enhetene vi lager, er ikke lenger bare skrivere. De bidrar til transformasjonen ved å levere tilkoblingsmulighetene og arbeidsflytene som trengs i dagens hybride arbeidsmiljøer. Vår nyeste serie, imageRUNNER ADVANCE DX C5800-serien, bygger videre på den prisbelønte imageRUNNER ADVANCE DX-serien og fortsetter å bidra til digitaliseringsreisen gjennom tilkoblingsmuligheter.

Den digitale transformeringen av den hybride arbeidsplassen med utskrift

Forvandle dokumenter og arbeidsflyter

imageRUNNER ADVANCE DX C5800-serien gir banebrytende skanneteknologi som gjør det enklere for ansatte å digitalisere informasjon og gjøre den mer tilgjengelig for de som trenger den, noe som sikrer forretningskontinuitet selv med en spredt arbeidsstyrke. Enhetene kan effektivt skanne ulike typer medier ved opptil 270 bilder per minutt. Intelligent OCR-teknologi (Object Character Recognition) og maskinlæring1 gjør at enhetene kan lære hvordan de identifiserer og kategoriserer vanlige bedriftsdokumenter på en effektiv måte, slik at de kan gi automatiske anbefalinger for lagringsmål basert på regler som brukeren har angitt.

Støtte for transformasjon innebærer mer enn bare digitalisering – det innebærer også bedre støtte for digitale arbeidsflyter. Når imageRUNNER ADVANCE DX C5800-serien er pakket ut, kan den automatisk legge til informasjon i arbeidsflytprogramvaren. Dette sparer de ansatte for verdifull tid som de ellers ville brukt på manuell registrering av data, i tillegg til at dataene som registreres, er nøyaktige. Samtidig tilbyr enhetene våre sømløs integrering med uniFLOW Online-programvaren vår, noe som gjør det enklere enn noensinne å skrive ut og skanne dokumenter rett til nettskyplasseringer, inkludert Drobox og OneDrive.

Balansere tilgang og sikkerhet

Selv om tilgjengelighet er avgjørende for at fjernarbeid skal lykkes, må det balanseres med sikkerhet. En nettskyaktivert skriver er en tilkoblet enhet, og må tilby solid beskyttelse for å sikre at den ikke er sårbar for angrep eller utilsiktet tilgang som gjør at informasjon kommer på avveie. Selv om bedrifter blir tvunget til å tilpasse seg raskt og implementere nødvendig teknologi så fort som mulig, er det viktig at hurtigheten aldri går på bekostning av sikkerheten.

Teknologiøkosystemet vårt sikrer at dokumentene dine er beskyttet, uansett hvor i arbeidsflyten de befinner seg. Selv om alle enhetene våre er utformet med tanke på sikkerhet, har de nye enhetene våre, inkludert imageRUNNER ADVANCE DX C5800-serien, også avanserte funksjoner som beskytter dataene dine. Uansett hvor enheten befinner seg, må brukere vise frem et ID-kort for å frigjøre dokumenter fra en sikker utskriftskø. Samtidig kan skanneteknologi identifisere sikre filtyper, for eksempel økonomisk informasjon, og automatisk legge til beskyttelse ved å for eksempel kryptere dataene som overføres. Informasjonen blir deretter skannet til en sikker filplassering hvor tilgangsregler kan implementeres, for eksempel slik at ansatte ikke kan få tilgang til sensitiv HR-informasjon.

Vi forstår at behovene til kundene våre endrer seg raskt. Vi ønsker å gi deg verktøyene du trenger i den nye hverdagen. Etter hvert som arbeidsmetodene våre blir mer hybride, blir det stadig viktigere å ha maskinvare som takler utfordringen og gir tilkoblingsmuligheter, sikkerhet og arbeidsflytteknologi som gjør at teamene dine kan jobbe mer effektivt.

Finn ut hvordan imageRUNNER ADVANCE DX C5800-serien kan hjelpe deg med å forvandle arbeidsplassen slik du ønsker.

Beslektede produkter og løsninger

Finn ut mer

 • ARTIKKEL

  Digital transformasjon: hvordan digital teknologi endrer bedrifter

  Gjøre bruk av digitale verktøy til en ny norm for organisasjonen.

  20 Jan 2021

 • ARTIKKEL

  Gjør utskriftsmedier til ditt hemmelige våpen for suksess

  Utskriftmedier av høy kvalitet er ditt hemmelige våpen for å engasjere kundene dine i den nye hverdagen.

  20 Jan 2021

 • ARTIKKEL

  Øk produktiviteten i bedriften med Canon

  Hos Canon er vi klar over utfordringene som bedriftene står overfor i dag. Derfor er vi her for å tilby deg en utskriftsportefølje som kan hjelpe bedriften med å øke produktiviteten.

  19 Jan 2021

 • Artikkel

  Levere høy kvalitet uten kompromisser

  Hjelpe deg med å imponere kundene uten at det koster for mye.

  20 Jan 2021

 • Er du ikke sikker på hvilke løsninger virksomheten din trenger?