ARTIKKEL

Fokuser på de små tingene: Hvorfor hvert minutt teller.

Teknologi for en mer produktiv arbeidsplass

Ingen liker å kaste bort tid, enten du er en ansatt som prøver å komme deg gjennom gjøremålslisten, eller du eier en bedrift der tid er penger. Etter lanseringen av digital teknologi har arbeidshastigheten økt kraftig – vi kan jo tross alt kommunisere med hverandre bare ved å trykke på en knapp. Teknologi skaper imidlertid noen ganger også feil og ineffektivitet.

Ifølge ny forskning1 mister arbeidere i gjennomsnitt 46 minutter per dag på treg teknologi. Én av fem ansatte innrømmer at treg teknologi gjør at de mister fokus. Når disse problemene oppstår regelmessig kan det til og med forårsake at bedriften mister ansatte. Én av ti ansatte har sagt at regelmessige problemer med programvare og datamaskiner har ført til at de ønsker å slutte i jobben2. Teknologi skal støtte og legge til rette for arbeid, ikke stå i veien.

Intuitiv brukeropplevelse

En av de største utfordringene med å investere i teknologi som skal øke produktiviteten på arbeidsplassen, er å balansere funksjoner og egenskaper med brukeropplevelsen. Det er viktig å huske på at ekte mennesker skal bruke disse systemene, så selv om en programvare eller enhet er den beste på markedet, er det ikke sikkert at den fører til ønsket produktivitet. Hvis de ansatte opplever at det er vanskelig å bruke teknologien på arbeidsplassen, vil de sannsynligvis bruke unødig lang tid på å lære seg den – eller unngå å bruke den i det hele tatt og heller bruke alternativer de er kjent med, eller ineffektive, eldre manuelle prosesser.

Dette gjenspeiles i forskning som viser at nesten tre av fire ansatte innrømmer at de har delt informasjon med kolleger, og seks av ti med personer utenfor organisasjonen, via inkompatible fildelingsverktøy som ikke er levert av bedriften3. I tillegg til å redusere produktiviteten i forretningsprosesser på daglig basis, medfører denne praksisen risiko for datatap og sikkerhetsbrudd som kan få alvorlige konsekvenser for bedriften. Grunnleggende og intuitiv bruk bør være hovedegenskapen til enhver ny teknologi.

Teknologi for en mer produktiv arbeidsplass

Produktiv og pålitelig kontorteknologi

Dette er enda viktigere på dagens arbeidsplasser hvor organisasjoner i stadig økende grad velger å implementere hybride arbeidsmodeller. Disse nye arbeidsmetodene endrer måten ansatte samhandler med kontorsystemene på, og dermed også hva bedriftene må fokusere på når det gjelder investeringer. Hvis bedrifter følger en arbeidsmodell der de ansatte hovedsakelig jobber hjemmefra, vil en medarbeider sannsynligvis dra til kontoret for å utføre en oppgave som ikke kan gjøres hjemme, for eksempel delta fysisk på et møte eller bruke spesialmaskinvare. Derfor er det viktig at kontorbasert teknologi gir ansatte mulighet til å utføre disse oppgavene så raskt som mulig, slik at kontortiden deres er mer produktiv.

Noe annet som må tas hensyn til, er servicestøtte. Hvis organisasjoner har et redusert antall ansatte på kontoret, er det mindre sannsynlig at de har IT-støtte på stedet som kan løse eventuelle problemer. Dette betyr at all teknologi må være pålitelig for å unngå tekniske problemer som kan resultere i nedetid og tar tid å rette opp, slik at de ikke hindrer ansatte i å være produktive når de befinner seg på stedet. Med dette i tankene kan organisasjoner vurdere å investere i færre, men mer avanserte enheter som gir økt produktivitet og pålitelighet.

Det er naturligvis denne tilkoblingsmuligheten som gjør at den hybride arbeidsmodellen – der noen jobber på kontoret og noen jobber hjemme – kan fungere effektivt. Teknologiske enheter som skrivere og MFP-er må legge til rette for effektiv tilkobling mellom alle, uansett hvor de er, uten kompliserte prosesser eller upålitelige resultater. Kort sagt bør disse systemene være utformet for å redusere tiden det tar operatører å bruke dem, slik at de kan bruke mer tid på funksjoner som øker produktiviteten, for eksempel forvandle utskrevne dokumenter til digital informasjon som er tilgjengelig for alle.

Porteføljen vår dekker dine behov

Canons nyeste generasjonen av kontorenheter for utskrift og skanning er utviklet for å øke produktiviteten i bedrifter, og levere brukervennligheten, påliteligheten og tilkoblingsmulighetene som kreves i dagens kombinasjon av tradisjonelle, eksterne og hybride arbeidsmodeller. Den nylig lanserte imageRUNNER ADVANCE DX C5800- og imagePRESS C170-serien kombinerer alle funksjonene som kreves av en moderne kontorenhet.

Disse nye maskinene prioriterer produktivt, effektivt kontorarbeid ved å balansere rask utskrift og skanning og automatiske arbeidsflytfunksjoner med brukervennlighet. Tilleggsalternativet for å produsere kreative formater av høy kvalitet med imagePRESS C170-serien gjør at du effektivt kan dekke alle produksjonsbehovene dine internt med Canon. Som en pålitelig produsent lover vi å levere påliteligheten som kreves for at de ansatte skal kunne utføre arbeidet sitt på arbeidsplassen.

Vil du vite mer om hvordan imageRUNNER ADVANCE DX C5800- og imagePRESS C170-serien støtter produktivt kontorarbeid? Klikk her

Beslektede produkter og løsninger

Finn ut mer

 • ARTIKKEL

  Gjør utskriftsmedier til ditt hemmelige våpen for suksess

  Utskriftmedier av høy kvalitet er ditt hemmelige våpen for å engasjere kundene dine i den nye hverdagen.

  20 Jan 2021

 • ARTIKKEL

  Øk produktiviteten i bedriften med Canon

  Hos Canon er vi klar over utfordringene som bedriftene står overfor i dag. Derfor er vi her for å tilby deg en utskriftsportefølje som kan hjelpe bedriften med å øke produktiviteten.

  19 Jan 2021

 • ARTIKKEL

  Den digitale transformasjonen av den hybride arbeidsplassen med utskrift

  Forvandle utskrift for å dekke behovet på den hybride arbeidsplassen.

  20 Jan 2021

 • Er du ikke sikker på hvilke løsninger virksomheten din trenger?

  1. https://techtalk.currys.co.uk/computing/workplace-productivity/
  2. http://elitebusinessmagazine.co.uk/people/item/office-workers-waste-more-time-on-slow-tech-than-they-spend-on-holiday#:~:text=The%20average%20employee%20loses%2046,paying%20for%20with%20no%20return
  3. http://www.prweb.com/releases/2018/04/prweb15413008.htm