ARTIKKEL

Enkel, pålitelig og rask: Hvordan utskriftsporteføljen vår bidrar til økt produktivitet for bedriften

Ta hensyn til produktiviteten

Små forsinkelser har lett for å samle seg opp. I løpet av en arbeidsdag støter vi alle på tekniske problemer som hindrer oss i arbeidet. Det kan dreie seg om å forstå hvordan ting fungerer, vente på at noe skal lastes, forsøke å rette en feil, vente på en oppdatering eller vente på at IT-avdelingen skal bli ledig. Organisasjonen trenger teknologi som hjelper de ansatte med å få jobben gjort så effektivt som mulig. Når det gjelder dokumentbehandling, fra utskrift av brosjyrer til skanning av kvitteringer, betyr det enheter som er enkle, pålitelige og raske.

Etter hvert som organisasjonene tilpasser seg en mer distribuert arbeidsstyrke, er det viktig å vurdere hva ulike enheter faktisk kan tilby. Det er kanskje ikke fornuftig å ha en stor maskinpark på hovedkontoret, men i stedet investere i færre enheter som har høyere produktivitet og kan dekke behovene på stedet. Som eksperter på teknologi på arbeidsplassen har vi brukt tid på å utvikle en portefølje som prioriterer produktivitet. De nyeste enhetene våre, imageRUNNER ADVANCE C5800- og imagePRESS C170-serien, gjør dette til realitet for delte arbeidsplasser.

Brukervennlighet

Porteføljen er utformet for å være så enkel å bruke som mulig, med enhetlig grensesnitt og brukeropplevelse uansett hvilken enhet du bruker. Dette gjør det enkelt å introdusere ny teknologi for de ansatte, som ikke trenger å lære seg ny funksjonalitet. Samtidig betyr det enkle grensesnittet at de bruker mindre tid på å navigere i funksjonene.

Vi har som mål å spare tid i det daglige arbeidet, og enhetene gir teamene dine mulighet til å opprette snarveier i grensesnittet, slik at brukerne raskt får tilgang til mye brukte funksjoner. Dessuten gjør maskinlæring det mulig for enhetene å huske foretrukne alternativer for skanning, utskrift og etterbehandling, og dermed trenger de ansatte ikke bruke tid på å legge inn informasjon for vanlige oppgaver på nytt. Vi ønsker at du skal slippe å gjøre skannejobber om igjen, så vi bruker nyskapende skanneteknologi for å redusere faren for feil. Den nyeste kontorenheten vår har spesialbelagt glass for å hindre at skanneren trekker til seg støv og smuss, mens registrering av feilmating hindrer at dokumentene blir skannet når de ligger skjevt, eller når et stiftet dokument mates ved en feiltakelse.

Ta hensyn til produktiviteten

Garantert pålitelighet

Arbeidsstokken ønsker å dra best mulig nytte av kontorbesøkene sine, så det er viktig at du kan garantere oppetid og sikre at enhetene fungerer når de trengs. Med lang erfaring innen utskrift kan vi tilby prisvinnende teknologi som er utformet for å minimere problemer og holde teknologien i gang. Som din foretrukne partner kan vi også tilby den støtten og servicen du trenger for å håndtere alle problemer på en effektiv måte.

Rask kontorproduksjon hver dag

Vår imageRUNNER ADVANCE DX C5800-serie har topp skanne- og utskriftshastighet for å holde bedriftens delte arbeidsplass gående med så høy produktivitet som mulig. Med opptil 70 sider per minutt for utskrift og 270 bilder per minutt for skanning tilbyr imageRUNNER ADVANCE DX C5800-serien rask og effektiv produksjon. Enheten kan effektivt skanne blandede medier, slik at de ansatte kan skanne grupper av jobber enda raskere.

Smarte programvaremuligheter, som gjenbrukbare formater og automatisk navngiving av filer ut fra strekkoder, eliminerer det manuelle arbeidet med navngiving og behandling av dokumenter og deling av disse med kolleger. Med færre ansatte på kontoret er det sannsynlig at den sentrale maskinvaren brukes sjeldnere, noe som betyr at enhetene ofte kan gå inn i dvalemodus. For å forhindre at medarbeiderne må vente på enheten, har vi innebygd en dvalegjenoppretting med 4-sekunders hurtigstartmodus og 6-sekunders påslåing.

Kutter ut mellomleddet for kreative utskrifter

Når du arbeider med stramme tidsfrister eller må ha dokumenter klare til et kundemøte, en presentasjon eller et arrangement, kan outsourcing av utskriftsarbeidet utgjøre enda en kilde til bekymring og forsinkelser. Med mulighet til å skrive ut kvalitetsdokumenter internt kan du spare verdifull tid og være bedre forberedt. Vi tilbyr et bredt utvalg av utskriftsenheter som hjelper deg med å kombinere daglige utskriftsbehov med muligheten til å produsere profesjonell utskriftskvalitet internt.

Den nyeste lanseringen av imagePRESS C170-serien tilbyr det beste fra begge verdener. Den er utstyrt med teknologi som leverer rask, effektiv kontorproduksjon hver dag, men gir deg også muligheten til å lage mer kreative formater. Med denne enheten kan du bygge bro over gapet, utvide utskriftsfunksjonene og unngå forsinkelser i forbindelse med outsourcing til tredjepart. Ikke bare sparer dette bedriften for penger, det gjør det også mulig for brukerne å produsere materiale egenhendig under ett enkelt besøk på kontoret.

I Canon ønsker vi at du skal kunne utføre arbeidet så effektivt som mulig, og derfor har vi utformet porteføljen vår for å spare deg for tid i alle stadier. Vi vet at små forsinkelser har en tendens til å samle seg opp, så vi fokuserer også på detaljene, inkludert at vi bygger inn nyskapende skanne- og utskriftsteknologi for å redusere manuelt arbeid, øke effektiviteten og gjøre livet enklere for teamene dine.

Se hvordan imageRUNNER ADVANCE DX C5800-serien gir pålitelig produktivitet på den delte arbeidsplassen.

Eller finn ut hvordan imagePRESS C170-serien kan hjelpe deg med å produsere profesjonelle trykksaker internt.

Beslektede produkter og løsninger

Finn ut mer

Er du ikke sikker på hvilke løsninger virksomheten din trenger?