DIGITAL BOKUTSKRIFT

Perfekt personlig tilpassing

Birds eye view of book printing services warehouse

Personlig tilpassede produkter er i vinden

Signature Gifts, en leverandør av personlig tilpassede utskriftstjenester, rir på denne bølgen av etterspørsel for tilpassede produkter. Siden 2009 har selskapet utvidet produktutvalget sitt til å inkludere personlig tilpassede gaver som kalendere, plakater, kopper og tekstiler. De har også kommet seg ut på bokmarkedet med sideprosjektet Signature Books.

Two men examine personalised book printing pages on top of printing press

Tegn på suksess

Det er stor etterspørsel etter personlig tilpassede bøker for tiden, og Signature Books må håndtere at antallet bestillinger øker år for år. De kan nå produsere cirka 300 000 personlig tilpassede bøker i året.

Selskapet trengte en digital uskriftspresse som kunne utføre de to produksjonsprosessene under ett tak, og utvikle seg for å oppfylle etterspørselen for kvalitetsprodukter med svært korte leveringstider.

People in background work at industrial book printing equipment in warehouse

En signaturskriver

Signature Gifts bestemte seg for å investere i VarioPrint i300 i arbeidet sitt sammen med Canon for etablere kapasiteten til utstyret

Blekkskriveren var den ideelle løsningen, både for å oppfylle selskapets distinkte krav, og for å komme konkurrentene i forkjøpet. Ved å automatisere produksjonen gir VarioPrint i300 økt produktivitet og ingen nedetid.

PRISMAprepare-programvaren for førtrykk kan slå sammen lignende elementer for utskrift, slik at Signature Gifts kan få større fortjeneste ved å kjøre mer effektive utskrifter i en stabil hastighet.

Man stands front of varioprint i300 digital printing press holding large piece of paper


NÅR DET GJELDER KVALITET OG PRODUKSJON, ER PRESSEN I STAND TIL Å HOLDE TRITT MED ETTERSPØRSELEN.

Peter Druce,
teknisk sjef hos Signature Gifts

Hold tritt med tempoet

Den nye pressen har gjort det mulig for Signature Gifts å redusere driftkostnadene sine betydelig ved å utføre all produksjon av personlig tilpassede bøker på ett sted i Skottland.

Med VarioPrint i300 og PRISMAprepare-programvaren kan Signature Gifts jobbe raskere og smartere, og dermed gjøre ferdig nye bøker raskere og mer kostnadseffektivt, uten behov for flere ansatte. Dette gjorde det mulig for selskapet å komme seg problemfritt gjennom de travleste to månedene av året, og å produsere 3,2 millioner A4-trykk med bare ett skiftmønster.

Etter å ha forvandlet bedriften ved hjelp av Canons utskriftsløsning, har Signature Gifts nå kapasitet til å oppfylle sitt stadig voksende behov, og salget har økt med utrolige 25 %.PRESSEN KAN HÅNDTERE FARGER OG SORT-HVITT I EN BLANDET PRODUKSJON UTEN NEDETID.

Oppdag hvordan tjenestene våre for digital bokutskrift kan forandre bedriften din

Snakk med teamet vårt