EOS M speilløse systemkameraer

Vær klar med et kompakt, lite og lett kamera med utskiftbare objektiver med speilreflekskvalitet

SE UTVALGET

Stor kvalitet,
liten størrelse.

Gode historier utspiller seg rundt oss til enhver tid.
Alt du trenger, er et kamera, så kan livet finne sted og gode historier bli til.
Canon Camera

EOS M50 Mark II

Skap innhold av høy kvalitet for publikum, og legg til din egen kreative stil – enten det er bilder, videoer eller direktesending.

Canon Camera

Hva er et speilløst kamera?

I motsetning til et speilreflekskamera som reflekterer lyset via et speil inn i kamerasøkeren, har ikke speilløse kameraer – også kalt kompakte systemkameraer – speil eller optisk kamerasøker. Det gjør at de er mindre enn speilreflekskameraer.

Når det er viktig med et kompakt kamera, har de speilløse kameraene i Canon EOS M-serien den fleksibiliteten og brukervennligheten som trengs. De tar bilder av høy kvalitet i både videoer og stillbilder. Den har en elektronisk søker som reduserer størrelse og vekt og som gir deg ekstra kreative fordeler.

Hele EOS-serien med speilløse kameraer er utformet for å bringe frem det beste i bildene dine, med alt fra APS-C-modeller med mindre objektiver til avanserte fullformatskameraer der kreativitet står i høysetet takket være et kort bakfokus fra fullformatssensoren.

Fantastisk kvalitet

Canons speilløse kameraer kombinerer det beste fra våre kompaktkameraer og speilreflekskameraer for å levere bilder og filmer av overlegen kvalitet, fullpakket med detaljer, farger og stemning – selv under dårlige lysforhold.

EF-M-objektiver

Bærbart, lett objektiv utformet spesifikt for EOS M-kameraene. Denne objektivserien omfatter alt fra ultravidvinkel- og telezoomobjektiver til bittesmå pannekakeobjektiver, slik at du kan utforske kreativiteten din.

Canon Camera

Kan jeg bruke andre objektiver?

Med våre speilløse kameraer kan du enkelt bytte objektiver for å finne en annen synsvinkel. I tillegg til et utvalg av allsidige, kompakte EF-M-objektiver kan du bruke Canons Mount Adapter EF-EOS M for å utvide valgmulighetene dine til over 80 EF-S- og EF-objektiver til speilreflekskameraer, inkludert spesielle objektiver som makro og fiskeøye.

Hvilket EOS-system passer meg best?

Finn det kameraet som passer deg best. Canon har den perfekte løsningen – fra spesialister på fotografering i lite lys til superhelter innenfor fotografering av raske bevegelser.

Canon Camera

Du er kanskje også interessert i ...

Få inspirasjon – registrer deg nå

Gå ikke glipp av de nyeste tilbudene fra Canon samt tips, veiledninger, nyheter og invitasjoner til lokale arrangementer.