Capture compelling video

EOS M6 Mark II

Ta opp imponerende videoer

Ta kreative videoer med det samme kameraet du foretrekker til fotografering, der du tar utrolige 4K-opptak, intervallopptak og sakte film. Enten du er involvert i uavhengig filmskaping, lager innhold for en videoblogg eller en blogg eller bare liker å filme familiefilmer, gir EOS M6 Mark II bildene dine et profesjonelt utseende takket være teknologien for Dual Pixel CMOS AF-fokusering og berøringsskjermen, som gjør fokusering enkelt, kinoaktig og automatisk.

Begynn å opprette

Hvis du er nybegynner og vil bevege deg over i videoverdenen med et lite og praktisk kamera, kan VideoSnapshot-funksjonen gi deg muligheten til å ta det første skrittet mot kreative videoer ved å sette sammen klipp fra dagen og kombinere dem i kameraet, slik at du enkelt kan fortelle historier om reiser og hendelser.

Fokuser som en proff

Det anerkjente Dual Pixel CMOS AF-systemet dekker nesten hele rammen og kan spore motiver i bevegelse, inkludert ansikter, rundt bildet på en enkel måte og holde dem i skarpt fokus. Juster fokuseringshastigheten for jevne overganger, og dra fokus fra ett motiv til et annet ved å trykke på kameraets berøringsskjerm (eller smartenheten som kjører Canon Camera Connect-appen).

Kombiner EOS M6 Mark II med et objektiv som inneholder STM- eller Nano USM-teknologi, for jevn, lydløs fokusering som ser like profesjonelt ut som det høres ut.

Velg stilen din

Ta 4K-opptak med 25 bilder/sek eller 30 bilder/sek ved å bruke hele bredden i kameraets sensor til å oppnå kinoaktige resultater som ser fantastisk ut på TV-en. Du kan også bytte til Full HD-modus for å få tilgang til raskere bildehastigheter, inkludert 50/60p, eller velge modus for høy bildehastighet på 100/120 bilder/sek. Dette er perfekt for svært sakte bevegelse.

Det er også mulig å ta bilder til en ekstern opptaker ved hjelp av kameraets HDMI-utgang.

sample beach volleyball

Filmmusikken som passer til filmen din

Ta opp lyd som høres like bra ut som filmene dine er. Angi opptaksnivået automatisk eller manuelt, og bruk den eksterne mikrofontilkoblingen til å ta opp lyd mens du filmer.

Se bevegelse i en annen verden

I tillegg til å filme motiver som beveger seg i sakte film med 120 bilder/sek, er det mulig å filme 4K-intervallopptak som viser bevegelse langs en langsommere tidsskala. Sett opp kameraet, angi intervallet mellom bilder og hvor mange bilder som skal tas, og kom tilbake litt senere for å se den fantastiske 4K-filmen EOS M6 Mark II har laget.

Du kan også ha interesse av