Designed for creativity

EOS M6 Mark II

Gjør det lett å være kreativ

EOS M6 Mark II er utformet for å være din alltid kreative følgesvenn. Det er bærbart nok til å ta med seg nesten overalt, og det er allsidig nok til å ta bilder av alt mulig. Kameraets kabinett i magnesiumlegering er solid og lett, mens det kompakte designet passer godt til utvalget av lette EF-M-objektiver.

Hvordan vil du se verden?

Med EOS M6 Mark II-kameraets berøringsskjerm som kan vippes 180 grader, kan du ta bilder fra kreative vinkler på en mer behagelig måte, mens den avtakbare elektroniske søkeren (tilleggsutstyr) gir et mer intimt perspektiv som gjør at du føler deg mer i kontakt med motivet. Det er også svært komfortabelt å bruke i sterkt sollys, og i tillegg kan det tilpasses.

Den valgfrie elektroniske HF-DC2-søkeren har en oppløsning på 2 360 000 punkter og 100 % dekning. Se fargene, lyset og skarpheten du er i ferd med å fange opp, og nyt den mer oppslukende og responsive følelsen av en søker som er plassert separat fra kamerahuset for komfort og brukervennlighet.

Et stort utvalg objektiver

Som medlem av EOS M-serien med speilløse systemkameraer er EOS M6 Mark II ikke bare kompatibel med EF-M-objektiver, men også med EF- og EF-S-objektiver når du bruker EF-EOS M-adapteren, noe som gir fotografene et svært stort antall objektiver å velge mellom.

eos m lens family

Koblet til det digitale livet ditt

EOS M6 Mark II har alltid aktivert Bluetooth og innebygd Wi-Fi, noe som bidrar til at det fungerer hånd i hånd med smartenheten din.

  • Overfør bilder raskt og enkelt til enheten, eller overfør dem automatisk mens du tar bilder. Når du har overført via Canon Camera Connect-appen, kan du dele dem med venner og følgere på nettet.

  • Du kan også bruke smartenheten (via Camera Connect-appen) eller PC/Mac (via EOS-verktøy) til å fjernstyre EOS M6 Mark II. Se hva kameraet ser, på skjermen på enheten, juster kamerainnstillinger og ta bilder fra en avstand på opptil ti meter. Flott for å utforske nye og kreative synsvinkler.

  • GPS-koordinater kan hentes fra smarttelefonen til EOS M6 Mark II når du tar bilder, slik at bildene geokodes med posisjonen din.

Legg merke til alle detaljer

Fra det øyeblikket du plukker opp EOS M6 Mark II, kommer du til å sette pris på de mange detaljene i designet. Dette gjelder for eksempel USB-lading på kameraet, som gjør at du kan ta bilder over lengre tid, eller den selvrensende sensoren som forhindrer at støv og smuss ødelegger bildene.

Kontrollene kan tilpasses og programmeres slik at du har favorittfunksjonene dine lett tilgjengelig.

usbc connectivity

Du kan også ha interesse av