In less than the blink of an eye

EOS M6 Mark II

På et blunk

EOS M6 Mark II er hurtig og responsivt og kan reagere raskt når du ser kreative muligheter, og deretter fokusere og ta bildet på et blunk. Det er et flott kamera for gatefotografering og hverdagsliv. Når du fanger opp det avgjørende øyeblikket, gjør hastigheten hele forskjellen.

Rask kontinuerlig fotografering og Dual Pixel CMOS AF

EOS M6 Mark II kan ta bilder på 32,5 megapiksler med opptil 14 bilder/sek, med kontinuerlig autofokusering. Følg motiver i bevegelse rundt rammen, og ta bilder med sylskarpe detaljer når tiden er inne. En stor buffer og støtte for UHS-II-kort gjør det mulig med 54 bilder i JPEG og 23 bilder i RAW eller 36 i CRAW.

Med ansiktsgjenkjenning og øyeregistrering får du skarpe bilder og kan bestemme hvor i rammen du skal fokusere, ved å trykke på kameraets berøringsskjerm i én av opptil 5481 AF-posisjoner. Du kan bruke AF-on-knappen bak på kameraet til å fokusere, og du kan trykke på og dra AF når du bruker EVF-DC2 (tilleggsutstyr). Fokuspeaking bidrar til å oppnå viktig skarphet når du fokuserer manuelt.

Du kan også ha interesse av
sample basketball

RAW Burst-fotografering med 30 bilder/sek

Ta bilder i RAW-filer på 18 megapiksler* med utrolige 30 bilder/sek, med kontinuerlig fokusering. Teknologi før opptak fanger kontinuerlig opp et halvt sekunds bevegelser før du trykker utløseren helt ned, slik at du alltid fanger opp det spesielle øyeblikket og har fleksibiliteten til en RAW-fil.

sample basketball

* 75 % av bildeområdet