Connect upload share

EOS R

Koble til, last opp og del overalt

EOS R er allsidig og fleksibel og inneholder de nyeste tilkoblingsfunksjonene som gjør det mulig å dele bildene dine med andre enheter, og gjør det enkelt å sende, geotagge og sikkerhetskopiere arbeid som er viktig for deg.

Enkel deling

EOS R har Bluetooth- og Wi-Fi-tilkobling, noe som gjør det enkelt å koble til og dele med smarttelefoner og andre enheter. Den innebygde Bluetooth-funksjonen bruker en lavenergiprotokoll som alltid er på, til å koble til kompatible enheter automatisk via Canon Camera Connect-appen. Se gjennom, del og fang inn med ekstern sanntidsvisning med ett trykk.

Overfør og sikkerhetskopier mens du er på farten

EOS R kan sende bilder direkte til parkoblede telefoner, nettbrett eller datamaskiner automatisk via Canon Camera Connect-appen. Det eneste du må gjøre, er å slå på Wi-Fi-tilkoblingen til mobiltelefonen eller en Wi-Fi-tilkobling til datamaskinen. Dette er en nyttig funksjon for alle som trenger å sikkerhetskopiere arbeidet sitt raskt, for eksempel fotojournalister som jobber i sensitive fotograferingssituasjoner.

Legge til GPS-data

Landskaps- og reisefotografer kommer til å elske EOS R’ funksjon for GPS via mobil. Når du tar bilder mens du er koblet til en kompatibel smartenhet via Bluetooth, kan EOS R samle inn GPS-data og legge dem til i bildene automatisk ved hjelp av Canon Camera Connect-appen. Dette gjør det enkelt å identifisere steder og er nyttig når du er hjemme igjen og skal redigere bildene.

Du kan også ha interesse av
Related tell your stories

EOS R

Fortell historiene dine i video i 4K, og fyll skjermen med detaljer

Related article brent

EOS R

Tar kreativiteten til nye høyder

See capture more

EOS R

Se og fang inn mer, med en sensor som er utformet rundt presisjon

Adding GPS data

Fjernstyre kameraet

En annen funksjon du får med Canon Camera Connect-appen, og som gir større fotograferings- og opptaksfleksibilitet, er muligheten til å betjene EOS R via fjernstyring. Du får muligheten til å ta bilder i situasjoner der det er vanskelig å bruke kameraet fysisk, eller der nærværet ditt kanskje kan skremme bort motivet, for eksempel når du fotograferer eller filmer dyreliv.

Deling via Wi-Fi eller USB

Hvis du arbeider i et studio med et team rundt deg, kan innholdet på EOS R-kameraet deles med en PC eller Mac via Wi-Fi eller USB 3.1, slik at alle umiddelbart kan se gjennom bildene og gjøre nødvendige justeringer.

Du er kanskje også interessert i