hero

EOS R

Sett nye standarder for kreativitet med EOS R

Canon EOS R er nyskapende og spekket med banebrytende funksjoner, og tilbyr eksepsjonelt rask AF på 0,05 sekunder1. Uansett om du fotograferer portretter, landskaper, gatebilder, reisebilder, brylluper eller tar opp film, gjør den avanserte teknologien til EOS R det mulig for deg å videreutvikle historiefortellingen din og ta bilder som du aldri har kunnet ta før.

Lynrask kommunikasjon

Canons teknikere har laget en ny EF-objektivfatningsdesign. Den er spesialutviklet for EOS R-systemet og har en unik 12-pinners kontakt. Denne nyskapningen gir mye bedre kommunikasjon mellom kameraets objektiv og hus, noe som gjør at EOS R er raskere enn det som tidligere var mulig.

RF-objektivfatningen er svært bred med en grunn dybde fra fatningen til sensoren. Utformingen gjør at objektiver kan komme nærmere sensoren, noe som gjør det mulig å skape raskere, klarere og bedre optikk med uovertruffen ytelse.

High speed communication

Rask og sylskarp fokusering

EOS R har en fullformats Dual Pixel CMOS AF-sensor på 30,3 megapiksler som gir kompromissløs fokusering takket være det avanserte fasedetektorsystemet som lar brukeren velge mellom 5655 AF-posisjoner2. Kameraet bruker flertallet av sensorens piksler (80 % av de vannrette pikslene og 100 % av de vertikale) for å gi superrask autofokusering for stillbilder samt jevn fokussporing ved filmopptak.

Fast pin sharp focusing

Et lydløst kamera

I situasjoner der det er avgjørende å lage så lite lyd som mulig, kan lyden av kameraets lukker vekke motivets oppmerksomhet og spolere en glimrende fotomulighet. Dette kan skje både ved uformell bryllupsfotografering og når du skal ta bilder av dyreliv på nært hold.

EOS R er det første Canon-kameraet med en helt lydløs fotograferingsmodus som gjør at du kan ta bilder uten å forstyrre motivet. Når den lydløse fotograferingsmodusen kombineres med bruk av den vribare skjermen, kan du fotografere uten at noen merker det.

Flotte bilder direkte fra kameraet

Mange av EOS Rs imponerende funksjoner gjøres mulig av den kraftfulle DIGIC 8-prosessoren. En av viktigste fordelene er bedre kommunikasjon mellom kamerahus og objektiv, noe som fører til raskere autofokusering og bedre bilder rett fra kameraet.

Svært rask behandlingshastighet og stor kraft betyr at den forbedrede digitale objektivoptimaliseringen til EOS R alltid er i gang, uten at det påvirker kameraytelsen. Du er derfor garantert bilder av høyeste kvalitet uten kromatiske avvik.

Du kan også ha interesse av
See capture more

EOS R

Se og fang inn mer, med en sensor som er utformet rundt presisjon

Related article enjoy the world EOS

EOS R

Gled deg over EOS-verden med en rekke spesialtilbehør

Canon related article perfect blend

EOS R

En perfekt balanse mellom håndtering og flott design

Direct from camera
Direct from camera

Profesjonell filmskaping

EOS R har 4K-videofunksjoner på samme høye nivå som videofunksjonene på EOS 5D Mark IV, i tillegg til avanserte oppgraderinger som støyreduksjon som forbedrer ytelsen ved høy ISO.

Kombinasjonen av EOS Rs CMOS-sensor og DIGIC 8-prosessoren betyr at du kan gjøre opptak i svært detaljert og fargerik 4K-video med 10-biters utdata via HDMI. De profesjonelle videoopptakene gir deg optimale redigeringsmuligheter samt mulighet for 4K-intervallopptak og 4K-stillbilder fra filmer. EOS R har både en hodetelefonkontakt og en mikrofoninngang.

1 Per 13. februar 2019, gjelder digitale speilløse kameraer med utskiftbare objektiver med en ekvivalent 35 mm fullformatssensor med kontrastgjenkjennende AF og fasegjenkjennende AF på bildeplanet. Beregnet ut fra resultatene av målt AF-hastighet, basert på CIPA-retningslinjer (varierer avhengig av fotograferingsforhold og objektiver som brukes). Målt med interne metoder. Måleforhold: EV12 (omgivelsestemperatur/ISO 100), manuelt program, bruk av RF 24–105 mm F4L IS USM (med brennvidde på 24 mm) med følgende innstillinger: lukker utløst ved hjelp av lukkerknapp, 1-punkts AF (midtre AF), enkeltbilde-AF

2 I 1-punkts AF-modus for lite område

Du er kanskje også interessert i