hero

EOS R

Sett nye standarder for kreativitet med EOS R

EOS R er nyskapende, fullpakket med toppmoderne funksjoner og har responsiv og svært rask autofokus på bare 0,5 sekunder1. Uansett om du fotograferer portretter, landskaper, gatebilder, reisebilder, brylluper eller tar opp film, gjør den avanserte teknologien til EOS R det mulig for deg å videreutvikle historiefortellingen din og ta bilder som du aldri har kunnet ta før.

Lynrask kommunikasjon

Canons teknikere har laget en ny EF-objektivfatningsdesign. Den er spesialutviklet for EOS R-systemet og har en unik 12-pinners kontakt. Denne nyskapningen gir mye bedre kommunikasjonen mellom kameraets objektiv og hus, noe som gjør at kameraet blir raskere med EOS R enn det som tidligere var mulig.

RF objektivfatningen er svært bred med en grunn dybde fra fatningen til sensoren. Utformingen gjør at objektiver kan komme nærmere sensoren, noe som gjør det mulig å skape raskere, klarere og bedre optikk med uovertruffen ytelse.

High speed communication

Rask og sylskarp fokusering

EOS R har en fullformats Dual Pixel CMOS AF-sensor på 30,3 megapiksler som gir kompromissløs fokusering takket være det avanserte fasedetektorsystemet som lar brukeren velge mellom 5655 AF-posisjoner2. Kameraet bruker flertallet av sensorens piksler (80 % av de vannrette pikslene og 100 % av de vertikale) for å gi superrask autofokusering for stillbilder samt jevn fokussporing ved filmopptak.

Fast pin sharp focusing

Et lydløst kamera

I situasjoner der det er avgjørende å lage så lite lyd som mulig, kan lyden av kameraets lukker vekke motivets oppmerksomhet og spolere en glimrende fotomulighet. Dette kan skje både ved uformell bryllupsfotografering og når du skal ta bilder av dyreliv på nært hold.

EOS R er det første Canon-kameraet med en helt lydløs fotograferingsmodus som gjør at du kan ta bilder uten å forstyrre motivet. Når den lydløse fotograferingsmodusen kombineres med bruk av den vribare skjermen, kan du fotografere uten at noen merker det.

Flotte bilder direkte fra kameraet

Mange av EOS R’ imponerende funksjoner gjøres mulig av den kraftfulle DIGIC 8-prosessoren. En av viktigste fordelene er bedre kommunikasjon mellom kamerahus og objektiv, noe som fører til raskere autofokusering og bedre bilder rett fra kameraet.

Den svært raske behandlingshastigheten og den store kraften betyr at EOS R' forbedrede digitale objektivoptimalisering alltid er i gang, uten at det påvirker kameraytelsen. Du er derfor garantert bilder av høyeste kvalitet uten kromatiske avvik.

Du kan også ha interesse av
See capture more

EOS R

Se og fang inn mer, med en sensor som er utformet rundt presisjon

Related article enjoy the world EOS

EOS R

Gled deg over EOS-verden med en rekke spesialtilbehør

Canon related article perfect blend

EOS R

En perfekt balanse mellom håndtering og flott design

Direct from camera
Direct from camera

Profesjonell filmskaping

EOS R har 4K-videofunksjoner på samme høye nivå som videofunksjonene på EOS 5D Mark IV, i tillegg til avanserte oppgraderinger som støyreduksjon for å forbedre ytelsen ved høy ISO.

Kombinasjonen av EOS R’ CMOS-sensor med DIGIC 8-prosessoren betyr at du kan gjøre opptak i svært detaljert og fargerik 4K-video med 10-biters utdata via HDMI. De profesjonelle videoopptakene gir deg optimale redigeringsmuligheter samt mulighet for 4K-intervallopptak og 4K-stillbilder fra filmer. EOS R har både en hodetelefonkontakt og en mikrofoninngang.1 Per 5. september 2018. Målt ved bruk av CIPA-kompatible retningslinjer og intern målingsmetode med RF 24-105mm f/4L IS USM-objektivet ved 24 mm-innstilling og AF angitt til enkeltbilde-AF.
2 I 1-punkts AF-modus for lite område

Du er kanskje også interessert i

  • Canon
  • Kamera
  • EOS R
  • ...
  • Bildestabilisering, fotografering i lite lys og stille fotografering – EOS R