Canon EOS R tell your stories hero

EOS R

Fortell historiene dine i video i 4K, og fyll skjermen med detaljer

Den nyskapende teknologien til EOS R-systemet gjør at du kan ta filmskapingen til nye høyder med EOS R. Lag imponerende 4k-filmer med 10-biters oppløsning og krystallklare detaljer med bare ett knappetrykk.

Fang inn mer med Canon Log

EOS R leveres med Canon Log, en opptaksinnstilling som er utformet for å gi en 800 prosents økning i dynamisk område, noe som reduserer tapet av detaljer i de mørkeste og lyseste delene av bildet. Når du bruker Canon Log på EOS R-kameraet, gir en ISO-innstilling på 400 et svært bredt dynamisk område på 12 trinn med nøytral kontrast. Dette er perfekt for fotografering i lite lys, der alle elementene i en scene må fanges inn. Velg Canon Log når du vet at opptakene skal graderes i etterarbeidet, for å hente ut intense farger og utrolige detaljer.

Canon EOS R record canon log

Vær filmskaperen

Hvis du ønsker profesjonelle fokuseffekter der du flytter fokuset fra én del av bildet til en annen, gjør EOS R’ Dual Pixel CMOS AF det mulig å flytte fokuspunktet jevnt og presist. Bare berør LCD-skjermen på de nærmeste og ytterste punktene av fokuset du ønsker å flytte, og EOS R vil da utføre flotte og jevne fokusoverganger. Og når du filmer uten stativ, gir Dual Sensing IS en avansert 5-akset fordel for jevne, flimmerfrie opptak ved lite lys.

Fang inn, vis og lagre

EOS R kan fange inn ren, ukomprimert digital 4K-video med innebygd tidskode over HDMI-utgang med 10-biters oppløsning, noe som gjør det ideelt for tilleggsfilming under store produksjoner der kameraets størrelse og fleksibilitet gjør det til et perfekt og smidig verktøy.

Du kan også ha interesse av
Related article brent

EOS R

Tar kreativiteten til nye høyder

See capture more

EOS R

Se og fang inn mer, med en sensor som er utformet rundt presisjon

Related article enjoy the world EOS

EOS R

Gled deg over EOS-verden med en rekke spesialtilbehør

Du er kanskje også interessert i