PRODUKTINFORMASJON

Utformet og konstruert for proffene

EOS R3 er konstruert for å oppfylle de tøffe kravene for profesjonell bruk i alt fra støvstormer til høljregn
EOS R3

EOS R3 er konstruert for å oppfylle de tøffe kravene for profesjonell bruk i alt fra støvstormer til høljregn. EOS R3 er konstruert i henhold til de samme standardene som kameraene i vår anerkjente EOS-1D X-serie, men har et kamerahus i magnesiumlegering som er lettere å bære med seg – mindre, lettere og perfekt for felten.

En rekke gummitetninger beskytter kameraet mot støv og fuktighet, slik at du trygt kan fortsette arbeidet i tøffe forhold.

EOS R3 er konstruert i henhold til de samme standardene som kameraene i vår anerkjente EOS-1D X-serie, men har et kamerahus i magnesiumlegering som er lettere å bære med seg – mindre, lettere og perfekt for felten.

En rekke gummitetninger beskytter kameraet mot støv og fuktighet, slik at du trygt kan fortsette arbeidet i tøffe forhold.

EOS R3 er konstruert for å oppfylle de tøffe kravene for profesjonell bruk i alt fra støvstormer til høljregn.

Bildestabilisering i verdensklasse

EOS R3-kameraet har en innebygd bildestabilisator med fem akser for stillbilder og video. Denne fungerer hånd i hånd med den optiske bildestabiliseringen i mange RF-objektiver, noe som gir hele åtte trinn med beskyttelse mot kameraristing. Dette legger til rette for kreativ bruk av lange lukkertider, selv under håndholdte opptak, og gjør at du kan uttrykke bevegelse på nye måter i bildene dine.

Du kan kompensere for flere nivåer av vibrasjoner enn med mange andre IS-systemer, noe som gir enda skarpere bilder.

EOS R3

Under videoopptak kan kameraets innebygde bildestabilisator og objektivets optiske bildestabiliseringssystem forbedres av et tredje system: Movie Digital IS. Sammen leverer disse systemene opptak som er så jevne at de kunne vært gjort med en bøyle eller kameravogn.

EOS R3

Vår beste søker hittil?

Når du slår på EOS R3, er den fantastiske elektroniske søkeren med 5,76 millioner punkter klar til opptak så snart den når øyet ditt. Målet vårt med å utvikle denne nye elektroniske søkeren var å gi fotografer en kombinasjon av responsen og klarheten de forventer fra en optisk søker, og fordelen med forhåndsvisning av bilder i speilløs fotografering

EOS R3

Vi brukte en UXGA-skjerm med høy oppløsning og oppdateringsfrekvens på 120 bilder/sek. for å oppnå oppsiktsvekkende naturtro resultater. Den ekstreme hastigheten til EOS R3-kameraets bakgrunnsbelyste, stablede sensor sørger for at søkeren praktisk talt ikke viser noen forsinkelse og er blackoutfri under opptak.

EOS R3 bruker nye utskiftbare øyemuslinger som hindrer uønsket lys i søkeren. En standard ER-h-øyemusling leveres med kameraet, mens en større ER-hE-øyemusling (tilleggsutstyr) er også tilgjengelig og anbefalt for fotografer som bruker briller, og som ønsker å bruke øyestyrt AF.

EOS R3

Optisk søkerhjelp PÅ

Optisk søkerhjelp AV

Det du ser, er det du får

Søkeren på kameraet er ditt vindu mot verden og bør holde deg informert uten å forstyrre deg. Derfor kan EOS R3-kameraets elektroniske søker tilpasses akkurat slik du ønsker. Modus for visningssimulering viser lysstyrken i bildet som skal tas med gjeldende valgte innstillinger, mens dybdeskarphet, hvitbalanse og en rekke andre justeringer kan forhåndsvises i sanntid, uten ytterligere forsinkelse.

Når du filmer i lengre perioder eller gjør RAW-opptak som skal behandles senere, bør du prøve EOS R3-kameraets optiske søkersimulering. Dette slår av forhåndsvisninger av bildestil, hvitbalanse osv., og – ved hjelp av Canon HDR-teknologi – viser en naturtro visning tilnærmet den på et speilreflekskamera.

Når du må filme fra alternative vinkler, kan du enkelt gjøre dette ved hjelp av kameraets 3,2-tommers vribare berøringsskjerm. Med 4,15 millioner punkter har denne skjermen den høyeste oppløsningen av alle skjermer som noensinne har blitt montert på et speilløst kamera, og er svært tydelig, selv i sterkt lys.

Skjermen roteres 270˚ når du vipper den ut fra kamerahuset, slik at du enkelt kan filme fra høyt oppe eller langt nede.

EOS R3

Passer perfekt inn i ditt eksisterende system


Du kan enkelt bruke EOS R3 sammen med ditt eksisterende SLR-sett. Som med alle kameraer i EOS R-serien, fungerer EF-objektiver akkurat slik de skal, takket være tre fatningsadaptere av høy kvalitet. EOS R3-kameraet får strøm fra et LP-E19-batteri med høy kapasitet – det samme som brukes i kameraene i EOS-1DX-serien. Batteriet kan lades både inni og utenfor kameraet, takket være USB-lading. Kameraet kan også få strøm fra en ekstern batteripakke via USB-porten for forlenget opptak.

EOS R3 er et resultat av tre tiår med utvikling som hele tiden har gjenspeilet behovene til profesjonelle fotografer. Få enestående ergonomi med et velkjent intuitivt grensesnitt og intuitive kontroller.

EOS R3
EOS R3

Egendefinerbare kontroller

Enten du filmer horisontalt eller vertikalt, ligger kontrollene på EOS R3 naturlig under fingrene og tomlene. Et innebygd vertikalt grep gjør det enkelt å holde kameraet, og en multikontroller og smartkontroller ligger begge instinktivt innenfor rekkevidden til tommelen din.

Tre tilpassbare hjul på kamerahuset, samt en objektivkontrollring på de fleste RF-objektiver, gjør at lukkerhastighet, blenderåpning, ISO og eksponeringskompensasjon enkelt kan justeres mens du holder kameraet inntil øyet.

R3-kameraet har flere tilpassbare knapper enn noensinne. Du kan blant annet bruke valgbryteren for filmmodus til å aktivere helt lydløs stillbildemodus. Dette er ideelt for fotografer som ofte trenger absolutt stillhet og diskresjon.

Panoreringsassistent

Når [Panning Assist] brukes med et kompatibelt objektiv med optisk bildestabilisering for panoreringsbilder, brukes bildestabilisering og korrigering av motivuskarphet under eksponeringen. Det skaper vakre panoreringsbilder der detaljene i hovedmotivet holdes skarpe. Panoreringsassistentmodusen gjør det mulig å bruke lukkerhastigheter som er 1-2 trinn langsommere enn det som er vanlig. Eller for å forbedre suksessraten for panoreringsbilder ved hjelp av en høyere lukkerhastighet.

Panning Assist


To kortspor gjør at bildefiler kan skrives til lett tilgjengelige SD-kort (med støtte for UHS-II-standarden) eller superraske, toppmoderne CFExpress-medier. Minnekort kan også brukes til å lagre kamerainnstillinger, fra nettverkskonfigurasjoner til kalibreringer av øyestyrt AF, og til og med fastvareoppdateringer.
Nå er det mye enklere å konfigurere flere kameraer.

EOS R3

Fokusstabling i kameraet

Når dybdeskarpheten er begrenset, produserer EOS R3-kameraets fokuskomponeringsmodus bilder med perfekt skarphet fra forgrunn til bakgrunn – perfekt for makroarbeid eller når du tar landskapsbilder.

Kameraet tar flere bilder samtidig, og fokuset endres automatisk fra nært til langt unna. Disse slås deretter sammen til ett enkelt bilde som har mye større dybdeskarphet, og motivet blir skarpt i hele bildet. Det er en flott måte å gå utover de naturlige grensene til et objektiv på, og å skape bilder som er svært detaljerte.

I tillegg til å produsere et endelig bilde i kameraet, lagres også komponentbildene, noe som betyr at du kan lage fokuserte bilder i etterproduksjonen også.

Relaterte artikler

 • ARTIKKEL

  Kan Canon EOS R3 holde tritt med den bittelille og lynraske hvitbrystloen?

  Den italienske naturfotografen Bruno D'Amicis tester ut EOS R3 mens han fotograferer en sjelden og utrolig rask fugl på strendene i Abruzzo.

 • ARTIKKEL

  Terrengkjøring med Canon EOS R3

  «Det utkonkurrerer alt jeg har jobbet med tidligere!» Motorsportfotograf Vladimir Rys tester ut EOS R3 under sitt første elektriske rally.

 • ARTIKKEL

  Livet på racerbanen med Canons superteleobjektiver

  Motorsportsfotografen Vladimir Rys bruker Canon RF 400mm F2.8L IS USM- og RF 600mm F4L IS USM-objektiver på Canon EOS R3 når han fotograferer de raske rallybilene.

 • ARTIKKEL

  Forklaring på øyestyrt AF

  Hør historien om Canons fantastiske system for øyestyrt AF som angir eller bytter AF-punkt ved å registrere hva du ser på.

 • Registrer deg nå

  Vær blant de første som får de nyeste oppdateringene om EOS R3, og hold kontakten for å få flere nyheter underveis.