PRODUKTINFORMASJON

Mestre bevegelse ved 30 bilder/sek.

I kjernen av EOS R3 finner du er en bakgrunnsbelyst, stablet sensor som er eksklusivt utviklet av Canon. Den er raskere og mer følsom enn alt annet vi har satt inn i et kamera tidligere, og leverer bedre ytelse når du arbeider under press.
EOS R3

Den nye sensoren har kretskoblingene bak i stedet for foran, slik at den kan samle inn mer lys og redusere støy. To lag med kretskoblinger er «stablet» sammen og gjør at sensoren kan sende bildedata til DIGIC X-prosessoren sin raskere. Denne nye hastigheten gjør det ikke bare mulig å utføre serieopptak med 30 bilder/sek. (med kontinuerlig AF og AE), men sørger også for at kameraet kan kontrollere fokus 60 ganger i sekundet. En elektronisk blackoutfri søker oppdaterer ved 120 bilder/sek, noe som gir fantastisk naturtro opplevelse, selv når du fotograferer motiver i rask bevegelse.

Sensorens spesifikasjoner er optimalisert for å oppnå perfekt balanse mellom oppløsning, ytelse i svakt lys og overførbar filstørrelse, og oppfyller kravene til profesjonelle nyhets- og sportsfotografer. Digital objektivoptimalisering maksimerer detaljene fra objektivet i kombinasjon med sensoren for å gi bildekvalitet som overgår forventningene.

EOS R3

Filmet ved 1/64 000 sekund for å fryse bevegelsen når en ballong sprekker.

EOS R3
EOS R3

En elektronisk blackoutfri søker oppdaterer ved 120 bilder/sek, noe som gir fantastisk naturtro opplevelse, selv når du fotograferer motiver i rask bevegelse.

EOS R3

Toppmoderne elektronisk lukker

Den svimlende hastigheten til sensoren på EOS R3 vil gi deg et nytt syn på elektroniske lukkere. Frem til nå har effekter av rullende lukker resultert i forvrengning ved fotografering av motiver i rask bevegelse, og fotografer har ikke hatt annet valg enn å bytte til modus for mekanisk lukker. EOS R3 har endret dette.

 • Rullende lukkerforvrengning

  Rullende lukkereffekt forvrenger skaftet på golfklubben: den ser noe buet ut.

 • Redusert forvrengning

  Lukkeren i EOS R3 reduserer denne forvrengningen betraktelig.

 • Siden sensoren kan fjerne bildedata såpass raskt, er rullende lukkereffekter så godt som eliminert. Nå kan fotografer bruke en elektronisk lukker til å fryse bevegelser ved banebrytende hastigheter på opptil 1/64 000 sek., uten å lage en lyd. Det er også mulig å synkronisere bilts med elektronisk lukker ved hastigheter på opptil 1/180 sek., og med enten Canon Speedlite-blitser eller tredjepartsblitser.

  Den elektroniske lukkeren på EOS R3 er like stille som forventet, men nå kan du også gjøre opptak ved utrolige 30 bilder per sekund, med full AE- og AF-sporing og hvilket som helst RF-objektiv. Det finnes også et egendefinert program for seriefotografering med høy hastighet, som gjør at bildefrekvensen kan tilpasses opptil 195 bilder/sekund i serier på opptil 50 bilder1. Detaljene til objekter i rask bevegelse kan sees, som ellers er usynlige på en normal tidsskala.

  Umiddelbar respons er en forutsetning for alle nyhetsfotografer, enten det dreier seg om redusert oppstartstid eller at lukkerforsinkelsen er redusert til 0,02 sekunder med menyalternativet. Som du kan forvente av Canon, er opptak med 30 bilder/sek. tilgjengelig i alle opptaksmoduser, inkludert 14-biters RAW.

  EOS R3

  Lite lys? Ikke noe problem

  EOS R3 har et ISO-følsomhetsområde på ISO 100 til ISO 102 400 (kan utvides til ISO 50 og ISO 204 800), og kan håndtere alle slags lysforhold. Sensorens nye bakgrunnsbelyste utforming gir nye nivåer av dynamisk rekkevidde og redusert digital støy. Alt dette kombinert med EOS R3-kameraets evne til å fokusere i svært lite lys, gir deg en maskin som er selve kongen av fotografering i svakt lys.

  Flimmergjenkjenning med elektronisk lukker

  Fremskritt innen Canons sensorteknologi gjør EOS R3 til det første speilløse EOS-kameraet som tilbyr flimmergjenkjenning ved bruk av elektronisk lukker. Flimmergjenkjenning med høy frekvens kan fjerne striper når du filmer i LED-belysning, slik at du får flere brukbare bilder i vanskelige forhold.

  Relaterte artikler

 • ARTIKKEL

  Kan Canon EOS R3 holde tritt med den bittelille og lynraske hvitbrystloen?

  Den italienske naturfotografen Bruno D'Amicis tester ut EOS R3 mens han fotograferer en sjelden og utrolig rask fugl på strendene i Abruzzo.

 • ARTIKKEL

  Terrengkjøring med Canon EOS R3

  «Det utkonkurrerer alt jeg har jobbet med tidligere!» Motorsportfotograf Vladimir Rys tester ut EOS R3 under sitt første elektriske rally.

 • ARTIKKEL

  Livet på racerbanen med Canons superteleobjektiver

  Motorsportsfotografen Vladimir Rys bruker Canon RF 400mm F2.8L IS USM- og RF 600mm F4L IS USM-objektiver på Canon EOS R3 når han fotograferer de raske rallybilene.

 • ARTIKKEL

  Forklaring på øyestyrt AF

  Hør historien om Canons fantastiske system for øyestyrt AF som angir eller bytter AF-punkt ved å registrere hva du ser på.

 • Registrer deg nå

  Vær blant de første som får de nyeste oppdateringene om EOS R3, og hold kontakten for å få flere nyheter underveis.
  1. AE- og AF-sporing er ikke tilgjengelig i høyhastighetsmodus. Du kan angi opptil 50 bilder du har tatt