BEYOND THE CROP

Se hvordan fire innholdsskapere villedet folk til å tro at de var på ferie uten å aldri ha forlatt studioet. Å skape ansvarsfullt innhold innbærer at man er ærlig med sine følgere. Alt du ser online behøver ikke nødvendigvis å være ekte – selv ting som kan se riktig ut kan være iscenesatt.
01 Hero intro NO TEXT BTC

Hvor mye av feeden din er sann?

Å skape innhold på en ansvarsfull måte er å gjøre det transparent. I dette prosjektet undersøker vi hvor lett det er å skape et falskt innhold. Fire nordiske innholdsskapere utfordres til å dikte opp innhold for å skape bevissthet, og for å starte en diskusjon om å skape innhold på en ansvarsfull måte.

Asa Behind the scenes video.MOV

DEN UEKTE FERIEN

Oppdag hvordan fire innholdsskapere simulerte en ferie for å snakke om hva som skjer utenfor bilderammen. Med åpenhet som mål, kommer de sammen og forteller om hvordan ting som virker veldig virkelige, faktisk kan være iscenesatt.

Beyond_the_crop_KV_no-text.jpg

BEYOND THE CROP MED ÄSA STEINARS MED ÅSA STEINARS

Den islandske fotografen Åsa er kjent for å reise Island rundt i sin kassebil, samtidig som hun fanger vakre landskapsbilder. Sammen med Canon byttet hun omgivelser i en iscenesatt reise til Grønland.

BEOYOND THE CROP MED KENNETH NGUYEN

Kenneth er en innholdsskaper innenfor reise- og friluftsliv fra Københavns-området. Kenneth ble utsatt for identitetstyveri på nettet, og er kjent med hvordan falskt innhold på nettet kan ha innvirkning på livet. Oppdag hvordan han iscenesatte en reise til Japan og lytt til hans tanker om troverdighet online.

Beyond_the_crop_Kenneth_KV.jpg
Beyond_the_crop_Maja_KV.jpg

BEOYOND THE CROP MED MAJA MOAN

Den norske fotografen Maja fanger musikkens stemning og energi, over hele verden. På sin iscenesatte ferie med Canon, bestemte hun seg for å reise til Australia uten å noen gang forlate Oslo.

BEOYOND THE CROP MED JOONAS LINKOLA

Se hvordan den finske innholdsskaperen Joonas byttet ut landskapet i Finland med varmen fra den greske øya Zakynthos, og gjennomførte det uten å forlate Finland.

Beyond the crop Joonas KV.jpg

Bak kulissene

Hvordan får man et studio til å se ut som de livlige gatene i Paris? La deg inspirere av innholdsskapernes fantasifulle løsninger og lær deg lystriksene, scenografien, og hvilket kamerautstyr som ble brukt for å skape de falske feriereisene.
AsasReveal.mov

INTERVJU MED SKAPERNE

Møt skaperne og lytt til deres tanker om å skape innhold på en ansvarsfull måte.
Asa Interview.mp4

Skap ansvarsfullt innhold med Canon EOS R-system

Ta ditt innhold til neste nivå med Canons EOS R-system og RF objektiver. Nå med opp til 7700 kr i cashback. Kampanjen pågår til 31. juli 2023.

 • 7700 kr i cashback

  CANON EOS R5

 • 2800 kr i cashback

  CANON EOS R6 Mark II

 • 3300 kr i cashback

  RF 24-70mm F2.8L IS USM

 • 3900 kr i cashback

  RF 70-200mm F2.8L IS USM

CANON EOS R-SYSTEM

Ta ditt innhold til neste nivå

Canons EOS R-system med RF-objekiver hjelper deg å fremheve innholdet ditt. Hold fokus med den ultimate fotograferings- opplevelsen for både video- og stillbilde fotografering.

EOS-R5-r-system-pack.jpg