BREAK THE BIAS

BILDENES KRAFT

Måten vi kategoriserer mennesker på, er ofte basert på synlige kjennetegn som hudfarge, kjønn og alder. Bildene vi deler med verden, er derfor i stor grad med på å forme den. Å se kvinner, menn og par avbildet på samme måte om og om igjen skaper fordommer. Hvis disse fordommene gjentas ofte nok, fører de til at skadelige stereotypier opprettholdes og får varige konsekvenser.

MØT FOTOGRAFENE

Våre fem fotografer, som er basert rundt om i Norden og har ulik bakgrunn, har hver sitt unike syn på verden. I tillegg har de fem ulike fordommer som har en spesiell betydning for dem - og som de ønsker å bryte.

BREAK THE BIAS

Se våre fem fotografer bryte en fordom som har en spesiell betydning for dem. Følg dem på deres reise, der de hver for seg avdekker en bestemt fordom og går ut for å bryte den ved å vise oss et perspektiv som vi ikke ser som standard.

BAK KULISSENE

Få et glimt bak kulissene og se hvordan fotografene bruker sine ferdigheter med kameraet til å bryte fordommene.

FØLG REISEN

Bli med fotografene på hele reisen deres for å bryte fordommer.

Skap ansvarsfullt innhold med Canon EOS R-system

Ta ditt innhold til neste nivå med Canons EOS R-system og RF-objektiver. Nå med opp til 3450 kr i cashback. Kampanjen pågår til 31. januar 2024.

 • 3450 kr i cashback

  CANON EOS R8

 • 2900 kr i cashback

  CANON EOS R6 Mark II

 • 2900 kr i cashback

  RF 24-70mm F2.8L IS USM

 • 3450 kr i cashback

  RF 70-200mm F2.8L IS USM

EOS-R5-r-system-pack.jpg

CANON EOS R-SYSTEM

Ta ditt innhold til neste nivå

Canons EOS R-system med RF-objektiver hjelper deg å fremheve innholdet ditt. Hold fokus med den ultimate fotograferings- opplevelsen for både video- og stillbildefotografering.